The Concept

Proiecte dezvoltator The Concept

Construiește începând cu 2016
theconcept.ro
1 proiect
în construcție
6 proiecte
finalizat
Toate orașe
București
Bragadiru
Voluntari

Despre dezvoltator The Concept

The Concept a luat ființă în anul 2016, iar de atunci a demarat 9 proiecte de ansambluri imobiliare în București. Pe lângă activitatea ca și dezvoltator imobiliar, compania oferă o gamă largă de servicii care îți vor ușura procesul de căutare și mutare într-o locuință nouă. Consultanță de vânzări pentru apartamente, case și terenuri, consultanță pentru investiții, suport după vânzare, servicii bancare, servicii de design interior și mobilier, property management, servicii de evaluare proprietăți, audit energetic pentru clădiri, acestea sunt doar o parte din serviciile oferite de The Concept.

The Concept oferă clienților locuințe de tip studio, garsoniere sau apartamente cu 2-3 camere cu suprafețe cuprinse între 40mp și 150mp. Prețurile pentru aceste locuințe variază în funcție de locația ansamblurilor rezidențiale, dar și de dotările incluse. Astfel, prețul pentru un apartament de 2 camere cu o suprafață de 40mp pornește de la 71.000 de euro. Pentru un apartament mai mare, cu o suprafață de peste 130mp, compartimentat în patru camere, prețul de achiziție pornește de la 233.090 euro.

După ce ai găsit locuința mult dorită, The Concept îți stă la dispoziție și cu servicii de design interior și mobilier, astfel că amenajarea și mutare vor fi mult simplificate. Totodată, pe site-ul companiei vei putea vizualiza pașii care trebuie să îi îndeplinești după ce ți-ai achiziționat o nouă locuință. Bineînțeles că în acest întreg proces vei fi ajutat și de un consultat specializat, astfel că vei economi timp, dar și bani.

În ultimii ani a prins contur și proiectul Heritage Properties. Acesta constă în dezvoltarea unor proprietăți aparte care au în spate o istorie bogată. Un exemplu în acest sens este proiectul Carmen Sylva Royal Class Apartments. Clădirea este istorică și a fost inaugurată în anul 1906 de Regina Elisabeta a României, fiind denumită „Elisabetheu”.

Dezvoltatorul imobiliar oferă muliple soluții pentru achitarea unei locuințe: plata integrală cu banii jos sau prin virament bancar, credit ipotecar, credit imobiliar, dar și credit „Prima Casă”.