The Concept

The Concept

Construiește imobile din 2016
de la ‍1 627 € / m2

Ansambluri rezidențiale curente de la The Concept  4 obiecte de vânzare

New Point
de la ‍1 677 € +TVA / m2
Finalizat în 2 tr. 2020
București, bd. Pipera, 168A, Voluntari, Ilfov
Pipera 180
de la ‍1 830 € +TVA / m2
Finalizare: 4 tr. 2023
București, bd. Pipera 180, zona Pipera, Bucuresti
Veris Residence Ferdinand
de la ‍1 778 € +TVA / m2
București, bd. Ferdinand I, 75-77, zona Ferdinand, Sector 2, București
Orzari 15
de la ‍1 627 € +TVA / m2
București, str. Orzari, 15, zona Decebal, Sector 2, București

Pune o întrebare despre dezvoltator The Concept

Lăsați un mesaj
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon

Toate complexuri The Concept pe hartă

Construiește complexuri locative în București, Voluntari
Toate imobiliarele noi
București
Voluntari

Complexuri rezidențiale vândute  4 obiecte

Eminescu Residence
București, zona Mihai Eminescu
Live Pipera Lake
Voluntari, str. George Bacovia, 19C, Voluntari, Ilfov
GrunenPark
București, str. Valea Furcii, 156-158, zona Drumul Taberei, Sector 6, București
Iancului Boutique Apartments
București, str. Măgura Vulturului, zona Iancului, Sector 2, București

Despre companie de construcție The Concept

The Concept a luat ființă în anul 2016, iar de atunci a demarat 9 proiecte de ansambluri imobiliare în București. Pe lângă activitatea ca și dezvoltator imobiliar, compania oferă o gamă largă de servicii care îți vor ușura procesul de căutare și mutare într-o locuință nouă. Consultanță de vânzări pentru apartamente, case și terenuri, consultanță pentru investiții, suport după vânzare, servicii bancare, servicii de design interior și mobilier, property management, servicii de evaluare proprietăți, audit energetic pentru clădiri, acestea sunt doar o parte din serviciile oferite de The Concept.

The Concept oferă clienților locuințe de tip studio, garsoniere sau apartamente cu 2-3 camere cu suprafețe cuprinse între 40mp și 150mp. Prețurile pentru aceste locuințe variază în funcție de locația ansamblurilor rezidențiale, dar și de dotările incluse. Astfel, prețul pentru un apartament de 2 camere cu o suprafață de 40mp pornește de la 71.000 de euro. Pentru un apartament mai mare, cu o suprafață de peste 130mp, compartimentat în patru camere, prețul de achiziție pornește de la 233.090 euro.

După ce ai găsit locuința mult dorită, The Concept îți stă la dispoziție și cu servicii de design interior și mobilier, astfel că amenajarea și mutare vor fi mult simplificate. Totodată, pe site-ul companiei vei putea vizualiza pașii care trebuie să îi îndeplinești după ce ți-ai achiziționat o nouă locuință. Bineînțeles că în acest întreg proces vei fi ajutat și de un consultat specializat, astfel că vei economi timp, dar și bani.

În ultimii ani a prins contur și proiectul Heritage Properties. Acesta constă în dezvoltarea unor proprietăți aparte care au în spate o istorie bogată. Un exemplu în acest sens este proiectul Carmen Sylva Royal Class Apartments. Clădirea este istorică și a fost inaugurată în anul 1906 de Regina Elisabeta a României, fiind denumită „Elisabetheu”.

Dezvoltatorul imobiliar oferă muliple soluții pentru achitarea unei locuințe: plata integrală cu banii jos sau prin virament bancar, credit ipotecar, credit imobiliar, dar și credit „Prima Casă”.