Prețul pentru m2

Finisarea construcției

Alegeți numărul camerelor în apartament

Complexuri rezidențiale în Pitești, apartamente noi — 10 obiecte

Blocuri noi, apartamente noi, case, vile de vanzare de la dezvoltator

Ansambluri rezidențiale în Pitești

Amplasat la sud de centrul țării, Pitești este municipiul de reședință în județul Argeș și are o populație de aproximativ 150.000 de locuitori. Amplasat la o distanță de 108 kilometri de capitală, de care este legată prin autostradă, Piteștiul este unul dintre cele mai industrializate orașe din țară. Aici se află centrul industriei de autoturisme din România.

În paralele cu industria auto, sectorul imobiliar a evoluat și s-a dezvoltat datorită cererii de noi locuințe. Dezvoltatorii imobiliari au construit noi ansambluri imobiliare în Pitești, acestea fiind alcătuite din locuințe moderne și spațioase. Amplasate în diferite cartiere, acestea îndeplinesc standardele de siguranță și oferă un confort sporit prin plasarea în zone apropiate de școli, grădinițe, magazine, parcuri, mijloace de transport în comun etc. Noile ansambluri rezidențiale din Pitești sunt dotate cu parcări și chiar cu parcuri și zone verzi. Apartamentele cu 1, 2, 3 sau 4 camere au suprafețe cuprinse între 40 și peste 100 de metri pătrați. Locuințele sunt racordate la toate utilitățile orașului și au instalate contoare individuale. Constructorii oferă posibilitatea de a furniza spațiul locativ în diverse moduri de compartimentare, proprietarul putând astfel să își optimizeze locuința după nevoile personale.

Pentru a facilita plata unei locuințe din cadrul noilor ansambluri rezidențiale, dezvoltatorii imobiliari din Pitești oferă posibilitatea de a efectua plata în diverse moduri: plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă sau chiar și rate la dezvoltator (ofertă disponibilă doar la unii dezvoltatori imobiliari).

Pe Korter.ro vei găsi câte o pagină de prezentare chiar și pentru cele mai noi ansambluri rezidențiale din Pitești și vei putea afla detalii tehnice și informații despre structura imobilelor, precum și locuințele disponibile și oferta de prețuri.

Alte orașe

LocalitateaPreț lunar mediu
București1 216 /m2
Timișoara1 131 /m2
Brașov921 /m2