Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Ambient Residence Bragadiru
în Bragadiru

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
șos. Alexandriei, 306, Bragadiru, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

șos. Alexandriei, 306, Bragadiru (bloc 1)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Ambient Residence Bragadiru pe hartă Bragadiru

șos. Alexandriei, 306, Bragadiru, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 ÎncălzireCentrala termica individuala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente18
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, studio, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe47–105 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Ambient Residence Bragadiru” se află construit în partea de Est a Bucureștiului, pe strada Iosif Ivanovici, nr. 19, orașul Bragadiru, județul Ilfov.

Descrierea zonei de amplasare

Blocul Rezidențial „Ambient Residence Bragadiru” are o amplasare foarte confortabilă în apropiere de multe puncte de interes și nu departe de stațiile de transport public. În vecinătate se află supermarketurile Lidl și Mega Image, este Oficiu Poștal, Sectorul de Poliție și Școala nr.1. Sunt cafenele, bănci farmacii și foarte aproape de casă se află Centru Medical „Medicas”. Imediat lângă clădirea locativă este o patiserie-cofetărie și un magazin cu materiale de construcții. Distanța de la blocul locativ până în centrul Capitalei este de 13,3 km, unde se ajunge direct prin Șoseaua Alexandriei. Gara de Nord se află la 14,8 km. Aeroportul internațional Henri Coandă este așezat la o distanță de 30,6 km. Și Aeroportul Băneasa este situat la 20,9 km de la apartamente.

Descrierea complexului rezidențial

Faza a doua de construcție a ansamblului rezidențial „Ambient Residence Bragadiru” constituie un bloc de apartamente, care este construit cu un regim de înălțime: cu Parter plus 4 Etaje Locative și plus o Mansardă. Sistemul constructiv dispune de zidăria pereților exteriori și celor interiori și a compartimentărilor din cărămidă Fier BST S500 clasa C și din exterior fațada clădirii este izolată termic cu polistiren Adeplast, Izotherm cu densitatea de EZP+ 80 și grosimea de 10 cm. Tâmplăria exterioară este instalată și este din profil PVC cu 5 camere de marcă GEALAN cu geam termopan. Spațiile comune sunt complet finisate. Teritoriul adiacent Blocului de apartamente este pavat și dispune de numeroase locuri de parcare supraterane. Complexul locativ dispune de un sistem de supraveghere video și are pază.

Despre apartamente

Ansamblul rezidențial „Ambient Residence Bragadiru” dispune de un număr total de doar 18 unități locative. La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite studiouri moderne, garsoniere cochete și apartamente cu 2 și cu 3 camere. Suprafața utilă a locuințelor este construită de la 47 mp și până la 105 mp. Toate spațiile locative se predau beneficiarilor cu finisaje moderne. Ușile de la intrare sunt instalate și sunt din metal, iar pereții sunt finisați cu tencuială HASIT și acoperiți cu vopsea lavabilă/placați cu faianță, este parchet și gresie pe pardoseli. Fiecare locuință se încălzește individual și apartamentele sunt dotate cu centrale termice proprii de marcă Ariston și acestea sunt conectate la caloriferele montate. Apartamentele se predau branșate la toate utilitățile și dispun de contoare la gaz și electricitate și apometre la apă.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Ambient Residence Bragadiru” este Compania „Ambient Construct Solutions” S.R.L.

Pentru mai multă informație despre apartamente, schemele și disponibilitatea lor și despre toate metodele de achitare și cumpărare a locuințelor direct de la Dezvoltator, sunteți așteptat să vizitați site-ul web al ansamblului rezidențial „Ambient Residence Bragadiru.

Acest proiect mai este numit și Ambient Residence.

Unde se află Ambient Residence Bragadiru?

șos. Alexandriei, 306, Bragadiru, Ilfov.

Termen de finalizare Ambient Residence Bragadiru?

bloc 1 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Ambient Residence Bragadiru în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Ambient Residence Bragadiru din Bragadiru?

Dezvoltătorul Ambient Residence Bragadiru este – Ambient Construct Solutions.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC