Previzualizare foto – fotografie originală aici

Plopilor Residence
în Pitești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Vasile Veselovschi, 6-18, zona Gavana, Pitești

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportmicrobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+M
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe192–226 m²

Despre ansamblu rezidențial

Facilitățile zonei de amplasare

Ansamblul rezidențial „Plopilor” se află dezvoltat pe strada Vasile Veselovschi, la numerele 6 - 18 în zona Gavana din orașul Pitești. De la casele noi sunt de parcurs 650 de metri până la magazinul Dedeman, sunt 900 de metri până la hipermarketul Auchan și 950 de metri până la magazinul Jumbo, în apropiere se află supermarketurile PENNY, Lidl și Kaufland, este Piața Găvana, sunt sucursale bancare, cafenele și funcționează farmacii. Nu departe de locuințele noi se află Școlile Gimnaziale „Adrian Păunescu” și „Matei Basarab”, este Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino” și Grădinița „Piticot Barbă-Cot”. Și până la sala de fitness „North Luxury Fitness” se parcurg în jur la 2 km.

În proximitatea caselor din complexul rezidențial „Plopilor” circulă microbuze și până în centrul orașului Pitești se parcurge o distanță de circa 4,8 – 5 km, iar Gara de Nord Pitești se află la numai 2,7 km față de imobile.

Conceptul complexului rezidențial

În incinta ansamblului rezidențial „Plopilor” sunt prevăzute vile individuale, ce sunt concepute de a oferi rezidenților o viață confortabilă în case moderne, ce au aspecte plăcute și sunt foarte atractive. Vilele dispun de un regim mic de înălțime și au un Parter plus o Mansardă și sunt construite cu o mare responsabilitate, cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare doar din materiale de construcții calitative. Toate imobilele sunt realizate pe cadre din beton armat cu umplutura pereților exteriori din cărămidă Porotherm cu grosimea de 30 cm, iar grosimea pereților interiori este de 25 cm și aceștia la fel sunt realizați din astfel de cărămidă cu caracteristici de eficiență înaltă termică și fonică. Acoperișurile imobilelor sunt realizate cu o structură din lemn (cu corespunzătoare secțiuni) și casele sunt acoperite cu țiglă de la Bramac. Sistemul termic exterior al caselor este format din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm peste care este aplicată tencuiala decorativă calitativă, de culoarea albă, ce perfect se privește în contrast cu țigla de pe acoperiș și pe fonul căreia perfect sunt evidențiate ferestrele. La rândul său ferestrele caselor dispun de profil de culoare maro de tip PVC KBE cu sticlă termopan și toate au instalate rulouri exterioare.

Ansamblul rezidențial „Plopilor” este o comunitate de tip închis și în curtea îngrădită a complexului de locuințe sunt amenajate spații verzi, sunt prevăzute alei pietonale, ce sunt pietruite, drumul interior și căile de acces sunt asfaltate și toate locurile de parcare sunt suprateran organizate chiar lângă proprietățile locative.

Vile inedite și atrăgătoare

Ansamblul rezidențial „Plopilor” prezintă case individuale, cu aspecte moderne și cu grădini private. Toate casele beneficiază de terenuri proprii cu suprafețele, ce variază între 330 mp și 400 mp. Locuințele au câte 4 camere și dispun de suprafețe proiectate cu mărimea de la 192 mp până la 226 mp. Fiecare unitate locativă este logic compartimentată, cu camere bine amplasate și la parterul caselor se poziționează: bucătăria, livingul, este un dormitor sau un birou, se află camera de baie, iar la mansardă sunt proiectate două dormitoare, este o cameră mare de baie, holul cu casa scării și din dormitorul matrimonial este acces la balcon. Casele sunt foarte confortabile și primitoare și facilită de câte două terase, una este acoperită și a doua terasă este descoperită. Casele se predau în folosință beneficiarilor finisate – „la cheie” cu materiale de calitate superioară, ce au aspecte moderne și sunt bine combinate. În interior scara este realizată, grupurile sanitare sunt complet echipate și au instalate lavoar, vas wc și cabină de duș și toate instalațiile sanitare sunt conduse până la poziții. Sistemul termic este realizat și în case sunt instalate câte o centrală termică de marca Buderus. Toate imobilele au racordare la instalații și acestea se contorizează separat.

Pentru contactele directe ale Dezvoltatorului, pentru achiziționări și pentru alte detalii despre vilele noi, vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe site-ul web al complexului rezidențial „Plopilor” din Pitești.

Mai multe detalii despre acest complex

S-ar putea să vă intereseze și alte proiecte rezidențiale

Acest proiect mai este numit și Plopilor vile.

Unde se află Plopilor Residence?

str. Vasile Veselovschi, 6-18, zona Gavana, Pitești.

Termen de finalizare Plopilor Residence?

Plopilor – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Plopilor Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC