Previzualizare foto – fotografie originală aici

Keystone Residence Berceni
în Berceni

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Tuberozelor, 80, Berceni, Ilfov

Keystone Residence Berceni pe hartă Berceni

str. Tuberozelor, 80, Berceni, Ilfov

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Număr apartamente42 vile
🟧 Parcarelocuri de parcare în fața casei (2)
🟧 Securitateda
🟧 Ziduribeton și cărămidă Porotherm

Despre apartamente

🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe180 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

În partea de Sud a Bucureștiului se amplasează ansamblul rezidențial „Keystone Residence Berceni” cu adresa fixă: strada Tuberozelor, nr. 80, (intrarea din str. Ciulini), comuna Berceni, județul Ilfov. Distanța din incinta cartierului locativ și până la Gara de Nord este 20,5 km. Aeroportul Otopeni se află la 34,3 km iar Aeroportul Băneasa este la o distanță de 25,6 km. Până în centrul capitalei (până la Piața Unirii) sunt de parcurs 16,7 km. Cea mai apropiată stație de metru este stația Berceni și se află la doar 7 km.

Caracteristica constructivă și descrierea ansamblului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Keystone Residence Berceni” este amplasat pe un teritoriu de 15 000 de metri pătrați și este compus din 42 de vile individuale simpatic construite și finisate într-un stil arhitectural foarte drăguț și atrăgător de tip grecesc sau din Roma Antică. Casele locative sunt construite din cadre din beton armat și dispun de o zidărie portantă din cărămidă Porotherm, pereții din exterior sunt izolați termic cu polistiren cu grosimea de 10 cm de o densitate mare. Căsuțele dispun de o suprafață totală de 180 cm, cu partere de 60 mp unde se află bucătăria, baia, camera tehnică și livingul cu acces direct la grădina din spate. La etaj sunt amenajate trei dormitoare legate printr-un hol și este o baie, plus există pod mansardabil. Pe lângă toate avantajele, locuințele dispun de o terasă la nivelele superioare, au câte două locuri de parcare în fața casei și grădini personale (cu suprafața totală a lotului de 282 mp). La dispoziția cumpărătorilor casele sunt propuse complet finisate „la cheie” cu finisaje interioare și exterioare, cu instalații electrice, sanitare și instalații pentru încălzire. Cu geamuri termopane cu 5 camere și de asemenea toate locuințele sunt racordate la gaze, la rețeaua electrică și au internet, telefon și televiziune. Cartierul dispune de alei și sistem de iluminat stradal.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Keystone Residence Berceni” este Compania „Keystone Development”.

Modalități de plată

Plata cash, creditul „Prima casă”, creditul imobiliar” și rate de la Dezvoltator.

Mai multe detalii despre cartierul din poveste cu căsuțe de vis, citiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „Keystone Residence Berceni”.

Alte surse despre acest Complex

Alte complexuri

Complexuri rezidențiale populare
Proiecte lângă Keystone Residence Berceni

Unde se afla Keystone Residence Berceni?

str. Tuberozelor, 80, Berceni, Ilfov.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Keystone Residence Berceni.

Cine este dezvoltatorul Keystone Residence Berceni în Berceni?

Dezvoltator Keystone Residence Berceni – Keystone Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC