Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Rezidential Vadu Bistritei
în Bacău

Prețul / m2
de la ‍859 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Vadu Bistritei, zona Bancorex, Bacău

Schițe și prețuri în Rezidential Vadu Bistritei

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 11 mai
2 camere67.85–69.6 m2de la ‍977 € +TVA / m2de la ‍67 000 € +TVA
3 camere93.75–102.4 m2de la ‍859 € +TVA / m2de la ‍82 500 € +TVA
4 camerede la 115.35 m2de la ‍893 € +TVA / m2de la ‍103 000 € +TVA

Rezidential Vadu Bistritei pe hartă Bacău

str. Vadu Bistritei, zona Bancorex, Bacău

Etape dezvoltare

scara A
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat0 2019
scara B
dat în exploatare
finalizat2 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Rezidential Vadu Bistritei

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiboxe, parc, supermarket
Încălzirecentrală termică în condensație marca VIESSMANN
Liftlift de 8 persoane marca KLEEMANN
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente108
Număr clădiri1
Parcare108 locuri de parcare subterană și supraterană
Regim inalțimeS+P+9E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăvideointerfon

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente54,25–114,83 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Descrierea localizării

Ansamblul rezidențial „Vadu Bistriței” se află poziționat în orașul Bacău, pe strada Vadu Bistriței la numărul 29. În zona de amplasare a complexului se află Arena Mall, este supermarketul Billa, sunt magazine, un salon de înfrumusețare, iar Piața Centrală se află la o distanță care poate fi parcursă în nu mai multe 5 minute.

Descrierea blocurilor rezidențiale și amenajarea ansamblului

Complexul locativ „Vadu Bistriței” este compus din patru tronsoane, care sunt construite în conformitate cu standardele europene și corespund nivelelor înalte de siguranță și confort. Sistemul constructiv este realizat pe bază din cadre din beton armat, cu structura de rezistență a pereților exteriori din cărămidă Porotherm PTH de 30 cm, iar pereții interiori au grosimea de 25 și 11,5 cm. Fațada tronsoanelor este placată cu un sistem termoizolant din profil soclu cu picurători și cu polistiren expandat EPS 80 cu grosimea de 100 mm. Sistemul de termohidroizolare este aplicat la subsol, la pardoselile și la terasele necirculabile. Blocurile dispun de tâmplărie cu 6 camere de la Salamander Blue Evolution de clasă A cu sticlă triplex cu grosimea de 40 mm de tip „four season”, cu feronerie ROTO și cu închidere multipunct. La parterul clădirilor și la etajul întâi se află spații de menire comercială și spații pentru birouri. Și încă un moment atractiv – acest complex locativ oferă posibilitatea de o relaxare plăcută la piscina din incintă și posibilitate de a vizita centrul SPA organizat la parterul casei. La fiecare tronson este instalat câte un lift silențios și ultramodern KLEEMANN pentru 8 persoane. Locatarii cu transport personal beneficiază de locurile de parcare, care se află organizate subterane, precum și există prevăzut acces direct de la etaj cu liftul către parcarea subterană, de asemenea este organizată pază și sunt montate camere video, precum și funcționează videointerfonul.

Apartamente și finisaje

Ansamblul rezidențial „Vadu Bistriței” conține un număr total de 104 apartamente cu schițe cu două, trei și respectiv cu patru camere. Suprafața apartamentelor variază între 76,6 mp și 132,5 mp, în dependență de tipologia locuinței. Apartamentele sunt finisate, dispun de pereți tencuiți și placați cu faianță și pardoseli cu placaje cu gresie și parchet, de asemenea au instalate în blocurile sanitare toate obiectele sanitare. Ușă securizată (metalică) este montată la intrare, tâmplăria exterioară este realizată din profil PVC cu geam termopan și ușile interioare sunt montate și sunt efectuate din lemn. Apartamentele dispun de toate instalațiile montate: termice, sanitare și electrice (iluminare și prize modulare Schneider), toate acestea fiind de calitate înaltă de producere de ultimă generație. Pentru fiecare apartament sunt instalate tablouri electrice și siguranțe Schneider. Centralele termice instalate în apartamente asigură funcționarea individuală a sistemului de încălzire, centralele sunt de firmă Viessmann Vitodens. Funcționează sistemul de aer condiționat. Blocurile sunt racordate la utilități și plus toate contoarele sunt instalate, iar apometrele sunt de clasă C.

Pentru cumpărători și persoanele, care sunt interesate de complex, pe pagina oficială a ansamblului rezidențial „Vadu Bistriței ” se găsesc mai multe materiale și informații utile de spre apartamente.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Rezidential Vadu Bistritei?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Rezidential Vadu Bistritei în Bacău?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Rezidential Vadu Bistritei?

Metru pătrat în acest complex costă de la 859 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Rezidential Vadu Bistritei în Bacău?

Modalități de plata în Rezidential Vadu Bistritei: Plata integrală, Credit imobiliar, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar.

Termen de finalizare Rezidential Vadu Bistritei?

Scara A, Scara B – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC