1/7
Beach Residence în Constanța
Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Beach Residence
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍783 €
Dezvoltator
Adresa
str. Promenada, 10, zona Mamaia-Sat, Constanța

Schițe și prețuri în Beach Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 23 septembrie a. 2021
Garsoniere
de la 48 m2
de la ‍916 € / m2
de la ‍44 000 €
2 camere
60.6 m2
de la ‍897 € / m2
de la ‍70 000 €
3 camere
de la 87 m2
de la ‍977 € / m2
de la ‍85 000 €
Penthouse-uri
de la 230 m2
de la ‍782 € / m2
de la ‍180 000 €

Beach Residence pe hartă Constanța

str. Promenada, 10, zona Mamaia-Sat, Constanța

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Etape dezvoltare

Beach Residence
Tronson 1, Tronson 2, Tronson 3
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat – 4 trimestrul 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Beach Residence

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiloc de joacă
Încălzirecentrală proprie în condensație
Liftlift Schindler
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri3
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+7E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din BCA
Сurte închisăvideointerfon și sistem de supraveghere

Despre apartamente

Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere, penthouse
Suprafața apartamente48–230 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare de invidie cu acces la plajă

Romantic, atrăgător, fascinant și ispititor deoarece este așezat pe malul Mării Negre, imediat pe prima linie, cu acces prioritar la plajă - Complexul Rezidențial „Beach Residence” este construit pe strada Promenada, numărul 10 în Mamaia – Sat. De la locuințele complexului este acces direct la zona de promenadă. Complexul este înconjurat de o mulțime de terase, restaurante, cafenele, „Beach” baruri și cluburi.

În apropiere de casă sunt locuri de joacă pentru copii, hoteluri, pensiuni și camping-uri. De la apartamentele din „Beach Residence” până în centrul orașului Constanța este o distanță de 16,8 km. Distanța până la gara din Constanța este de 17,7 km. Și distanța de la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu până la complexul locativ este de 22,2 mp.

Proiect imobiliar calitativ construit din materiale de lux

Proiectul imobiliar „Beach Residence” se compune din trei tronsoane și fiecare tronson este proiectat cu un regim de înălțime de opt etaje locative.

Clădirea de apartamente este construită cu un nivel înalt de rezistență seismică, datorită structurii constructive, care este realizată în baza cadrelor din beton armat. Pentru zidăria pereților exteriori sunt folosite blocurile din BCA (beton celular autoclavizat). Din punct de vedere al termo eficienței casa cu apartamente dispune de un nivel înalt datorită sistemului din polistiren expandat (E80) de 100 mm, ce este placat pe pereții exteriori. Fațada imobilului este finisată cu tencuială de exterior de la Caparol și este decorată cu pergole din lemn tratat. Culoarea deschisă a tencuielii exterioare foarte bine se privește în contrast cu culoarea gri – antracit a profilului tâmplăriei instalate, aceasta este din PVC și are geam termopan de la Salamander. Blocul rezidențial este construit cu terase și balcoane, toate acestea beneficiază de iluminat exterior instalat pe planșee. Balustradele de la balcoane și terase sunt realizate din inox și acestea dispun de sticlă securizată vopsită în alb.Spațiile comune, holurile și coridoarele sunt finisate și au pardoselile placate cu granit. La dispoziția locatarilor pentru circulația în interiorul clădirii este instalat ascensor de marca Schindler, iar balustradele pentru casa scări sunt realizate din inox. La intrare în complex este conectat sistem de iluminat exterior și în curtea interioară sunt prevăzute locuri de parcare supraterane (contra cost).

Locuințe de vis care te fac fericit

Ansamblul rezidențial „Beach Residence” dispune de garsoniere și apartamente cu două, trei camere și Penthouse-uri, cu scheme logice și funcționale.

  • Apartamentele cu o cameră au suprafața care începe de la 48 mp;
  • Suprafața locuințelor cu două camere începe de la 60,6 mp;
  • Locuințele cu trei camere au suprafața de la 87 mp;
  • Suprafața Penthouse-urilor începe de la 230 mp.

Toate apartamentele sunt oferite în vânzare finisate la alb și echipate. Toți pereții sunt nivelați, tencuiți, acoperiți cu glet și finisați cu vopsea lavabilă albă. La intrare în fiecare locuință este instalată ușa de acces, metalică și cu sistem de antiefracție. Toate ușile interioare la fel sunt instalate. Pentru placarea pardoselilor din dormitor și living este oferit la alegere parchetul, iar pentru camerele de baie și bucătării la alegere este pusă gresia și faianța. Instalațiile sanitare, termice și electrice sunt realizate cu profesionalism înalt.

Pentru aprovizionarea apartamentelor cu apă caldă și pentru încălzirea acestora, sunt instalate centrale termice în condensații cu puterea de 24 Kw și sunt montate caloriferele. De asemenea în fiecare apartament sunt instalate prizele, întrerupătoarele și dozele modulare de la firma Gewiss. Anume din geamurile apartamentelor „Beach Residence” se deschid cele mai superbe vederi către Marea Neagră. Pentru mai multe detalii și alte informații utile vă rugăm să treceți pe site-ul ansamblului rezidențial „Beach Residence”, unde sunt prezentate toate schemele și sunt informații despre disponibilitatea apartamentelor.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Beach Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Beach Residence în Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Beach Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 783 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Beach Residence în Constanța?

Modalități de plata în Beach Residence: Plata integrală.

Termen de finalizare Beach Residence?

Beach Residence – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC