Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

New Concept Residence Măgurele
în Măgurele

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Adresă
str. Marasesti, 19-21, Magurele, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Marasesti, 19-21, Magurele, Ilfov (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

New Concept Residence Măgurele pe hartă Măgurele

str. Marasesti, 19-21, Magurele, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații comerciale, loc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente100
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcareexterioară, loc de parcare inclus
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe39.86–224.16 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre locație și despre zona de amplasare

Ansamblul de locuințe „New Concept Residence Măgurele” se află localizat confortabil la liniște pe strada Mărășești, la numerele 19 – 21, în orașul Măgurele din județul Ilfov.

Zona de amplasare a imobilelor este caracterizată foarte pozitiv, dispune nu numai de multă liniște dar și beneficiază de toate facilitățile urbane în apropiere de casă. La o distanță de 750 de metri se află supermarket-ul „Peny Market”, la 1,2 km este localizat hipermarket-ul Mega Image, la 700 de metri se află o farmacie, sunt doar 550 de metri până la Jandarmeria Măgurele și sunt 1100 de metri până la Primăria Măgurele. Pe o rază de până la 1,1 km se află Liceul Teoretic „Horia Hulubei”, este Școala Generală din Măgurele, funcționează o Grădiniță cu program prelungit și se găsește Facultatea de Fizică.

Până la Parcul Albăstrelelor sunt de parcurs doar 550 de metri, iar terenul de fotbal și sala de fitness „Victory Gym” se află la o distanță de 1,3 km de la complexul rezidențial „New Concept Residence Măgurele”.

Chiar în fața complexului locativ se află o stație pentru mijloacele de transport în comun (STB), care fac legătură directă cu sectorul 5 din București. Sunt de parcurs 11,4 km până la Piața Unirii din București, Gara de Nord se află la 12,4 km de la locuințele ansamblului și ambele Aeroporturi Internaționale din București „Henri Coandă” și „Aurel Vlaicu” se află localizate la distanțe aproximativ egale de 26,4 și 26,7 mp, respectiv.

Compoziția și amenajarea complexului

Ansamblul imobiliar „New Concept Residence Măgurele” se compune din 3 blocuri rezidențiale. Imobilele sunt construite cu regimuri egale de înălțime și toate dispun de câte un Parter plus 2 Etaje și al 3-lea etaj este construit de tip – Retras.

Construcțiile sunt bazate pe cadre și stâlpi din beton armat cu pereți din cărămidă, cu compartimentare la fel din cărămidă și cu plăci din beton armat turnate peste etaje. Terasele imobilelor sunt perfect hidro izolate și clădirile locative sunt fiabil izolate termic. Fațadele clădirilor sunt foarte frumos finisate și au aspecte complet asemănătoare fiind tencuite în culoarea albă ideal combinată cu elemente de culoarea gri închis a învelitoarelor acoperișurilor, cu profilul ferestrelor și rampele de acces ale blocurilor.

La parterul fiecărei clădiri de apartamente se găsește organizat și câte un spațiu comercial sau sunt zone de servicii și toate spațiile comune din incinta blocurilor (casa scării, coridoarele și holurile) sunt excepțional finisate în stil-uri de design contemporan cu materiale de tip marmură și plăci ceramice cu aspecte ultra moderne. Pentru fiecare bloc rezidențial este prevăzut câte un ascensor modern și silențios.

Fiecare unitate locativă în parte este asigurată cu câte un loc de parcare suprateran (dezmembrat individual), care este inclus în prețul fiecărui apartament.

Copiii rezidenților au la dispoziție modern amenajat un spațiu generos pentru joacă și distracții. Întreg teritoriul complexului locativ „New Concept Residence Măgurele” este păzituman și sunt instalate camere de luat vedere. Încă pentru un plus de securitate și de confort trebuie de menționat video interfoanele, ce sunt instalate în fiecare apartament. Și întreg teritoriul complexului este complet iluminat pe exterior cât și pe spațiile comune interioare.

Finisajele apartamentelor, schițe și utilități

În ansamblul locativ „New Concept Residence Măgurele” sunt proiectate 100 de apartamente cu una, două și trei camere. Locuințele sunt realizate cu odăi spațioase, sunt luminoase și dispun de scheme inteligente și funcțional proiectate, unde în mod principial lipsesc pereții din rigips, doar compartimentare din cărămidă fonic și termic eficientă.

Suprafața utilă a garsonierelor este de 34,11 mp și 42,26 mp - suprafața totală, iar apartamentele cu 2 camere sunt prevăzute cu spațiul de la 52 mp și până la 118,12 mp, pentru apartamentele cu 3 camere suprafața este generoasă și este cuprinsă între 73 mp și 224,16 mp.

Unitățile locative dispun de logii simpatice și balcoane drăguțe de tip deschise, ce sunt complet finisate. În apartamente pardoselile sunt turnate și pereții sunt prelucrați cu amestec uscat. Gresia, parchet-ul, faianța și toate obiectele sanitare (cada, cabina de duș, chiuvetele) sunt oferite pentru alegerea clientului.

Apartamentele se încălzesc individual prin calorifere din oțel, apa în care se încălzește până la temperatura aleasă de către locatari prin centrale termice proprii.

Blocurile ansamblului de locuințe „New Concept Residence Măgurele” sunt racordate la canalizare, asigurate cu apă, branșate la sistemele de amenajare cu gaze naturale și curent electric. Contoarele pentru controlul consumului energiei electrice, apometrele și contoarele pentru energia electrică sunt instalate separat pentru fiecare locuință.

Ansamblul locativ este dezvoltat de către compania „New Concept Residence” și locuințele sunt posibil de achiziționat de la Dezvoltator prin următoarele metode de plată: plata cash, prin credit ipotecar sau prin programul „Prima Casă”.

Locuințele sunt pregătite pentru vânzarea imediată (cadastrele și intabulările). Pentru a rezerva un apartament sau pentru a primi o consultație detaliată despre complex, vă invităm să vizitați site-ul web al Dezvoltatorului, unde sunt afișate toate contactele directe ale consultaților de vânzare și unde găsiți mai multe materiale amănunțit descrise despre apartamentele noi ale ansamblului locativ „New Concept Residence Măgurele”.

Acest proiect mai este numit și New Concept Residence, New Concept Residence bloc 2.

Unde se află New Concept Residence Măgurele?

str. Marasesti, 19-21, Magurele, Ilfov.

Termen de finalizare New Concept Residence Măgurele?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în New Concept Residence Măgurele în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul New Concept Residence Măgurele din Măgurele?

Dezvoltătorul New Concept Residence Măgurele este – New Concept Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC