Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Brazilor Residence
în Mogoșoaia

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Brazilor, Mogoşoaia, Ilfov

Brazilor Residence pe hartă Mogoșoaia

str. Brazilor, Mogoşoaia, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente3 vile
🟧 Parcareterestră
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilvile
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere5‑camere
🟧 Suprafața locuințe205 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizarea caselor

Complexul de vile private „Brazilor Residence” se află localizat pe strada Brazilor, în comuna Mogoșoaia, din județul Ilfov. Casele complexului se învecinează cu centrul sportiv al Federației de Fotbal din România Foarte aproape se găsește Pădurea Motoc, Lacul Mogoșoaia și Palatul Mogoșoaia, la o distanță de aproape 800 de metri

Pe o rază de până la 950 de metri găsiți două supermarket-uri Mega Image, sunt câteva grădinițe private și până la școală este o distanță de 1300 de metri. Aici este o zonă liniștită dar cu o mulțime de facilități și la o distanță de doar 2 km până la Centura Capitalei și nu mai mult de 250 de metri până la stația de autobuz. Stația de Metrou Străulești se află la numai 4 km, iar centrul Bucureștiului este la 19,1 km. Nu departe funcționează centrul comercial „Colosseum”, hipermarket-ul Carrefour și magazinul Leroy Merlin. Până la Mall Băneasa sunt de făcut 7 km și în jur la 8 minute cu mașina. De asemenea în această zonă sunt multe magazine, restaurante, cafenele și multe, multe alte facilități ale acestei amplasări atât de potrivite pentru o viață fericită.

Distanțe: până la Gara Feroviară de Nord sunt 15,2 km, Aeroportul Henri Coandă – 13,1 km, Aeroportul Aurel Vlaicu – 20,1 km.

Complex rezidențial cu case private calitativ construite

Regimul de înălțime al tuturor caselor complexului locativ „Brazilor Residence” este de: PARTER plus ETAJ plus MANSARDĂ destul de înaltă. Casele sunt construite în conformitate cu toate normele tehnice și seismice în vigoare. Fundația caselor este de tip radier, care are adâncimea de 1,5 m sub pereții portanți ai construcțiilor. Pereții sunt clădiți din cărămidă (Brikstone), iar carcasa este din stâlpi și grinzi din beton armat (oțel beton de BST 500). Placa de peste etaj este efectuată din beton, iar șarpanta este din lemn ignifugat și prelucrat cu amestec special de durabilitate plus pentru acoperiș este folosită tabla Lindab. Mansarda este izolată cu spumă poliuretanică (BASF). Fațada din exterior este placată cu polistiren și finisată cu tencuială decorativă decorativă Baumit.

Tâmplăria exterioară, ce este instalată la case este de tip REHAU din profil PVC cu 5 camere și cu geam termopan. Fiecare vilă beneficiază de câte două locuri de parcare. Curțile private ale caselor au copaci plantați și sunt amenajate cu gazon în formă de rulouri și acestea dispun de câte un sistem de irigație, care poate fi controlat și pus în funcțiune prin telefonul mobil. Fiecare casă are curtea complet îngrădită și drumul de acces este asfaltat.

Case perfect finisate și complet echipate

Complexul locativ „Brazilor Residence” se compune doar din case private. Suprafața terenului pe care este construită fiecare vila dispune de 250 mp.

  • Suprafața fiecărei case este de 205 mp construiți și suprafața utilă a caselor este de 176 mp.
  • Suprafața parterului este de 75 mp, unde se află poziționat living-ul cu suprafața de 27,25 mp, o bucătărie de 12 mp, un hol de 6 mp, vestibulul de 9 mp, camera de baie de la parter are 4 mp, de asemenea la parter se află o debara de 2,5 mp. Scara ocupă o suprafață de 7,5 mp.
  • La etaj se află localizate trei dormitoare cu suprafața de 15 mp, 16,5 mp și 16,7 mp, sunt două camere de baie de 5 mp și 4 mp, plus holul și scara ocupă 9 mp.
  • Mansarda are o suprafață de 37,5 mp, are spațiul de tip – open space și dispune de patru ferestre, deci este foarte luminoasă și oferă posibilitatea de a organiza suplimentar un bloc sanitar.
  • Iar suprafața terasei este de 15 mp.

Casele se vând complet finisate și pun la dispoziția cumpărătorului plăci ceramice de la Marazzi de 5 tipuri, care va fi placată în băi și bucătării. Pentru pardoselile holurilor, living-ului și a dormitoarelor este ales parchetul triplu stratificat. Toate ușile interioare instalate sunt de producere italiană. Pereții sunt tencuiți cu tencuieli pe bază de ciment și sunt acoperiți cu glet.

Treptele scării interioare sunt placate cu lemn sau piatră și au balustrade din fier forjat. Casele se încălzesc individual prin calorifere Purmo și prin centralele termice proprii, care funcționează pe gaz, au puterea de 28 kw și sunt de la firma Vaillant. Pentru instalațiile termice sunt folosite țevile de PPR. Toate instalațiile electrice sunt realizate din cupru cu circuite individuale pentru fiecare cameră și etaj plus câte un tablou electric montat pentru fiecare apartament separat. Obiectele sanitare ce sunt instalate în camerele de baie sunt de la firma Ideal Standard sau Grohe sau Roca plus toate instalațiile sanitare sunt efectuate din polipropilenă reticulată și au conducte îngropate. Pentru fiecare utilitate racordată sunt instalate contoare separate (apă, gaze) și apometre.

Casele sunt echipate cu panouri solare. Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Brazilor Residence” construiește obiecte rezidențiale timp de 20 de ani și are multe vile complet finalizate și amplasate în Mogoșoaia. Pe site-ul complexului rezidențial „Brazilor Residence” sunt oferite mai multe poze ale caselor, toate schemele, mai multe detalii, amănunte și contacte.

Acest proiect mai este numit și Brazilor Residence Mogoşoaia.

Unde se află Brazilor Residence?

str. Brazilor, Mogoşoaia, Ilfov.

Termen de finalizare Brazilor Residence?

Casa 1, Casa 2, Casa 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Brazilor Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Brazilor Residence din Mogoșoaia?

Dezvoltătorul Brazilor Residence este – Brazilor Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC