Previzualizare foto – fotografie originală aici
Complex Loft Green Apartments
în București
Prețul / m2
de la ‍1 541 €
Dezvoltator
Adresa
șos. Bucuresti-Targoviste, 219, Mogoșoaia, Ilfov

Schițe și prețuri în Loft Green Apartments

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 29 iulie 2022
1 camerede la 44.72 m2prețul se clarifică
2 cameremp utili59–72.54 m2de la ‍1 541 € / m2de la ‍90 909 €
3 cameremp utilide la 72 m2de la ‍1 611 € / m2de la ‍116 000 €

Loft Green Apartments pe hartă București

șos. Bucuresti-Targoviste, 219, Mogoșoaia, Ilfov

Etape dezvoltare

Faza II
bloc 2, bloc 3
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021
bloc 1
construit
totul e vândut
finalizat3 trimestrul 2019

Modalități de achiziție a unui apartament în Loft Green Apartments

Rate la dezvoltator

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţiinterfon, sală de sport, spațiu de joacă pentru copii,
🟧 Încălzirepompă de căldură geotermică, încălzire în pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente154
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană şi terestră, parcare gratuită pentru mașinile electrice
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
🟧 Сurte închisăacces securizat, supraveghere video

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente44,72 – 80,21 mp
🟧 Tavane2.9 m

Informații despre Ansamblul rezidențial

Complex verde localizat la natură

Ansamblul rezidențial „Loft Green Apartments” se află amplasat în partea de Nord a orașului București în zona Mogoșoaia, pe Șoseaua București – Târgoviște, la numărul 219. Blocurile locative se află poziționate între două păduri, unde este o zonă curată aprovizionată cu mult aer proaspăt. În vecinătatea ansamblului locativ se află Complexul Sportiv de Fotbal Mogoșoaia, este Școala „Explore 100” și Grădinița „Domnească”. Iar pe o rază de până la 2000 de metri se află farmacie, salon SPA, magazin, cafenea și Primăria Mogoșoaia.

În fața complexului sunt stații STB și de la imobile este acces către principalele artere rutiere. Palatul Mogoșoaia se află la o distanță de 1,7 km de la clădirile complexului „Loft Green Apartments”. Sunt de parcurs 18,7 km de la blocurile locative până în centrul capitalei. Gara de Nord din București se află la o distanță de 12,6 km de la complexul rezidențial și până la Aeroportul Aurel Vlaicu sunt 9,6 km, iar până la Aeroportul Henri Coandă sunt 12,6 km.

Complex locativ unic cu proiect special natural

Proiectul rezidențial „Loft Green Apartments” este realizat pe un teritoriul de 10 000 mp, unde doar 25% din acest teritoriu este ocupat de construcții, iar restul spațiului (mai mult de 7 500 mp din curte) este dedicat parcului personal și spațiilor verzi plantate. Complexul locativ se compune din trei clădiri cu o arhitectură contemporană și cu aspecte ultra moderne, care sunt amplasate și proiectate astfel că să păstreze intimitatea locatarilor și au o distanță destul de mare între blocuri. Blocurile sunt construite cu o înălțime de patru etaje.

Imobilele sunt construite din materiale efectiv termice, din beton și cărămidă, dispun de grinzi de rezistență, ce sunt ascunse în plafon și plăci între etaje. Blocurile beneficiază de un sistem de izolare termică foarte bun cu grosimea de 25 cm. Sunt montate ferestre cu profil cu un nivel ridicat de eficiență termică și cu o izolație fonică excepțională de marca Salamander de clasa A cu 6 camere și cu sticlă securizată la exterior cu grosimea de 8 mm și cu sticlă la mijloc de 6 mm, iar sticlele interioare sunt de tip duplex de 5-2-5 mm. Fiecare scară locativă beneficiază de câte un ascensor ultra modern cu posibilitatea de transportare a 7 persoane.

În curtea complexului sunt organizate alei pentru plimbări, sunt parcări pentru biciclete sau motociclete și este un număr suficient de locuri de parcare nu numai pentru locatari, dar și pentru vizitatorii acestora, locurile de parcare sunt nu numai subterane dar și supraterane organizate. Complexul rezidențial este dotat cu prize pentru încărcarea mașinilor electrice (5 prize gratuite).

Aici sunt prevăzute spații comerciale, pentru copii este un loc de joacă și sunt parcări speciale pentru cărucioare. Complexul imobiliar „Loft Green Apartments” este complet securizat și îngrădit pentru un nivel ridicat de siguranță a copiilor și părinților. Fiecare apartament „Loft” este echipat cu aparat de video interfon și conectat la sistemul de interfonie.

Apartamente în stil „Loft” și „Hight – Tech„

154 de apartamente sunt proiectate în complexul rezidențial „Loft Green Apartments”, printre care se menționează:

  • Garsoniere cu suprafața de 44,72 mp;
  • Apartamente cu 2 camere cu mărimea de la 66,56 și până la 72,54 mp;
  • Locuințe cu 3 camere cu suprafața de 80,21 mp.

Pentru finisarea interioară este ales un design în stil „loft” unde este folosit betonul și cărămida în calitate de decor, unde tavanele sunt special turnate din beton pentru a menține până la ultimul acord stilul și dispun de înălțimea curată de 290 cm. Pardoselile sunt finisate cu scânduri din lemn și amenajarea cu mobilier cere continuarea ideii de design în stil minimalist.

Apartamentele se deosebesc prin ferestre extraordinar de mari, ce sunt instalate din tavan până în pardosea și oferă priveliști uluitoare asupra vecinătăților. Și blocurile locative sunt amplasate în așa mod încât lumina naturală la maxim să pătrundă în fiecare apartament și acest fapt încă și minimizează costurile pentru curentul electric. Complexul locativ se deosebește cu locuințele sale pasive, cu folosirea energiei verzi, care oferă locatarilor costuri minime la întreținere. Aici sunt instalate pompe geotermice importate din Suedia pentru încălzire, pentru răcire și pentru asigurarea locuințelor cu apă caldă. Încălzirea este proiectată prin pardoseală și funcționează sistemul de ventilație inteligentă a fiecărei locuințe și aprovizionare cu aer proaspăt pe tot parcursul anului, fără sistem de aer condiționat. Iar energia electrică pentru case provine din surse regenerabile.

Aici nu este conectare la țeava de gaze, ce înseamnă că proiectul rezidențial este ecologic și nu are emisii de CO2. Și aici este reciclare selectivă a deșeurilor = 100 %. Dezvoltatorul ansamblului rezidențial are o echipă de profesioniști îndrăzneți cu experiență în domeniul construcțiilor și cu exemple finisate de astfel de construcții inovative cu sisteme de încălzire geotermice. Vă rugăm, să treceți direct pe site-ul complexului rezidențial „Loft Green Apartments”, unde puteți face o programare la blocurile locative noi pentru o vizionare a apartamentelor moderniste, pentru aprecierea finisajelor naturale și de unde aflați contactele Dezvoltatorului și informații despre posibilitățile de achiziționare a locuințelor noi.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial Loft Green Apartments

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial Loft Green Apartments?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Loft Green Apartments în București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Loft Green Apartments?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1541 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Loft Green Apartments în București?

Modalități de plata în Loft Green Apartments: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Loft Green Apartments?

Faza II , Faza I – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC