Apartamente noi în Târgu Mureș — 4 obiecte

Apartamente noi, blocuri noi, case, vile de vanzare direct de la dezvoltator
Oraș
Arad
8 ansambluri
Bacău
7 ansambluri
Baia Mare
1 ansamblu
Botoșani
3 ansambluri
Brașov
56 ansambluri
București
421 ansambluri
Cluj-Napoca
42 ansambluri
Constanţa
116 ansambluri
Craiova
13 ansambluri
Galați
6 ansambluri
Giurgiu
4 ansambluri
Iași
91 ansambluri
Miercurea Ciuc
2 ansambluri
Oradea
12 ansambluri
Pitești
17 ansambluri
Ploiești
15 ansambluri
Sebeș
9 ansambluri
Sibiu
16 ansambluri
Slatina
4 ansambluri
Suceava
5 ansambluri
Târgoviște
4 ansambluri
Târgu Mureș
4 ansambluri
Timișoara
40 ansambluri
Prețul pentru m2
686
1 238
686 1 238
Camere
1 ansamblu
3 ansambluri
2 ansambluri
1 ansamblu
1 obiect
Finisarea construcției
Parcare
4 ansambluri
1 ansamblu
0 ansambluri
Tip imobil
2 ansambluri
1 ansamblu
Încălzire
3 ansambluri
1 ansamblu
Mijloace de transport
0 ansambluri
0 ansambluri
4 ansambluri
Structură rezistență
4 ansambluri
4 ansambluri
0 ansambluri

Ansambluri rezidențiale în Târgu Mureș

Amplasat în județul Mureș din regiunea Transilvania, orașul Târgu Mureș are una dintre cele mai mari comunități de cetățeni maghiari. Cu o populație de aproximativ 140.000 de locuitori, autoritățile din Târgu Mureș sunt oficial bilingve, fiind folosite atât limba română cât și maghiara. De-a lungul timpului, orașul a jucat rolul unui important centru comercial și industrial în regiunea Transilvania, dar și în Ținutul Secuiesc.

În ultimii ani, investitorii imobiliari s-au axat pe construcția unor ansambluri rezidențiale noi în Târgu Mureș. Cererea de apartamente noi a făcut ca dezvoltatorii imobiliari să realizeze investiții masive în construcția de noi blocuri. Deoarece apartamente noi cu 2 camere sunt cele mai căutate, constructorii s-au axat pe acestea, fiind însă disponibile și apartamente cu o cameră sau cu trei. Suprafețele locuințelor noi sunt generoase, astfel că un apartament cu două camere poate avea între 60 mp și peste 80 mp. Viitorii locatari pot să își personalizeze finisajele locuințelor, alegând gresia, faianța, parchetul și ușile interioare.

Pentru a facilita plata unei locuințe din cadrul noilor ansambluri rezidențiale, dezvoltatorii imobiliari din Târgu Mureș oferă posibilitatea de a efectua plata în diverse moduri: plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă sau chiar și rate la dezvoltator (ofertă disponibilă doar la unii dezvoltatori imobiliari).

Pe Korter.ro vei găsi câte o pagină de prezentare chiar și pentru cele mai noi ansambluri rezidențiale din Târgu Mureș și vei putea afla detalii tehnice și informații despre structura imobilelor, precum și locuințele disponibile și oferta de prețuri.

Ce companii de construcții realizează ansambluri rezidențiale noi în Târgu Mureș? 

Printre dezvoltatorii imobiliari care realizează ansambluri rezidențiale în Târgu Mureș se numără Lehel Impex, Hodaco Prodcompex și Casa Galbenă Residence. 

Ce tipuri de apartamente noi sunt disponibile în Târgu Mureș? 

În cadrul noilor ansambluri imobiliare din Târgu Mureș pot fi achiziționate apartamente cu 1, 2 sau 3 camere. Acestea au suprafețe cuprinse între 52 și 121 mp. Cel mai mare interes este asupra apartamentelor cu două camere. Acestea au suprafețe de până la 75 mp și prețuri ce încep de la peste 50.000 euro + TVA. 

De ce crește prețul la locuințele din ansamblurile rezidențiale noi? 

Ansamblurile rezidențiale noi atrag un interes tot mai mare. Persoanele aleg să cumpere apartamente noi din cauza numeroaselor avantaje pe care le oferă dezvoltatorii imobiliari în cadrul noilor ansambluri. Utilități și instalații noi, construcții realizate modern și compartimentate după model european, locuri de parcare, loc de joacă pentru copii, acestea sunt doar câteva dintre avantajele unui apartament nou.  

 

 

 

 

Preț mediu ansambluri rezidențiale

Alte orașe

LOCALITATEAPREȚ LUNAR MEDIU
București1 012  / m2
Timișoara1 204  / m2
Brașov967  / m2
Constanţa1 011  / m2

Preț de la min până max apartamente

Alte orașe

LOCALITATEAPREȚURI APARTAMENTE
București18 0001 125 600
Timișoara43 000240 000
Brașov31 255574 557
Constanţa24 5111 200 000