Previzualizare foto – fotografie originală aici

Colina Nouă
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Principală, 16A, Băbuţiu, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţipanouri fotovoltaice, piste de biciclete, spații de joacă pentru copii, centru educațional, zone BBQ,
🟧 Încălziresistem de ventilație cu recuperare de căldură, sistem de răcire cu panouri radiante, sistem de încălzire în pardoseală, pompă de căldură
🟧 Mijloace de transportîn comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri600
🟧 Parcaregaraje supraterane proprii
🟧 Regim inalțimeP+1E+Pod
🟧 Tip imobilcase verzi ecologice individuale și duplex
🟧 Utilitati generaleGaz, CATV, Telefon, Curent, Apa
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe158–338 m²

Despre ansamblu rezidențial

La natură localizat cu o viață sănătoasă armonizat

Noul ansamblul rezidențial „Colina Nouă” este dezvoltat într-o zonă curată și liniștită din satul Băbuțiu, comuna Vultureni în județul Cluj Napoca. Casele noi sunt localizate pe strada Principală și oficiul general se găsește la numărul 16A. De la imobilele complexului locativ până la Primăria Vultureni sunt de parcurs 7 km și este o distanță de aproximativ 25 km până în orașul Cluj Napoca și 22–23 km până la Piața Centrală din Cluj–Napoca, iar până la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” locatarii ajung parcurgând circa 28 km.

Prezentarea caselor verzi și ecologice cu detalii de amenajare a complexului

Ansamblul rezidențial „Colina Nouă” sau mai corect orășelul locativ este extins pe un teren de 140 hectare. Proiectul locativ se dezvoltă în câteva faze și se compune din case de tip Duplex și din vile individuale. Toate imobilele dispun de aspecte egal de atractive și sunt construite cu câte un Parter plus Un Etaj și Pod. Structura constructivă a caselor constă din cadre din beton armat și pereți zidiți din cărămidă. Imobilele sunt modern construite și sunt proiectate într-un stil arhitectural transilvănean cu mici modificări în design cu detalii moderne. Casele noi construite dispun de certificate de clasă energetică „A” și complexul este echipat cu panouri fotovoltaice.

Circa 80 % din teritoriul ansamblului locativ sunt ocupați de spații verzi, unde se află și locuri de joacă protejat organizate pentru copilași și este un centru educațional/creșă și școală internațională. În incinta complexului locativ sunt proiectate piste pentru biciclete, trotuare asfaltate, sunt prevăzute zone pentru barbeque și cartierul locativ „Colina Nouă” este proiectat cu o clinică medicală în incintă, cu diverse zone comerciale, spații de birouri/centru de afaceri și multiple localuri de relaxare, precum și este și o fermă organică. Proiectul este prevăzut cu drumuri interioare și căi de acces asfaltate și iluminate și în incintă există parcări amenajate cu stații de încărcare pentru mașinile electrice. Complexul locativ dispune de sistem de drenaj pentru apele pluviale și este absolut autonom din punct de vedere energetic.

Amenajarea caselor și echipările acestora

În total sunt prevăzute aproximativ 600 de unități locative în incinta ansamblului rezidențial „Colina Nouă”. Casele au scheme inteligente cu 4 și 5 camere spațioase, cu suprafețele cuprinse între 158,1 mp – 338,7 mp și la alegerea cumpărătorilor sunt oferite în vânzare cinci modele de locuințe, ce sunt numite: Barn House 175, Barn House 200, Casa Bunicii, Vila Nouă, Conacul Urban și Blog. Fiecare unitate locativă dispune de sistem de ventilație cu recuperare căldură și cu pompă de căldură, iar instalațiile termice sunt montate prin pardoseală și eliberează spațiile de țevi vizibile. Plus fiecare proprietate locativă are sistem de răcire cu panouri radiante, sistem de climatizare și sistem de ventilare cu aport de aer proaspăt cu recuperare energie. Și toate aceste sisteme inginerești pot fi controlate prin aplicația instalată pe smartphone SMART HOME, prin intermediul căreia poate fi controlată și reglată temperatura în casă, poate fi conectat și deconectat aparatajul electric, apa, curentul și care oferă o mulțime de posibilități de securitate. Toate unitățile locative sunt racordate la rețeaua proprie din complex de amenajare cu apă și la sistemul de canalizare.

Cartierul rezidențial „Colina Nouă” este dezvoltat de către compania „Șoimani Parc” SA și biroul „Arhimar” este arhitectul general al imobilelor.

Pe pagina web a complexului rezidențial „Colina Nouă” sunt amănunțit prezentate modelele caselor, sunt afișate mai multe informații utile despre proiectul rezidențial și sunt oferite contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, care vă pot ajuta cu consultații profesioniste și care va vor programa la o întâlnire cu casa Dvs de vis. Doar cu un singur click puteți trece din site-ul nostru direct pe site-ul ansamblului rezidențial „Colina Nouă”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Colina Nouă Cluj-Napoca.

Unde se află Colina Nouă?

str. Principală, 16A, Băbuţiu, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Colina Nouă?

  • BarnHouse 175, BarnHouse 200, Casa Bunicii, Vila Nouă, Conacul Urban – finalizat
  • Faza 2 – în viitor

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Colina Nouă în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Colina Nouă din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Colina Nouă este – Șoimeni Parc.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC