Apartamente de vânzare în Galați

0 apartamente
Nu există apartamente în acest oraș
Dar îndată ce apare ceva, le vom adăuga pe hartă

Apartamente de vânzare Galați

Piața imobiliară din Galați se află la mijlocul clasamentului alcătuit după numărul de tranzacții imobiliare. În medie, în Galați sunt tranzacționate circa 800 de locuințe în fiecare lună. Chiar dacă numărul este mult mai mic în comparație cu orașele fruntașe, București și Cluj, în Galați sunt numeroase apartamente de vânzare. 

Cele mai multe dintre acestea sunt situate în blocuri vechi, însă gălățenii pot achiziționa și apartamente situate în ansambluri rezidențiale noi. Astfel de apartamente au o trecere tot mai bună printre gălățeni datorită confortului sporit pe care îl oferă. 

Anunțuri imobiliare Galați - Unde se construiesc ansambluri rezidențiale noi? 

Pe lângă ansamblurile rezidențiale noi din Galați, au fost construite complexe și în Tulcea. Star Beton, Belvedere Green Homes și Jade Group sunt doar o parte din constructorii care au investit în piața imobiliară din Galați. Potrivit anunțurilor imobiliare dedicate locuințelor noi, în Galați se înregistrează o medie a prețurilor de aproximativ 800 de euro/mp. 

Apartamente de vânzare Galați - Ce preț are o locuință nouă? 

Ansamblurile rezidențiale noi din Galați oferă apartamente de vânzare cu 1, 2 sau 3 camere. Cele mai vândute sunt cele cu 2 camere și cu o suprafață cuprinsă între 50-60 mp. Acestea au, în medie, un preț cuprins între 50.000 - 60.000 euro/mp. 

Care sunt cele mai scumpe apartamente din Galați? 

Prețul cel mai mare îl înregistrează apartamentele ce au o suprafață totală de peste 100 mp. Fie că sunt compartimentate în 2, 3 sau mai multe camere, acestea au prețuri de minim 100.000 euro. 

La polul opus, cele mai ieftine locuințe sunt garsonierele și apartamentele cu o cameră.

 

Sute de anunțuri imobiliare în Galați - Cum aleg un apartament? 

Primul pas este să analizezi oferta existentă pe piață și să studiezi cât mai multe anunțuri imobiliare din Galați. Astfel vei putea să îți faci o ideee de media prețurilor pentru locuința dorită. Când cumperi un apartament trebuie să ai în vedere mai multe aspecte, care îți pot face viața mai ușoară. De exemplu, este recomandat ca imobilul să fie amplasat în apropierea unor stații de mijloc de transport în comun. Totodată, vecinătatea cu creșe, grădinițe și școli va fi de mare ajutor dacă aveți un copil sau dacă dorești să îți întemeiezi o familie. 

Tot la capitolul beneficii în apropiere pot fi trecute și parcuri sau magazine/supermarketuri de unde poți să-ți faci aprovizionarea. 

Nu uita să analizezi și calitatea lucrărilor efectuate în apartament. În cazul în care nu te pricepi, îți recomandăm să ceri părerea unor specialiști (electrician, instalator, constructor etc.). Astfel vei putea să descoperi eventuale lucrări de calitate mai slabă, dar și calitatea materialelor ce au fost folosite. 

În cazul unor apartamente de vânzare noi, aceste informații le vei putea vedea și în anunțuri imobiliare de pe site-ul nostru. Fiecare dezvoltator imobiliar și fiecare ansamblu rezidențial au câte o pagină specială dedicată unde vei avea acces la descrieri ample. 

Cum pot plăti o locuință nouă? 

În cazul în care te-ai decis să cumperi o locuință nouă, dar nu ai suma necesară de bani, poți apela la finanțările bancare. Majoritatea dezvoltatorilor imobiliari acceptă plata prin intermediul unui credit ipotecar, imobiliar sau Noua Casă. Acesta din urmă este înlocuitorul programului Prima Casă și a fost adoptat în anul 2020, cu o serie de modificări față de predecesorul său.