Prețul pentru m2

Finisarea construcției

Alegeți numărul camerelor în apartament

Complexuri rezidențiale în Bacău, apartamente noi — 3 obiecte

Blocuri noi, apartamente noi, case, vile de vanzare de la dezvoltator

Ansambluri rezidențiale Bacău

Sute de locuințe noi au fost realizate în cadrul celor mai noi ansambluri rezidențiale în Bacău.

Unele proiecte au fost finisate, altele sunt în curs de execuție și urmează să fie finalizate în cursul acestui an sau chiar anii viitori, însă acest lucru nu îi descurajează pe băcăuani. Ofertele diverse de pe piața imobiliară din Bacău vin în sprijinul clienților, care pot face astfel alegerea perfectă pentru locuința care o vor transforma în cămin. Fie că este vorba despre garsoniere, apartamente cu 2, 3 și 4 camere sau penthouse, locuințele din cadrul noilor ansambluri rezidențiale din Bacău sunt moderne și spațioase. Cu suprafețe ce pornesc de la 50 mp și ajung până la peste 100 mp, noile locuințe nu fac rabat la calitate.

Plasate strategic, în diverse puncte de interes ale orașului Bacău, noile ansambluri rezidențiale au în proximitate diverse puncte de interes precum școli, grădinițe, supermarket, transport în comun, parcare proprie etc. Locuințele sunt racordate la toate utilitățile publice, apă, electricitate, gaze naturale și canalizare, iar pentru o eficiență crescută, fiecare dintre acestea este contorizată individual.

Pentru plata unei locuințe dezvoltatorii pun la dispoziție mai multe variante: numerar, credit ipotecar, credit Prima Casă, iar în unele cazuri credit la dezvoltator.

Pentru oferta completă a ansamblurilor rezindețiale în Bacău, dar nu numai, accesați site-ul Korter.ro.
 

Alte orașe

LocalitateaPreț lunar mediu
București1 216 /m2
Timișoara1 131 /m2
Brașov921 /m2