Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Loft Green Apartments
în Mogoșoaia

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
șos. Bucuresti-Targoviste, 219, Mogoșoaia, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
șos. Bucuresti-Targoviste, 219, Mogoșoaia, Ilfov (Bloc 1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil
Faza 2
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
șos. Bucuresti-Targoviste, 219, Mogoșoaia, Ilfov (Bloc 2)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Loft Green Apartments pe hartă Mogoșoaia

șos. Bucuresti-Targoviste, 219, Mogoșoaia, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, sală de sport, spațiu de joacă pentru copii,
🟧 Încălzirepompă de căldură geotermică, încălzire în pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente154
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană şi terestră, parcare gratuită pentru mașinile electrice
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 Securitateacces securizat, supraveghere video
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Înălțime plafoane2.9 m
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe44.72 – 80.21 m²

Despre ansamblu rezidențial

Complex verde localizat la natură

Ansamblul rezidențial „Loft Green Apartments” se află amplasat în partea de Nord a orașului București în zona Mogoșoaia, pe Șoseaua București – Târgoviște, la numărul 219. Blocurile locative se află poziționate între două păduri, unde este o zonă curată aprovizionată cu mult aer proaspăt. În vecinătatea ansamblului locativ se află Complexul Sportiv de Fotbal Mogoșoaia, este Școala „Explore 100” și Grădinița „Domnească”. Iar pe o rază de până la 2000 de metri se află farmacie, salon SPA, magazin, cafenea și Primăria Mogoșoaia.

În fața complexului sunt stații STB și de la imobile este acces către principalele artere rutiere. Palatul Mogoșoaia se află la o distanță de 1,7 km de la clădirile complexului „Loft Green Apartments”. Sunt de parcurs 18,7 km de la blocurile locative până în centrul capitalei. Gara de Nord din București se află la o distanță de 12,6 km de la complexul rezidențial și până la Aeroportul Aurel Vlaicu sunt 9,6 km, iar până la Aeroportul Henri Coandă sunt 12,6 km.

Complex locativ unic cu proiect special natural

Proiectul rezidențial „Loft Green Apartments” este realizat pe un teritoriul de 10 000 mp, unde doar 25% din acest teritoriu este ocupat de construcții, iar restul spațiului (mai mult de 7 500 mp din curte) este dedicat parcului personal și spațiilor verzi plantate. Complexul locativ se compune din trei clădiri cu o arhitectură contemporană și cu aspecte ultra moderne, care sunt amplasate și proiectate astfel că să păstreze intimitatea locatarilor și au o distanță destul de mare între blocuri. Blocurile sunt construite cu o înălțime de patru etaje.

Imobilele sunt construite din materiale efectiv termice, din beton și cărămidă, dispun de grinzi de rezistență, ce sunt ascunse în plafon și plăci între etaje. Blocurile beneficiază de un sistem de izolare termică foarte bun cu grosimea de 25 cm. Sunt montate ferestre cu profil cu un nivel ridicat de eficiență termică și cu o izolație fonică excepțională de marca Salamander de clasa A cu 6 camere și cu sticlă securizată la exterior cu grosimea de 8 mm și cu sticlă la mijloc de 6 mm, iar sticlele interioare sunt de tip duplex de 5-2-5 mm. Fiecare scară locativă beneficiază de câte un ascensor ultra modern cu posibilitatea de transportare a 7 persoane.

În curtea complexului sunt organizate alei pentru plimbări, sunt parcări pentru biciclete sau motociclete și este un număr suficient de locuri de parcare nu numai pentru locatari, dar și pentru vizitatorii acestora, locurile de parcare sunt nu numai subterane dar și supraterane organizate. Complexul rezidențial este dotat cu prize pentru încărcarea mașinilor electrice (5 prize gratuite).

Aici sunt prevăzute spații comerciale, pentru copii este un loc de joacă și sunt parcări speciale pentru cărucioare. Complexul imobiliar „Loft Green Apartments” este complet securizat și îngrădit pentru un nivel ridicat de siguranță a copiilor și părinților. Fiecare apartament „Loft” este echipat cu aparat de video interfon și conectat la sistemul de interfonie.

Apartamente în stil „Loft” și „Hight – Tech„

154 de apartamente sunt proiectate în complexul rezidențial „Loft Green Apartments”, printre care se menționează:

  • Garsoniere cu suprafața de 44,72 mp;
  • Apartamente cu 2 camere cu mărimea de la 66,56 și până la 72,54 mp;
  • Locuințe cu 3 camere cu suprafața de 80,21 mp.

Pentru finisarea interioară este ales un design în stil „loft” unde este folosit betonul și cărămida în calitate de decor, unde tavanele sunt special turnate din beton pentru a menține până la ultimul acord stilul și dispun de înălțimea curată de 290 cm. Pardoselile sunt finisate cu scânduri din lemn și amenajarea cu mobilier cere continuarea ideii de design în stil minimalist.

Apartamentele se deosebesc prin ferestre extraordinar de mari, ce sunt instalate din tavan până în pardosea și oferă priveliști uluitoare asupra vecinătăților. Și blocurile locative sunt amplasate în așa mod încât lumina naturală la maxim să pătrundă în fiecare apartament și acest fapt încă și minimizează costurile pentru curentul electric. Complexul locativ se deosebește cu locuințele sale pasive, cu folosirea energiei verzi, care oferă locatarilor costuri minime la întreținere. Aici sunt instalate pompe geotermice importate din Suedia pentru încălzire, pentru răcire și pentru asigurarea locuințelor cu apă caldă. Încălzirea este proiectată prin pardoseală și funcționează sistemul de ventilație inteligentă a fiecărei locuințe și aprovizionare cu aer proaspăt pe tot parcursul anului, fără sistem de aer condiționat. Iar energia electrică pentru case provine din surse regenerabile.

Aici nu este conectare la țeava de gaze, ce înseamnă că proiectul rezidențial este ecologic și nu are emisii de CO2. Și aici este reciclare selectivă a deșeurilor = 100 %. Dezvoltatorul ansamblului rezidențial are o echipă de profesioniști îndrăzneți cu experiență în domeniul construcțiilor și cu exemple finisate de astfel de construcții inovative cu sisteme de încălzire geotermice. Vă rugăm, să treceți direct pe site-ul complexului rezidențial „Loft Green Apartments”, unde puteți face o programare la blocurile locative noi pentru o vizionare a apartamentelor moderniste, pentru aprecierea finisajelor naturale și de unde aflați contactele Dezvoltatorului și informații despre posibilitățile de achiziționare a locuințelor noi.

Acest proiect mai este numit și Loft Green Apartments Mogoșoaia.

Unde se află Loft Green Apartments?

șos. Bucuresti-Targoviste, 219, Mogoșoaia, Ilfov.

Termen de finalizare Loft Green Apartments?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Loft Green Apartments în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Loft Green Apartments din Mogoșoaia?

Dezvoltătorul Loft Green Apartments este – Green Loft.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC