Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Strong Residence
în Bragadiru

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Crisul Repede, 35, Bragadiru, Ilfov

Strong Residence pe hartă Bragadiru

str. Crisul Repede, 35, Bragadiru, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala termica proprie
🟧 Mijloace de transportautobuz, maxi taxi
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri50 vile
🟧 Parcare2 locuri de parcare terestră pentru fiecare locuință
🟧 Regim inalțimeP+1E+POD
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile înșiruite
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe100 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „Strong Residence” se găsește construit în partea de Sud – Vest a municipiului București, în zona Șoseaua Alexandriei, pe strada Crișul Repede, la numărul 35, în orașul Bragadiru din județul Ilfov. În apropiere de casele noi se află grădinițe, școli, farmacii, funcționează supermarketul Cora, ce se află poziționat la o distanță de numai 1,5 – 2 km, este Penny Market, se află magazinul Leroy Merlin și este fast food-ul McDonald’s.

Nu departe de complexul rezidențial sunt stații ale mijloacelor de transport în comun cu rute de autobuz, maxi taxi, tramvai și troleibuz. Este de parcurs o distanță de circa 10 km până în centrul capitalei de la imobilele „Strong Residence” și sunt 11 km până la Gara de Nord din București. Aeroportul International „Henri Coandă” se află la 25 km și sunt 21 km până la Aeroportul International „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea cartierului de case

Complexul locativ „Strong Residence” reprezintă o comunitate de case și se compune dintr-un total de 50 de vile înșiruite, toate fiind proiectate cu aspecte și regimuri egale de înălțime și au câte un Parter plus un Etaj și plus Pod. Casele sunt calitativ construite din materiale durabile și dispun de o structură din beton armat pe cadre, stâlpi, grinzi și cu câte două planșee din beton peste parter și etaj. Casele sunt realizate cu toate închiderile exterioare formate din zidărie din cărămidă de tip Porotherm și toți pereții interiori la fel sunt zidiți din astfel de cărămidă eficientă din punct de vedere termic și fonic. Pe tot perimetrul pereților exteriori casele au aplicat fiabil un sistem de izolare termică format din polistiren. Tâmplăria exterioară instalată la case dispune de profil PVC și are geam termopan.

Fiecare proprietate locativă dispune de câte două locuri de parcare, ce sunt organizate supraterane în curtea proprie. Complex locativ „Strong Residence” este o comunitate de tip închis cu străzi betonate în incintă și cu toate căile de acces către locuințe asfaltate și nocturn iluminate.

Detalii despre case și finisaje

Ansamblul de case „Strong Residence” prezintă imobile perfect proiectate și ideal finisate. Pentru fiecare proprietate locativă este prevăzut un teren propriu cu suprafața totală de 180 mp și imobilele au curte individuală închisă. Toate casele dispun de planimetrii logice cu 4 camere spațioase și spațiile sunt gândite să fie la maxim de funcționale, locuințele au scheme perfect proiectate cu suprafața totală de 103 mp din care la parter sunt proiectați 47 mp și unde se poziționează living-ul, bucătăria, camera de baie și holul de acces și scara către etaj, iar la etaj sunt prevăzute 3 dormitoare, un balcon, un bloc sanitar și scara de acces de la parter și plus este disponibil pentru depozitare sau pentru amenajarea unui spațiu pentru hobby poziționat în pod.

În versiune de finisare – „La Cheie” se vând toate casele, acestea sunt complet finisate și pentru cumpărătorii de imobile există oferită posibilitatea de alegere a finisajelor utilizate în locuințe. Pe pardoseli este placat parchet, gresie și marmură cu aspecte moderne și calitate superioară. Pereții sunt finisați cu lavabil și faianță și toate ușile sunt instalate. Casele se încălzesc individual și au centrale termice proprii plus calorifere instalate. Este dotat cablaj TV, fir de telefon și internet. Și fiecare casă dispune de racordare la toate utilitățile generale și este asigurată cu curent electric, este alimentată cu apă curentă, are branșament la țeava de gaze naturale și dispune de sistem de canalizare. Toate locuințele au instalate separate contoare de gaze, curent și apometre.

Pentru persoanele interesate, există posibilitatea de achiziționare și plată în rate de la Dezvoltator pe o perioadă de 36 de luni cu un avans minim de 30 % din costul imobilului ales.

Pentru achiziționări, pentru alte informații despre metodele de plată acceptate, pentru disponibilitate și mai multe detalii despre casele noi, vă rugăm să treceți direct din site-ul nostru pe pagina web oficială a complexului de locuințe „Strong Residence”.

Acest proiect mai este numit și Strong Residence Villas.

Unde se află Strong Residence?

str. Crisul Repede, 35, Bragadiru, Ilfov.

Termen de finalizare Strong Residence?

Strong Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Strong Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Strong Residence din Bragadiru?

Dezvoltătorul Strong Residence este – Case Vile Bragadiru.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC