Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Elegance 2
în Otopeni

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. George Enescu, 28J, zona Odăi, Otopeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2 vile individuale
🟧 Parcareterestră proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe139 m²

Despre ansamblu rezidențial

La liniște localizat

Ansamblul imobiliar „Cartier Elegance 2” se află amplasat pe strada George Enescu, la numărul 28J, în zona satului Odăile din județul Ilfov. În imediata apropiere de casele noi se află Spitalul „Oxxygene” și este Clinica Stomatologică „Happy Smile Laboratory”. Nu departe funcționează Grădinița Nr. 2, este supermarket-ul LIDL și sunt 2,8 km până la bazinul „LaPlage Club”.

În apropierea complexului de locuințe se află stație ale mijloacelor de transport în comun și distanța de la complexul rezidențial „Elegance 2” până la Piața Victoriei din București este de aproximativ 12 km, până la Gara de Nord din capitală sunt de parcurs circa 13 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 6,3 km față de casele noi și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs 14,8 km.

Informații generale despre proiectul locativ

Ansamblul locativ „Cartier Elegance 2” dispune de case private de un regim de înălțime egal cu Parter și plus un Etaj. Casele locative sunt realizate calitativ din materiale durabile cu respectarea tuturor normelor și standardelor în vigoare cu utilizarea tehnologiilor inovaționale și ideilor arhitecturale de ultimă generație. Structura constructivă a imobilelor este bazată pe cadre din beton armat și au toți pereții zidiți din cărămidă. Pe exterior imobilele sunt izolate termic fiabil și au fațadele finisate cu tencuială decorativă de culoarea albă combinată cu gri și imobilele au aspecte moderne și elegante, sunt foarte atractive și luminoase și dispun de tâmplărie exterioară instalată cu profil PVC și geam termopan de un grad sporit termic și fonic.

Curțile caselor sunt îngrădite și oferă viitorilor locatari posibilitatea de amenajare cu spații verzi, cu locuri de joacă pentru copii, zonă pentru barbeque și parcări deschise.

Scheme, suprafețe și informații de finisare a locuințelor

Complexul locativ exclusivist „Cartier Elegance 2” prezintă vile individuale cu terase generoase și grădini proprii. Suprafața totală a terenurilor pe care se află construite vilele este de aproximativ 300 mp. Unitățile locative au scheme ergonomice cu 4 camere și cu suprafețele totale de 139 mp. Și la parterul vilelor sunt proiectate următoarele încăperi: holul, este camera de zi legată de spațiul pentru dining, este bucătăria cu ieșire la terasă și se află un spațiu de depozitare/cameră tehnică, iar la etajul casei este un hol și sunt prevăzute trei dormitoare cu două camere de baie (dormitorul matrimonial beneficiază de camera sa de baie proprie). La finisarea imobilelor sunt folosite doar materiale de clasă Premium și la alegerea cumpărătorului vilele se pot livra finisate – „la alb” sau în versiune de finisare – „la cheie”. Vilele finisate – la alb nu dispun de placaje cu gresie, faianță și parchet, nu au instalate obiecte sanitare și nu dispun de aparate de iluminat și alte accesorii. Fiecare casă are racordare la țeava de gaze, la sistemul de alimentare cu apă menajeră și curent electric, este branșată la sistemul de canalizare și beneficiază de internet prin fibră optică și cablu pentru TV. Și în fiecare casă sunt instalate separat contoare pentru controlul consumului de gaze și curent electric.

Ansamblul rezidențial „Cartier Elegance 2” este dezvoltat de către compania „Imobiliare CS”, care construite cu o mare răspundere și o atenție deosebită la toate detaliile cu folosirea materialelor de calitate prezentate de la furnizori autorizați și la momentul achiziționării cumpărătorilor li se predau cheile de la casă împreună cu cartea imobilului, cu certificatul de calitate și conformitatea betonului turnat la fiecare etapă de construcție, certificatele de calitate și conformitate a fierului utilizat la construcție și un pachet complet de poze amănunțit efectuate după instalarea fiecărui element de structură.

Vă invităm, să treceți din site-ul nostru direct pe web pagina oficială a complexului de locuințe „Elegance 2”, unde sunt afișate mai multe informații despre casele noi și unde sunt afișate contactele directe ale Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Elegance Residence 2.

Unde se află Elegance 2?

str. George Enescu, 28J, zona Odăi, Otopeni, Ilfov.

Termen de finalizare Elegance 2?

Vila 1, Vila 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Elegance 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Elegance 2 din Otopeni?

Dezvoltătorul Elegance 2 este – CS Imob.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC