Prețul pentru m2

Finisarea construcției

Alegeți numărul camerelor în apartament

Complexuri rezidențiale în Giurgiu — 2 obiecte

Blocuri noi, apartamente noi, case, vile de vanzare de la dezvoltator

Ansambluri rezidențiale în Giurgiu

Orașul Giurgiu este plasat în sudul țării, dar și a județului cu același nume. Orașul se află la granița cu regiunea Ruse din Bulgaria, dar și la 65 de km de capitala București. Chiar dacă orașul Giurgiu are doar aproximativ 60.000 de locuitori, amplasarea strategică benefică atrage investitori în piața imobiliară.

O parte din bucureștenii care vor să evadeze din aglomerația capitalei se stabilesc în Giurgiu, profitând și de prețurile mai mici din sectorul imobiliar. În Giurgiu, dezvoltatorii imobiliar s-au axat pe realizarea de ansambluri imobiliare alcătuite din case, dar nu numai. O parte din aceste ansambluri imobiliare noi au fost construite între Giurgiu și București, fiind astfel chiar mai atrăgătoare pentru bucureștenii care vor să locuiască într-o zonă ferită de agitația și aglomerația cotidiană. Cu suprafețe ce pornesc de la 90 mp și ajung la peste 150 mp, casele ce alcătuiesc noile ansambluri rezidențiale din Giurgiu sunt oferite la cheie. Mai mult, noii proprietari au ocazia să își aleagă finisajele interioare și pot chiar să își modeleze spațiul. Locuințele dispun de centrale termice proprii, dar și de toate utilitățile necesare: apă, curent, gaz etc.

Pentru a facilita plata unei locuințe din cadrul noilor ansambluri rezidențiale, dezvoltatorii imobiliari din Giurgiu oferă posibilitatea de a efectua plata în diverse moduri: plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă sau chiar și rate la dezvoltator (ofertă disponibilă doar la unii dezvoltatori imobiliari).

Pe Korter.ro vei găsi câte o pagină de prezentare chiar și pentru cele mai noi ansambluri rezidențiale din Giurgiu și vei putea afla detalii tehnice și informații despre structura imobilelor, precum și locuințele disponibile și oferta de prețuri.

Alte orașe

LocalitateaPreț lunar mediu
București1 216 /m2
Timișoara1 131 /m2
Brașov921 /m2