Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Gama Residence - Paraul Rece
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Paraul Rece, 14, Popești Leordeni, Ilfov

Gama Residence - Paraul Rece pe hartă București

str. Paraul Rece, 14, Popești Leordeni, Ilfov

Etape dezvoltare

Gama Residence - Paraul Rece
bloc 1, bloc 2
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat0 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrala termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri2
Parcaresupraterană
Regim inalțime4
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăvideointerfon

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere29–99
Suprafața apartamente1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre locație și vecini

Ansamblul locativ „Gama Residence – Pârâul Rece” se află localizat pe strada Pârâul Rece la numărul 14, în orașul Popești Leordeni din județul Ilfov. În apropiere de casele cu apartamente funcționează supermarketurile Mega Image și Lidl, este Kaufland (la 2,6 km), se află cafenele, sunt saloane de înfrumusețare, sunt bănci și la doar 1,1 km este Primăria orașului. Pentru copii funcționează Grădinițele: „Sfânta Maria”, „Sf. Agnes”, Grădinița Nr. 4, Grădinița „Maria Natalia”, este Școala Primară „Ion Bădescu” și Școala Gimnazială „Radu Popescu”, iar nu departe este Liceul Tehnologic „Dacia” și stadionul din Popești Leordeni.

În proximitatea imobilelor se află stație ale mijloacelor de transport în comun cu rute de autobuz și distanța de la complexul rezidențial „Gama Residence – Pârâul Rece” până la stația de Metrou Apărătorii Patriei este de 3 km. Până în centrul orașului București se ajunge parcurgând circa 8 – 9 km, până la Gara de Nord sunt de parcurs aproximativ 12 – 13 km. Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni se află la o distanță de 25,9 km și sunt 20,8 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Informații de amenajare și construcție a complexului locativ

Proiectul locativ „Gama Residence – Pârâul Rece” este realizat cu două blocuri de apartamente cu același regim de înălțime, ambele cu câte un Parter plus 3 Etaje. Imobilele sunt construite din materiale calitative cu responsabilitate și cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare. Casele de apartamente dispun de o structură constructivă formată din cadre din beton armat și au toate închiderile exterioare și pereții interiori realizați cu zidărie din cărămidă. Pe partea exterioară blocurile sunt fiabil izolate termic și fațadele sunt finisate cu tencuială decorativ într-un stil arhitectural modern. Imobilele au instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC și cu geam termopan de un grad sporit de eficiență termică și fonică.

Spațiile interioare comune din clădirile locative sunt complet finisate, casa scării este amenajată și dispune de câte un ascensor de ultimă generație instalat, lifturile sunt sigure și funcționează păstrând liniștea locatarilor fără a face gălăgie. Intrarea vizitatorilor în locuințe poate fi controlată de către locatari prin sistemul cu videointerfon instalat.

Toate locurile de parcare din incinta complexului imobiliar „Gama Residence – Pârâul Rece” sunt organizate supraterane și căile de acces către imobile sunt amenajate.

Prezentarea unităților locative

În incinta complexului de locuințe „Gama Residence – Pârâul Rece” sunt prevăzute unități locative inteligent proiectate cu scheme primitoare cu 1, 2 și 3 camere decomandate. Locuințele au spații ergonomice și funcționale și dispun de suprafețele de la 29 mp până la 99 mp plus suprafața balcoanelor. Apartamentele se livrează complet finisate, în versiune – la cheie și beneficiază de gresie și parchet placate pe pardoseli, de faianță și tencuieli cu vopsea lavabilă pentru pereți și tavane, iar toate camerele de baie sunt complet utilate și echipate cu toate obiectele sanitare necesare. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal și ușile interioare sunt celulare. Sunt realizate toate sistemele inginerești: sistemul de electricitate, sistemul de gaz și sistemul termic cu câte o centrală termică proprie pentru fiecare proprietate locativă individual. În exploatare clădirile rezidențiale se oferă cu racordate totală la toate utilitățile și fiecare apartament are instalat contor de gaze, contor pentru energia electrică și dispun de apometre.

Ansamblul locativ „Gama Residence – Pârâul Rece” este dezvoltat de către o companie bine cunoscută pe piața construcțiilor de imobiliare din România „Gama Invest” S.R.L.

Pentru mai multe detalii și alte informații utile despre apartamentele noi, vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Gama Residence – Pârâul Rece”, unde sunt afișate contactele directe către managerii de vânzări.

Unde se afla Gama Residence - Paraul Rece?

str. Paraul Rece, 14, Popești Leordeni, Ilfov.

Termen de finalizare Gama Residence - Paraul Rece?

Gama Residence - Paraul Rece – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Gama Residence - Paraul Rece.

Cine este dezvoltatorul Gama Residence - Paraul Rece în București?

Dezvoltator Gama Residence - Paraul Rece – Gama Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC