Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Laser Village
în Măgurele

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Intrarea Sulfinei, 31-33, Măgurele, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

str. Intrarea Sulfinei, 31-33, Măgurele, Ilfov (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
str. Intrarea Sulfinei, 31-33, Măgurele, Ilfov (Bloc 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Laser Village pe hartă Măgurele

str. Intrarea Sulfinei, 31-33, Măgurele, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+E+M
🟧 Tip imobilblocuri și case
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere 1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare la natură cu multă liniște

În partea de Sud – Vest a capitalei, în zona Rahova, pe strada Intrarea Sulfinei, nr. 31-33, în orașul Măgurele, județul Ilfov se găsește localizat ansamblul de imobile „Laser Village”.

În apropiere de casele locative funcționează market-urile: Penny Market și Mega Image. Până la Grădinița cu program prelungit din Măgurele și până la Liceul Teoretic Horia Hulubei sunt de parcurs în jur la 2000-2300 de metri. Complexul locativ este situat la o mică distanță de centrul Bucureștiului – la doar 12 km și sunt de parcurs numai 10 minute până la Palatul Parlamentului Special pentru rezidenții complexului este organizat transport, care circulă până în capitală.

Alcătuit din case și blocuri de apartamente

Compoziția ansamblului rezidențial „Laser Village” constă dintr-un număr de 14 case de tip „Townhouse” și 2 blocuri de apartamente, ce sunt proiectate cu un regim de înălțime mic și acestea dispun de câte un partere plus două etaje cu apartamente și este o mansardă grațioasă.

Structura de construcție a blocurilor locative este realizată în baza betonului armat. Structura de rezistență a pereților este din cărămidă de tip Porotherm. Sistemul de izolație termică al imobilelor din partea exterioară are o grosime perfectă pentru a asigura imobilele cu căldură (de 100 mm) și este efectuat din polistiren expandat placat pe case.Tâmplăria ce este instalată la blocuri este din profil PVC de culoare maro și are geamuri termopane. În curtea ansamblului rezidențial sunt multe spații plantate cu verdeață, gazon, flori și arbuști și sunt organizate locuri pentru joaca copiilor.

Pentru transportul personal al locatarilor în curtea complexului locativ sunt organizate locuri de parcare exterioare.

Case și apartamente cu finisaje la alegere

În total în casele complexului sunt proiectate 36 de unități locative, toate finisate – la cheie. Printre care sunt 14 case locative de tip „Townhouse” cu garaje personale și în două blocuri locative sunt prezentate la moment 19 apartamente cu două camere plus 3 apartamente cu trei camere. Suprafața apartamentelor cu scheme de 2 camere începe de la 56,28 mp și ajunge până la 69,02 mp, iar pentru apartamentele cu trei camere suprafața este prevăzută de 73,27 mp. Iar suprafața caselor de tip „Townhouse” este de 172 mp.

Plus toate locuințele prezentate în ansamblul locativ „Laser Village” beneficiază de balcoane spațioase, deschise, cu balustrade, sticlă securizată și mână curentă, și cu suprafața de la 6 mp până la 8 mp. Dezvoltatorul oferă la dispoziția cumpărătorilor și a viitorilor locatari posibilitatea de a-și alege personal finisajele interioare (gresia, faianța, parchetul) care va fi placat în apartamente, precum și ușile interioare și toate fără de nici un cost suplimentar. De cea mai bună calitate sunt alese și instalate în camerele de baie toate obiectele sanitare.

Pereții din interiorul apartamentelor sunt bine prelucrați cu amestec uscat, sunt nivelați, sunt zugrăviți, tencuiți și sunt calitativ vopsiți cu vopsea lavabilă. La intrare în locuințe sunt instalate uși cu sisteme de antiefracție. Fiecare proprietate locativă se va încălzi individual și în locuințe este echipată câte o centrală termică proprie, care va asigura sistemul de încălzire autonom, acesta se va efectua prin caloriferele (din oțel) instalate în toate încăperile din locuințe. Întreg complexul rezidențial și toate locuințele sunt racordate la toate utilitățile și au apă, canal, gaz și curent electric. Precum și fiecare casă și apartament este contorizat separat.

Dezvoltatorul „SC Ecuator” este o companie serioasă, care funcționează pe piața construcțiilor rezidențiale de mai mult de 17 ani. Compania de construcții garantează construcții la cele mai înalte standarde de calitate, care sunt finisate la termenele stabilite. Dezvoltatorul acceptă următoarele metode de plată la achiziționarea locuințelor noi din complexul locativ „Laser Village”: plata integrală, plata prin credit ipotecar, credit imobiliar și prin programul Prima Casă.

Nu ezitați să contactați Dezvoltatorul, contactele căruia le găsiți pe site-ul oficial al ansamblului rezidențial „Laser Village”, la fel aici să găsesc toate materialele și detaliile apartamentelor, tipurile acestora și pozele detaliate ale întregului complex.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Laser Village Măgurele.

Unde se află Laser Village?

str. Intrarea Sulfinei, 31-33, Măgurele, Ilfov.

Termen de finalizare Laser Village?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Laser Village în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Laser Village din Măgurele?

Dezvoltătorul Laser Village este – SC Ecuator.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC