Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Diamantului Residence
în Bragadiru

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Diamantului, 166, Bragadiru, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Diamantului, 166, Bragadiru, Ilfov (Bloc 1)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Diamantului, 166, Bragadiru, Ilfov (Bloc 4)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

Diamantului Residence pe hartă Bragadiru

str. Diamantului, 166, Bragadiru, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică individuală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri7
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe38–83 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare și puncte de interes din apropiere

Complexul de locuințe „Diamantului Residence” se găsește localizat la doar 2 km de la București, în strada Diamantului, la numărul 166, în orașul Bragadiru din județul Ilfov.

La o distanță de doar 50 de metri față de complex se află supermarket-ul Mega Image Shop&Go, de asemenea în apropiere de locuințe este și Penny Market, Profi, magazinul Leroy Merlin și sunt diverse cafenele, cofetării, este fast food-ul McDonald’s (la o distanță de doar 300 metri), se găsesc multe magazine cu deferite mărfuri, sunt saloane SPA, centrul medical „Space Med Clinic”, farmacii și nu departe se află sala sportivă „Body Workshop”, iar la 2,2 km față de locuințele complexului se află piscina „Green Pool”, Clubul de Tenis „Zorila” se află la doar 1,8 km și la o distanță de 2,4 km se află Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

La distanțe accesibile pietonal se găsește Grădinița „Piticii Noștri”, Grădinița „Andreea’s Kindergarten Bragadiru”, Grădinița „Rose Mary”, centrul de distracții pentru copii „Iki Land Taboo”, iar Școala Gimnazială Nr. 1 din Bragadiru se află la 3,9 km.

În fața ansamblului locativ „Diamantului Residence” se află stația STB (RATB) și distanța până în centrul capitalei este de 10,1 km, de la blocurile locative până la Gara de Nord din București de parcurs în jur la 11,1 km, distanța până la Aeroportul Internațional din Otopeni este aproximativ egală cu distanța până la Aeroportul Internațional din Băneasa de 25 – 26 km.

Informații de amenajare și caracteristici tehnice

Ansamblul rezidențial „Diamantului Residence” este compus din nouă blocuri locative construite cu câte un Parter și 5 Etaje de apartamente. Toate clădirile locative sunt proiectate cu o rezistență seismică înaltă și sunt rezistente la cutremure de mai mult de 8 grade pe scara Richter.

Structura de rezistență a fiecărei clădiri este realizată din beton armat turnat monolit cu cadre, stâlpi, diafragme și planșee, iar închiderile sunt realizate cu zidărie portanță din cărămidă de tip Porotherm, pereții exteriori sunt construiți cu grosimea de 30 cm, iar compartimentarea interioară are grosimea de 11,5 cm. Blocurile beneficiază de sisteme de hidroizolare de cea mai bună calitate și sunt fiabil izolate termic cu plăci din polistiren cu densitatea EPS 80 și grosimea de 100 mm. Tâmplăria exterioară este aleasă să fie din profil PVC de culoare gri-antracit de producere de la Rehau/Veka și cu geam termopan în trei foi de sticlă de tip „Four Season”. Fiecare bloc locativ are instalat câte un ascensor electric, de ultimă generație și de un nivel sporit de siguranță. Iar casa scării este modern finisată, este placată cu piatră naturală/granit și balustradele sunt din oțel.

În curtea complexului rezidențial sunt plantate spații verzi și sunt organizate locuri de relaxare, parcuri interioare, terenuri de joacă amenajate cu echipament speciale, sunt pavate alei pietonale și este instalat mobilier urban.

Pentru fiecare apartament este asigurat câte un loc de parcare. Accesul pe teritoriul complexului rezidențial este strict controlat și se face prin bară de acces (automată). Întreg teritoriul este supravegheat video 24 din 24 de ore. Și încă un moment important legat de securitatea și comoditatea vieții este faptul că în fiecare apartament este instalat câte un interfon.

Locuințe finisate cu materiale calitative și modele la alegere

În blocurile locative din complexul „Diamantulu Residence” sunt proiectate apartamente confortabile cu scheme logice și eficiente în diverse tipuri și modele pentru a satisface toate gusturile. La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite locuințe cu balcoane închise și spații de depozitare în câteva tipuri de compartimentare:

  • Garsoniere cu spații funcționale proiectate, ce dispun de balcoane de 7,9 mp și au suprafața totală de la 38 mp până la 44 mp;
  • Apartamentele elegante cu două camere perfect compartimentate beneficiază de suprafețele, care încep de la 44 mp și ajung până la 57 mp;
  • Proprietățile locative cu 3 și 4 camere dispun de suprafața cuprinsă între 72 mp și 83 mp.

Apartamentele se preadu complet finisate - la cheie cu materiale de finisare interioară de calitate superioară. Gresia și faianța ce este placată pe pardoselile și pereții din camerele de baie și din bucătării este importată din Spația, iar parchetul laminat placat (de trafic intens) în holuri, dormitoare și în camerele de zi este importat din Germania. Culoarea parchetului este oferită la alegerea beneficiarului, iar grosimea este de 8 mm. Tavanele și toți pereții locuințelor sunt prelucrați, acoperiți cu glet și sunt vopsiți cu vopsea lavabilă. Pentru echiparea camerelor de baie sunt instalate obiecte sanitare calitative și comode: vasul wc, cada instalată este din poliacrilat, lavoarul (inclusiv și baterie) are mărimea de 80 pe 45 cm, toate instalațiile sanitare sunt de la Romstal și au instalate clapete de sens pentru canalizare și în camerele de baie este evaluare pentru mașinile de spălat și este dotată o oglindă mare.

Ușile interioare sunt instalate de către Dezvoltator, acestea sunt de import, sunt din frasin de culoarea albă și sunt alese să fie nu numai calitative, dar și cu aspecte elegante și la dorință pot fi alese și în alte culori. Iar ușile ce sunt instalate la intrare în fiecare apartament sunt blindate și dispun de sisteme fiabile de antiefracție de clasa 3. Balcoanele la fel sunt finisate și se predau cumpărătorilor complet placate cu gresie.

Centralele termice (de marcă Kober) instalate în fiecare apartament, le asigură cu căldură autonomă și au puterea de 24 Kw, iar radiatoarele instalate în camere și încăperi sunt logic poziționate pentru a încălzi locuințele la maxim de efectiv și sunt produse din oțel. Locuințele sunt complet echipate cu toate instalațiile electrice și au instalate toate prizele și întrerupătoare, inclusiv și prizele pentru internet și cablajul pentru TV, rămâne doar să instalați corpurile de iluminat personal, deoarece acestea nu sunt dotate.

Blocurile rezidențiale sunt racordate la toate utilitățile, la conducta de gaze naturale, au apă, sunt alimentate cu curent electric, sunt conectate la rețelele de editare a orașului și la sistemul de canalizare. În parte fiecare unitate locativă este contorizată separat și dispune de contoare pentru gaz, contoare pentru electricitate „ENEL” și are apometre instalate.

Apartamentele din complexul locativ „Diamantulu Residence” sunt posibile de achiziționat cu plata cash, prin programul guvernamental „Prima Casă” sau prin creditare ipotecară (din partea Dezvoltatorului este oferit un sprijin pentru obținerea unui credit).

Biroul de vânzări vă stă la dispoziție pentru a vă programa cu o vizionare și este gata să vă acorde toate informațiile necesare pentru achiziționarea cât mai ușoară și rapidă a apartamentului dorit din incinta ansamblului de locuințe „Diamantulu Residence”, iar de pe site-ul Dezvoltatorului puteți afla contactele biroului de vânzare și restul materialelor de care ați rămas interesați, nu ezitați să treceți direct pe pagina web a Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Diamantului Residence Bragadiru.

Unde se află Diamantului Residence?

str. Diamantului, 166, Bragadiru, Ilfov.

Termen de finalizare Diamantului Residence?

Bloc 1, Bloc 4, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Diamantului Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Diamantului Residence din Bragadiru?

Dezvoltătorul Diamantului Residence este – Smart Imobiliare Bragadiru, Miorita Imobiliare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC