Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Bep Residence
în Bragadiru

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Safirului, 26, Bragadiru, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

str. Safirului, 26, Bragadiru, Ilfov (Bep Residence)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

Bep Residence pe hartă Bragadiru

str. Safirului, 26, Bragadiru, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrale termice proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente50
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare50 locuri de parcare supraterană
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe38–70 m²

Despre ansamblu rezidențial

Adresa ansamblului rezidențial și informații de vecinătăți

În partea de Sud – Vest a orașului București, într-o zonă cu un grad minimal de poluare, într-o zonă nouă cu un regim activ de dezvoltare a orașului Bragadiru din județul Ilfov se află localizat noul complex locativ „Bep Residence”. Ansamblul de locuințe se găsește amplasat pe o stradă asfaltată, care are două benzi – pe strada Safirului, la numărul 26, aceasta este o stradă principală, care face legătură între strada Alexandriei și Prelungirea Ghencea, dar oricum este un drum cu o circulație redusă, unde nu este gălăgie și aglomerație.

Complexul imobiliar are în apropierea sa magazine și puncte cheie: la doar 450 de metri este market-ul Mega Image Shop & Go și la 700 de metri de la clădirile locative funcționează supermarket-ul „Penny Market”, sunt 750 de metri până la restaurantul „McDonald’s” si sunt 2,6 km până la magazinul Leroy Merlin. Complexul de locuințe „Bep Residence” are imediat în vecinătate un complex distractiv pentru copii, este o sala sportivă „Body Workshop” și foarte aproape este Spitalul „Space Medic Clinic”.

Ce ține de educația micuților și organizații de învățământ pentru copii, în apropiere de complex funcționează multe astfel de instituții: sunt de parcurs de la locuințele noi doar 1100 de metri până la Grădinița Piticii Noștri”, la 1,2 km se află centrul de dezvoltare și distracție pentru copii „Iki Land Taboo” și sunt 1900 de metri până la Școala Primară și Gimnazială ”Pro Ingenio”, Grădinița și Școala „Maryland” este situată la fel la doar 1,9 km pietonal, până la Grădinița „Sfântul Andrei” sunt 2,3 km și este clubul sportiv pentru copii „GSP Micii Campioni” (2,5 km) și la 2,6 km se află Grădinița Good Start” și Școala Academia Simetric (3,5 km).

Din centrul capitalei până la locuințele noi din complexul locativ „Bep Residence” se ajunge cu mașina în maxim 25 de minute și se parcurg doar 9,8 km. Iar de la complexul locativ până la gara de Nord sunt de parcurs 11,5 km. Ambele Aeroportul Internaționale din capitală („Henri Coandă” și „Aurel Vlaicu”) se află localizate la o distanță egală de 25,3 km față de complexul rezidențial „Bep Residence”.

Descrierea generală a complexului cu detalii tehnice

Pentru construcția complexului imobiliar este dedicat un teren cu suprafața totală de 2500 de metri pătrați și ansamblul de locuințe „Bep Residence” este format din două clădiri rezidențiale egale și regimul de înălțime al fiecărei clădiri este cu Parter și plus 5 Etaje fiecare. Blocurile locative sunt construite cu folosirea a celor mai contemporane materiale de construcții și cu utilizarea sistemelor și tehnologiilor noi. Imobilele se bazează pe o fundație din beton armat placată pe toată suprafața - de tip radier general, iar carcasa clădirilor constă din cadre cu stâlpi, diafragme, planșee și grinzi din beton armat, unde toate închiderile exterioare, pereții interiori între apartamente și pereții interiori din apartamente sunt realizați din zidărie de cărămidă termic eficientă - Porotherm. Pentru realizarea sistemului de izolare termică exterioară este folosit polistirenul expandat și pentru finisarea exterioară a fațadei blocurilor Dezvoltatorul a ales tencuiala decorativă peste care este aplicată vopsea dedicată special pentru fațadele blocurilor, care este rezistență la apă și în design-ul exterior a fost pus accentul pe culoarea albă, care este dominantă în acest complex și care ideal se combină cu balcoanele finisate în culoarea gri. Astfel aspectul blocurilor primesc o înfățișare nu numai plăcută ochiului dar și care simbolizează puritate și adevăr.

Ferestrele, ce sunt instalate la locuințe sunt alese cu sticlă de tip termopan și au profil din PVC cu minimum 5 camere termice și toate dispun de deschidere de tip – oscilobatantă.

Complet parterul blocurilor rezidențiale este ocupat de către spațiile comerciale și unde se găsesc spații pentru oferirea serviciilor.

Ambele scări locative sunt echipate cu câte un ascensor contemporan, de funcționare silențioasă și lifturile sunt de un nivel înalt de siguranță.

În complexul de locuințe „Bep Residence” fiecare apartament este asigurat cu câte un loc de parcare și în total în incinta complexului locativ sunt organizate 50 de locuri de parcare deschise (supraterane), acestea sunt oferite în vânzare (contra cost).

Accesul în scările locative este controlat prin sistemul de interfonie și în fiecare apartament este instalat câte un interfon personal. Iar accesul pietonal în incinta complexului se efectuează prin poartă din metal cu balamale și sistem de încuiere și până la intrarea în complex există amenajate alei pietonale, precum și în curtea ansamblului locativ sunt amenajate alei și trotuare. La fel și accesul cu automobilul se efectuează prin drum asfaltat, iluminat și acesul în incinta complexului se face printr-o poartă din metal dotată cu sistem de încuiere și balamale.

Apartamente spațioase cu balcoane generoase

Un total de 50 de unități locative semidecomandate sunt prevăzute în clădirile complexului rezidențial „Bep Residence” și sunt împărțite pe două scări locative. Apartamentele sunt compartimentate în două tipuri, cu scheme cu una și cu două camere și cu bucătării deschise sau de tip - Open Space (la alegerea beneficiarilor). Orientarea apartamentelor din scara 1 este către Sud Vest, iar orientarea locuințelor din scara 2 este către partea de Nord. Absolut toate unitățile locative sunt proiectate cu balcoane panoramice, care au suprafețe destul de mari și sunt primitoare.

Apartamentele cu o cameră sunt proiectate cu suprafața totală de 38.25 mp, unde este cuprinsă suprafața utilă de 32,6 mp plus suprafața balconului de 5,75 mp. Iar suprafața locuințelor cu 2 camere este cuprinsă între 57 mp și 59 mp.

Unitățile locative sunt prezentate în vânzare definitiv finalizate – la cheie, unde toate tavanele și toți pereții interiori sunt nivelați, tencuiți și acoperiți cu vopsea lavabilă de culoare albă. Și pardoselile sunt turnate cu sapă și sunt placate cu parchet laminate de grosimea de 10-12 mm. Toate camerele de baie din apartamente sunt perfect finisate cu pardoseli placate cu gresie și pereți cu faianță și acestea sunt complet echipate cu toate obiectele sanitare. Frontul de lucru din bucătării este placat cu faianță și pardoseala este placată cu gresie. Gresia este placată și pe pardoselile din holuri. Sunt uși proprii metalice instalate la intrare în locuințe cu sistem de antiefracție și multiple încuietori plus locuințele dispun de uși interioare instalate de la Porta Door. Sistemul electric din locuințe dispune de toate instalațiile din cupru și aparatajele electrice (întrerupătoarele și prizele) sunt de culoare albă de la Lagrand sau Gewiss.

Există dotate și instalate centralele termice proprii în condensații pentru încălzirea fiecărui apartament și pentru încălzirea apei calde din locuințe. Toate radiatoarele instalate în apartamente sunt din oțel și toate instalațiile termice și conductele de distribuție sanitară sunt realizate din țevi „multistrat” (în trei straturi), care sunt montate ascunse în pardoseală, prin spatele pereților și prin tavane.

Locuințele sunt branșate la rețeaua publică de alimentare cu apă menajeră, sunt asigurate cu gaze (plus plita de gaz din bucătărie este instalată și conectată la țeava de gaze) și curent electric și sunt racordate la sistemul orășenesc de canalizare. În fiecare locuință pentru fiecare utilitate separat sunt instalate contoare și apometre.

Fiecare apartament beneficiază de priză pentru telefon, de cablu pentru TV și internet.

Petru alte detalii și mai multe informații suplimentare, vă invităm să vizitați site-ul web al ansamblului locativ „Bep Residence”, unde găsiți răspuns la întrebările Dvs și unde găsiți afișate contactele Dezvoltatorului și aflați restul informațiilor de care ați rămas interesați. Pentru a trece pe site-ul complexului, vă rugăm, să bifați pe butonul Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Bep Residence Safirului.

Unde se află Bep Residence?

str. Safirului, 26, Bragadiru, Ilfov.

Termen de finalizare Bep Residence?

Bep Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Bep Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Bep Residence din Bragadiru?

Dezvoltătorul Bep Residence este – Bep Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC