Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Incognito Residence
în Baia Mare

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Tineretului, 17, zona Turnul Stefan, Baia Mare

Incognito Residence pe hartă Baia Mare

str. Tineretului, 17, zona Turnul Stefan, Baia Mare

Etape dezvoltare

Incognito Residence
construit
totul e vândut
finalizat 2018

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzireincalzire prin pardoseala
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente18
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+3E
Structură rezistențăstructura din beton armat, închideri exterioare din cărămidă
Tip imobilbloc apartamente

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Complex ultracentral amplasat

Ansamblul locativ „Incognito Residence” se află amplasat în centrul orașului Baia Mare pe strada Tineretului, la numărul 17. Amplasarea ultracentrală a complexului rezidențial oferă locatarilor acces facil către toate punctele importante din oraș. Complexul se află poziționat în spatele Consiliului Județean și este localizat în apropiere de: Parcul Dacia, Muzeul Județean de Artă „Centrul Artistic Baia Mare”, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, Turnul Ștefan, Teatrul Municipal din Baia Mare, Teatrul de Păpuși, Stadionul „Viorel Mateianu” și foarte aproape de Primăria Baia Mare.

De asemenea în zona de amplasare a complexului se află multe instituții de învățământ: Grădinița „Ion Creangă”, Școala Gimnazială „Petre Dulfu”, Liceul Teoretic Sanitar Baia Mare, Colegiul Național „Gheorghe Șincai”, Colegiul Național „Vasile Lucaciu”, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Baia Mare, Centrul Universitar Nord și Universitatea de Vest Vasile Goldiș. În vecinătatea apropiată a blocului locativ se găsește Sectorul de Poliție, sunt bănci, restaurante, cafenele, coafor și funcționează Piața Izvoare. În proximitatea ansamblului locativ „Incognito Residence” circulă multe mijloace de transport în comun.

Descrierea tehnică și amenajarea complexului

Complexul rezidențial „Incognito Residence” este prezentat cu un bloc de apartamente, care are o arhitectura modernă și un aspect atractiv. Regimul de înălțime al clădirii locative este cu: Demisol plus Parter plus Trei Etaje locative. La construcția blocului rezidențial sunt folosite tehnologii inovative și materiale de construcții de calitate superioară.

Exteriorul clădirii este fiabil izolat termic cu materiale calitative. Iar fațada casei este decorată cu elemente și placaje din lemn de culoarea nucului. Pe partea exterioară a fațadei sunt aplicate finisaje cu tencuieli decorative de marcă Caparol de culoarea gri antracit, gri deschis și parțial de culoare albă. Tâmplăria instalată este din profil PVC de culoare gri antracit cu geam clar te tip termopan, cu sticle în trei rânduri. Balcoanele și terasele dispun de balustrade metalice de culoare gri – antracit.

La demisolul clădirii rezidențiale este un spațiu dedicat salonului SPA exclusivist, doar pentru locatarii complexului rezidențial „Incognito Residence”. La dispoziția locatarilor există organizate și locuri de parcare. Accesul către complexul rezidențial se face prin străzi asfaltate.

Descrierea apartamentelor

Blocul ansamblului rezidențial „Incognito Residence” găzduiește un număr total de doar 18 apartamente semidecomandate, care oferă mult confort și intimitate datorită faptului că pe fiecare etaj sunt amplasate doar 3-5 unități locative. Toate apartamentele sunt foarte luminoase și inteligent proiectate, acestea dispun de spații generoase și toate au balcoane sau terase spațioase. Iar la ultimul etaj al blocului se poziționează apartamentele de tip Penthouse, care beneficiază de câte o terasă confortabilă de mărime generoasă. Proprietățile rezidențiale au scheme de 2-3 camere și suprafața apartamentelor începe de la 49,36 mp și ajunge până la 84,65 mp.

Apartamentele complexului sunt oferite în vânzare pe piața imobiliară din Baia Mare în versiune de finisare – „Semifinisate”, unde pereții interiori sunt gletuiți și sapele sunt trase. Toate instalațiile termice pentru sistemul de încălzire sunt instalate prin pardoseală și sunt conectate la centralele termice proprii de apartament. Instalațiile electrice și sanitare la fel sunt montate și sunt până la poziții conduse.

Ușile din metal la intrare în fiecare apartament sunt dotate și sunt instalate. Blocul locativ „Incognito Residence” se predă în folosință cu racordare la apă, sistem de canalizare, țeava de gaze și sistem de curent electric. Plus cablaj pentru telefon, CATV și internet.

Ansamblul de imobile „Incognito Residence” este dezvoltat de către compania „Incognito Royal” S. R. L., care are mai mult de 15 ani de experiență în domeniul construcțiilor rezidențiale. Pe website-ul ansamblului rezidențial „Incognito Residence” se află afișate toate informațiile despre apartamentele noi din centrul orașului Baia Mare, la fel găsiți informație despre disponibilitatea locuințelor libere și toate contactele managerilor de vânare a imobilelor.

Unde se afla Incognito Residence?

str. Tineretului, 17, zona Turnul Stefan, Baia Mare.

Termen de finalizare Incognito Residence?

Incognito Residence – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Incognito Residence.

Cine este dezvoltatorul Incognito Residence în Baia Mare?

Dezvoltator Incognito Residence – Telro.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC