Previzualizare foto – fotografie originală aici

Incognito Residence
în Baia Mare

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Tineretului, 17, zona Turnul Stefan, Baia Mare

Mai detaliat despre blocul

str. Tineretului, 17, zona Turnul Stefan, Baia Mare (Incognito Residence)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Incognito Residence pe hartă Baia Mare

str. Tineretului, 17, zona Turnul Stefan, Baia Mare

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat, închideri exterioare din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzireincalzire prin pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente18
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Complex ultracentral amplasat

Ansamblul locativ „Incognito Residence” se află amplasat în centrul orașului Baia Mare pe strada Tineretului, la numărul 17. Amplasarea ultracentrală a complexului rezidențial oferă locatarilor acces facil către toate punctele importante din oraș. Complexul se află poziționat în spatele Consiliului Județean și este localizat în apropiere de: Parcul Dacia, Muzeul Județean de Artă „Centrul Artistic Baia Mare”, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, Turnul Ștefan, Teatrul Municipal din Baia Mare, Teatrul de Păpuși, Stadionul „Viorel Mateianu” și foarte aproape de Primăria Baia Mare.

De asemenea în zona de amplasare a complexului se află multe instituții de învățământ: Grădinița „Ion Creangă”, Școala Gimnazială „Petre Dulfu”, Liceul Teoretic Sanitar Baia Mare, Colegiul Național „Gheorghe Șincai”, Colegiul Național „Vasile Lucaciu”, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Baia Mare, Centrul Universitar Nord și Universitatea de Vest Vasile Goldiș. În vecinătatea apropiată a blocului locativ se găsește Sectorul de Poliție, sunt bănci, restaurante, cafenele, coafor și funcționează Piața Izvoare. În proximitatea ansamblului locativ „Incognito Residence” circulă multe mijloace de transport în comun.

Descrierea tehnică și amenajarea complexului

Complexul rezidențial „Incognito Residence” este prezentat cu un bloc de apartamente, care are o arhitectura modernă și un aspect atractiv. Regimul de înălțime al clădirii locative este cu: Demisol plus Parter plus Trei Etaje locative. La construcția blocului rezidențial sunt folosite tehnologii inovative și materiale de construcții de calitate superioară.

Exteriorul clădirii este fiabil izolat termic cu materiale calitative. Iar fațada casei este decorată cu elemente și placaje din lemn de culoarea nucului. Pe partea exterioară a fațadei sunt aplicate finisaje cu tencuieli decorative de marcă Caparol de culoarea gri antracit, gri deschis și parțial de culoare albă. Tâmplăria instalată este din profil PVC de culoare gri antracit cu geam clar te tip termopan, cu sticle în trei rânduri. Balcoanele și terasele dispun de balustrade metalice de culoare gri – antracit.

La demisolul clădirii rezidențiale este un spațiu dedicat salonului SPA exclusivist, doar pentru locatarii complexului rezidențial „Incognito Residence”. La dispoziția locatarilor există organizate și locuri de parcare. Accesul către complexul rezidențial se face prin străzi asfaltate.

Descrierea apartamentelor

Blocul ansamblului rezidențial „Incognito Residence” găzduiește un număr total de doar 18 apartamente semidecomandate, care oferă mult confort și intimitate datorită faptului că pe fiecare etaj sunt amplasate doar 3-5 unități locative. Toate apartamentele sunt foarte luminoase și inteligent proiectate, acestea dispun de spații generoase și toate au balcoane sau terase spațioase. Iar la ultimul etaj al blocului se poziționează apartamentele de tip Penthouse, care beneficiază de câte o terasă confortabilă de mărime generoasă. Proprietățile rezidențiale au scheme de 2-3 camere și suprafața apartamentelor începe de la 49,36 mp și ajunge până la 84,65 mp.

Apartamentele complexului sunt oferite în vânzare pe piața imobiliară din Baia Mare în versiune de finisare – „Semifinisate”, unde pereții interiori sunt gletuiți și sapele sunt trase. Toate instalațiile termice pentru sistemul de încălzire sunt instalate prin pardoseală și sunt conectate la centralele termice proprii de apartament. Instalațiile electrice și sanitare la fel sunt montate și sunt până la poziții conduse.

Ușile din metal la intrare în fiecare apartament sunt dotate și sunt instalate. Blocul locativ „Incognito Residence” se predă în folosință cu racordare la apă, sistem de canalizare, țeava de gaze și sistem de curent electric. Plus cablaj pentru telefon, CATV și internet.

Ansamblul de imobile „Incognito Residence” este dezvoltat de către compania „Incognito Royal” S. R. L., care are mai mult de 15 ani de experiență în domeniul construcțiilor rezidențiale. Pe website-ul ansamblului rezidențial „Incognito Residence” se află afișate toate informațiile despre apartamentele noi din centrul orașului Baia Mare, la fel găsiți informație despre disponibilitatea locuințelor libere și toate contactele managerilor de vânare a imobilelor.

Acest proiect mai este numit și Incognito Residence Tineretului, Incognito Residence Turnul Stefan.

Unde se află Incognito Residence?

str. Tineretului, 17, zona Turnul Stefan, Baia Mare.

Termen de finalizare Incognito Residence?

Incognito Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Incognito Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Incognito Residence din Baia Mare?

Dezvoltătorul Incognito Residence este – Telro.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC