Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Complex Rezidential Plopilor
în Pitești

Prețul / m2
de la ‍807 € +TVA
Adresa
str. Vasile Veselovschi, 6-18, zona Gavana, Pitești

Schițe și prețuri în Complex Rezidential Plopilor

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 31 ianuarie
Vile192–226 m2de la ‍807 € +TVA / m2de la ‍155 000 € +TVA

Complex Rezidential Plopilor pe hartă Pitești

str. Vasile Veselovschi, 6-18, zona Gavana, Pitești

Etape dezvoltare

Complex Rezidential Plopilor
dat în exploatare
finalizat 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Complex Rezidential Plopilor

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică
Liftnu
Mijloace de transportmicrobuz
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+M
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilvile individuale
Сurte închisăda

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere4‑camere
Suprafața apartamente192–226 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Facilitățile zonei de amplasare

Ansamblul rezidențial „Plopilor” se află dezvoltat pe strada Vasile Veselovschi, la numerele 6 - 18 în zona Gavana din orașul Pitești. De la casele noi sunt de parcurs 650 de metri până la magazinul Dedeman, sunt 900 de metri până la hipermarketul Auchan și 950 de metri până la magazinul Jumbo, în apropiere se află supermarketurile PENNY, Lidl și Kaufland, este Piața Găvana, sunt sucursale bancare, cafenele și funcționează farmacii. Nu departe de locuințele noi se află Școlile Gimnaziale „Adrian Păunescu” și „Matei Basarab”, este Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino” și Grădinița „Piticot Barbă-Cot”. Și până la sala de fitness „North Luxury Fitness” se parcurg în jur la 2 km.

În proximitatea caselor din complexul rezidențial „Plopilor” circulă microbuze și până în centrul orașului Pitești se parcurge o distanță de circa 4,8 – 5 km, iar Gara de Nord Pitești se află la numai 2,7 km față de imobile.

Conceptul complexului rezidențial

În incinta ansamblului rezidențial „Plopilor” sunt prevăzute vile individuale, ce sunt concepute de a oferi rezidenților o viață confortabilă în case moderne, ce au aspecte plăcute și sunt foarte atractive. Vilele dispun de un regim mic de înălțime și au un Parter plus o Mansardă și sunt construite cu o mare responsabilitate, cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare doar din materiale de construcții calitative. Toate imobilele sunt realizate pe cadre din beton armat cu umplutura pereților exteriori din cărămidă Porotherm cu grosimea de 30 cm, iar grosimea pereților interiori este de 25 cm și aceștia la fel sunt realizați din astfel de cărămidă cu caracteristici de eficiență înaltă termică și fonică. Acoperișurile imobilelor sunt realizate cu o structură din lemn (cu corespunzătoare secțiuni) și casele sunt acoperite cu țiglă de la Bramac. Sistemul termic exterior al caselor este format din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm peste care este aplicată tencuiala decorativă calitativă, de culoarea albă, ce perfect se privește în contrast cu țigla de pe acoperiș și pe fonul căreia perfect sunt evidențiate ferestrele. La rândul său ferestrele caselor dispun de profil de culoare maro de tip PVC KBE cu sticlă termopan și toate au instalate rulouri exterioare.

Ansamblul rezidențial „Plopilor” este o comunitate de tip închis și în curtea îngrădită a complexului de locuințe sunt amenajate spații verzi, sunt prevăzute alei pietonale, ce sunt pietruite, drumul interior și căile de acces sunt asfaltate și toate locurile de parcare sunt suprateran organizate chiar lângă proprietățile locative.

Vile inedite și atrăgătoare

Ansamblul rezidențial „Plopilor” prezintă case individuale, cu aspecte moderne și cu grădini private. Toate casele beneficiază de terenuri proprii cu suprafețele, ce variază între 330 mp și 400 mp. Locuințele au câte 4 camere și dispun de suprafețe proiectate cu mărimea de la 192 mp până la 226 mp. Fiecare unitate locativă este logic compartimentată, cu camere bine amplasate și la parterul caselor se poziționează: bucătăria, livingul, este un dormitor sau un birou, se află camera de baie, iar la mansardă sunt proiectate două dormitoare, este o cameră mare de baie, holul cu casa scării și din dormitorul matrimonial este acces la balcon. Casele sunt foarte confortabile și primitoare și facilită de câte două terase, una este acoperită și a doua terasă este descoperită. Casele se predau în folosință beneficiarilor finisate – „la cheie” cu materiale de calitate superioară, ce au aspecte moderne și sunt bine combinate. În interior scara este realizată, grupurile sanitare sunt complet echipate și au instalate lavoar, vas wc și cabină de duș și toate instalațiile sanitare sunt conduse până la poziții. Sistemul termic este realizat și în case sunt instalate câte o centrală termică de marca Buderus. Toate imobilele au racordare la instalații și acestea se contorizează separat.

Pentru contactele directe ale Dezvoltatorului, pentru achiziționări și pentru alte detalii despre vilele noi, vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe site-ul web al complexului rezidențial „Plopilor” din Pitești.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Complex Rezidential Plopilor?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Complex Rezidential Plopilor în Pitești?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă metru pătrat în Complex Rezidential Plopilor?

Metru pătrat în acest complex costă de la 807 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Complex Rezidential Plopilor în Pitești?

Modalități de plata în Complex Rezidential Plopilor: Credit ipotecar, Credit bancar, Plata integrală, Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar.

Termen de finalizare Complex Rezidential Plopilor?

Complex Rezidential Plopilor – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC