Fiald Imobiliare

Fiald Imobiliare

de la ‍1 200 € / m2

Ansambluri rezidențiale Fiald Imobiliare  1 obiect de vânzare

Bacovia by Fiald
de la ‍1 200 € / m2
Finalizat în 2017
Bacău, str. Tazlăului, 7A, cartier Nord, Bacău

Puneți o întrebare despre dezvoltatorul Fiald Imobiliare

Lăsați un mesaj
Conectați-vă pentru a introduce numele și adresa de e-mail
Mesaj
Apăsând "Trimiteți", sunteți de acord cu procesarea datelor personale
Numel
Email
Număr de telefon

Toate complexuri Fiald Imobiliare pe hartă

Construiește complexuri rezidențiale în Bacău, Iași
Toate imobiliarele noi
Bacău
Iași

Proiecte cu apartamente vândute  6 obiecte

Răsărit de soare
Finalizat în 2018
Iași, str. Profesor Nicolae Oblu, zona Păcurari, Iași
Ansamblul Andrei Muresanu
Finalizat în tr. 4 al anului 2015
Bacău, str. Andrei Muresan, 12, Bacau
Colina 1
Finalizat în 2012
Iași, Bacau 1
Letea
Finalizat în 2009
Iași, Bacau 9
Depoului
Finalizat în 2007
Iași, Bacau
Aviatori
Finalizat în 2005
Iași, Bacau, 7

Despre dezvoltator Fiald Imobiliare

  Înființată în anul 2006 cu capital integral privat, Compania Fiald Imobiliare este originară din Bacău. După ce a dezvoltat cu succes mai multe ansambluri rezidențiale în Bacău, compania s-a extins și pe piața imobiliară din Iași începând cu anul 2015. Potrivit reprezentanților oficiali, firma are implentat și activează după standarde europene SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR EN ISO 18001:2008.

Pe lângă ansamblurile rezidențiale finalizate, compania mai are în execuție două proiecte: Ansamblu Bacovia în Bacău, care va fi finalizat total în anul 2023 și Ansamblul Răsărit de Soare din Iași. În ambele orașe clienții pot alege dintre locuințe de tip: garsonieră, apartamente cu o cameră, 2 sau 3. Tarifele per metru pătrat pornesc de la 848 euro/mp în Bacău, în timp ce în Iași prețul de pornire este de 1.050 euro/mp. Astfel, pentru un apartament de 62 mp în Ansamblul Bacovia prețul de pornire este 52.395 euro. Inedit este faptul că locuințele din Iași nu sunt definite cu camere, acestea fiind oferite în formă brută, proprietarii având ocazia să le personalizeze după bunul plac. Aceștia vor putea consulta inginerii companiei pentru a defini spațiul final al apartamentelor. Mai mult, personalizarea continuă și la alegerea finisajelor interioare: gresie, faianță, parchet, uşi de interior, obiectele sanitare de la băi, instalaţiile sanitare, de încălzire şi electrice. Pe parcursul întregului proces de personalizare clienții vor primi asistența specialiștilor Fiald Imobiliare. Prețurile finale ale locuințelor variază în funcție de numărul de camere și/sau de suprafața apartamentului.

Persoanele care doresc să achiziționeze locuințe construite de Fiald Imobiliare în ansmblurile rezidențiale din Bacău și Iași au posibilitatea de achitare a prețului integral cash, prin credit ipotecar, prin programul național de creditare „Prima Casă”, dar și prin rate oferite de dezvoltatorul imobiliar.