Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Vox Park Residence
în Măgurele

Prețul / m2
de la ‍718 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. George Calinescu, 2, Magurele, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

str. George Calinescu, 2, Magurele, Ilfov (Bloc 1)
3 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare
str. George Calinescu, 2, Magurele, Ilfov (Bloc 2)
3 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare

Vox Park Residence pe hartă Măgurele

str. George Calinescu, 2, Magurele, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termica proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz, maxi taxi
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareloc de parcare suprateran inclus in pret
🟧 Regim inalțime P+2+M
🟧 Tip imobilblocuri locuinte
🟧 Ziduricompartimentări interioare din caramidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe33–100 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Vox Park Residence” se află dezvoltat în vecinătatea sud-vestică a capitalei, pe strada George Călinescu, la numărul 2, în orașul Măgurele din județul Ilfov.

Imediat în apropierea complexului de locuințe se află supermarketul „Karin”, sunt câteva cafenele și o cofetărie, funcționează sucursale bancare și sunt magazine universale. Pietonal sunt de parcurs aproximativ 2 km până la Primăria Măgurele și Liceul Teoretic „Horia Hulubei”.

Nu departe de apartamentele noi, la doar 130 de metri se află stație de autobuz și maxi taxi, iar distanța de la locuințe până la Piața Unirii dint București este de 10,1 km, până la Gara de Nord din capitală sunt de parcurs circa 11 – 12 km, iar până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se ajunge prin 24,9 km și sunt 21 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Caracteristica generală a complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Vox Park Residence” este un proiect locativ modern și foarte atractiv și prezintă pe piața imobiliarelor nou două blocuri de apartamente excelente, cu regimuri mici de înălțime de un grad înalt de rezistență seismică, ce sunt construite cu câte un Parter plus Două Etaje și plus o Mansardă primitoare.

Clădirile locative sunt construite din materiale calitative și dispun de fundații durabile de tip – radier general. Structura imobilelor constă dintr-o carcasă formată din cadre (stâlpi, diafragme și planșee) din beton armat (beton de tip B 350 și fier PC52). Toți pereții interiori perimetrali ai apartamentelor, compartimentările și toate închiderile exterioare ale blocurilor de apartamente sunt zidiți din cărămidă porotherm și dispun de grosimea de 25 cm la exterior, de 20 cm pentru pereții perimetrali și 12,5 cm pentru compartimentările interioare. Pe partea exterioară a blocurilor este placat un sistem termic format din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm. Fațadele clădirilor sunt modern finisate și sunt placate cu tencuială decorativă structurată. Ferestrele instalate la imobile sunt de tip – oscilobatante, au profil PVC și geam tripan termopan.

Accesul în incinta imobilelor este controlat și se face prin interfon și cartele magnetice. Pentru fiecare cumpărător a unui apartament din complexul rezidențial „Vox Park Residence” este prevăzut (gratuit) câte un loc de parcare (deja inclus în preț).

Prezentarea apartamentelor

Un total de 54 unități locative sunt prevăzute în incinta complexului imobiliar „Vox Park Residence”. Locuințele sunt perfect proiectate și în vânzare sunt oferite garsoniere, apartamente cu două și cu trei camere spațioase și luminoase, ce dispun de suprafețe cuprinse între 33 mp – 100 mp. Proprietățile locative beneficiază de terase și balcoane, ce sunt complet finisate și sunt fiabil hidro și termo izolate.

Pentru confortul locatarilor toate apartamentele sunt predate în folosință complet finisate în versiune - la cheie. În toate locuințele sunt complet instalate și conectate toate instalațiile electrice, sanitare și termice plus este dotată câte o centrală termică proprie pentru fiecare apartament și de calitate superioară sunt obiectele sanitare dotate. Tavanele și toți pereții sunt finisați cu tencuială și sunt vopsiți, pereții camerelor de baie și blatul din bucătărie sunt placați cu faianță. Pardoselile au placaje cu gresie și parchet. Ușa de acces și toate ușile interioare sunt instalate. Imobilele complexului „Vox Park Residence” sunt racordate la sistemul de canalizare și sunt branșate le sistemul de alimentare cu apă curentă, la sistemul de amenajare cu gaze naturale și curent electric. Precum și fiecare utilitate este separat contorizate și fiecare apartament are instalate contoare și apometre. Locuințele dispun de telefonie fixă, au internet și cablaj pentru TV.

Pentru informații de achiziționare și detalii despre toate metodele de plată acceptate, vă invităm să accesați site-ul web al complexului de locuințe „Vox Park Residence”, unde sunt afișate și toate contactele directe către managerii de vânzare ai Dezvoltatorului.

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Vox Park Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Magurele Park Residence.

Unde se află Vox Park Residence?

str. George Calinescu, 2, Magurele, Ilfov.

Cât costă m² în Vox Park Residence?

M² în acest complex costă de la ‍718 € +TVA.

Termen de finalizare Vox Park Residence?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Cine este dezvoltatorul Vox Park Residence din Măgurele?

Dezvoltătorul Vox Park Residence este – Vox Park.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC