Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Diamond Houses
în Bragadiru

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Safirului, 179-181, Bragadiru, Ilfov

Diamond Houses pe hartă Bragadiru

str. Safirului, 179-181, Bragadiru, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcaramida
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţi20 min. din centrul capitalei
🟧 Încălzirecentrala proprie, Calorifere
🟧 LiftDa
🟧 Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun, capat linie STB 302
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcare1 – inclus în preț
🟧 Regim inalțime5
🟧 Securitate intr-un cartier cu circuit inchis
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generale canalizare, apă din rețea, gaze și curent
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisaje finisaje premium și un design modern
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe42 – 82 m²

Despre ansamblu rezidențial

Detaliat despre localizare

Ansamblul rezidențial „Diamond Houses Safirului” se află dezvoltat pe strada Safirului, la numărul 36, în orașul Bragadiru din județul Ilfov. Locuințele noi sunt localizate între Prelungirea Ghencea și Șoseaua Alexandriei și casele noi au acces imediat către sectorul 6 al municipiul București. În vecinătatea imediată a complexului locativ se află o mulțime de puncte importante, sunt 140 de metri până magazinul alimentar „Safir Market”, 290 de metri până la centrul comercial „La Starda Mall” și 450 de metri până la supermarketul Mega Image, iar pe o rază de până la un kilometru funcționează supermarketurile Penny, Profy și LIDL, sunt cafenele, cofetării, restaurante, pizzerii și se află fast food-ul McDonald’s. În această zonă este cabinet stomatologic, sunt 550 de metri până la Spitalul „Space Med Clinic” și la 1,3 km se află centrul medical „Onix”, pentru un stil de viață sănătos sunt de parcurs doar 100 de metri până la sala de fitness „Body Workshop”, sunt 2,3 km până la clubul de tenis „Zorila”, iar la 2,8 km se află piscina „Green Pool”. Pentru copii nu departe de casă este Grădinița și after school „Carlida” - la 600 de metri, sunt de parcurs nu mai mult de 350 de metri până la Grădinița Nr. 3 lângă care se află Parcul Scandinavia, la 1,4 km de la casele noi funcționează centrul de distracții pentru copii „Iki Land Taboo” și sunt 1,7 km până la Grădinița „Andreea’s Kindergareen”. De la complexul „Diamond Houses Safirului” este acces facil către mijloacele de transport în comun și către capăt linie STB 302. În doar 20 de minute se ajunge până în centrul Bucureștiului parcurgând 9,9 km cu mașina, sunt 11,4 km până la Gara de Nord din capitală și 25 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa sunt 16,3 km.

Descrierea complexului locativ

Complexul rezidențial „Diamond Houses Safirului” reprezintă un cartier cu circuit închis compus din vile moderne de un regim de înălțime cu Parter plus un Etaj și plus o Mansardă, fiecare. Imobilele sunt responsabil construite cu respectarea normelor și standardelor europene în vigoare. Structura de rezistență a imobilelor este formată din cadre din beton armat cu închideri și compartimentări realizate din cărămidă eficientă din punct de vedere termic și fonic. Plus casele sunt pe partea exterioară izolate termic și au fațadele finisate cu tencuială decorativă. Ferestrele instalate dispun de profil PVC de marca Rehau și au geam termopan.

Accesul în incinta cartierului locativ „Diamond Houses Safirului” este controlat. Drumurile interioare sunt asfaltate și câte un loc de parcare este inclus în prețul fiecărei unități locative achiziționate.

Informații despre locuințe

Ansamblul rezidențial „Diamond Houses Safirului” dispune de numai 14 case, ce oferă un nivel înalt de intimitate, liniște și confort la maxim. Toate locuințele au scheme inteligent proiectate și la alegerea cumpărătorilor sunt prezentate imobile cu suprafața de la 168 mp până la 228 mp. Disponibile sunt două tipuri de vile și acestea dispun de suprafața de teren de 102 mp – 110 mp pentru vilele de tip „A” și 158 mp - 228 mp pentru vilele de tip „B”. Cumpărătorilor casele se predau finisate în versiune – „La cheie” cu finisaje de calitate superioară de clasă Premium cu modele de un design modern. Sistemele inginerești sunt realizate, instalațiile sanitare, electrice și termice sunt montate. Fiecare casă are instalată câte o centrală termică proprie și în camere sunt instalate calorifere. Ansamblul rezidențial „Diamond Houses Safirului” este racordat la rețeaua de utilități și fiecare unitate locativă este asigurată cu curent electric, alimentată cu gaze naturale și apă curentă și complexul este branșat la sistemul de canalizare.

Imobilele noi pot fi achiziționate prin creditare bancară și prin programul guvernamental de creditare Prima Casă. Alte informații despre case le găsiți afișate pe site-ul web al complexului locativ „Diamond Houses Safirului”.

Acest proiect mai este numit și Diamond Houses Bragadiru, Diamond Apartmens.

Unde se află Diamond Houses?

str. Safirului, 179-181, Bragadiru, Ilfov.

Termen de finalizare Diamond Houses?

imobil 1, imobil 2, imobil 3, imobil 4, imobil 5, imobil 6, imobil 7, imobil 8, imobil 9, imobil 10, imobil 11, imobil 12 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Diamond Houses în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Diamond Houses din Bragadiru?

Dezvoltătorul Diamond Houses este – Diamond Houses.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC