Apartamente de vânzare în Baia Mare

0 apartamente
Nu există apartamente în acest oraș
Dar îndată ce apare ceva, le vom adăuga pe hartă

Apartamente de vânzare Baia Mare

Cu toate că Baia Mare nu are o piață imobiliară extrem de activă, aici putem găsi apartamente de vânzare construite recent. În întreg județul Maramureș se înregistrează, în medie, circa 500-600 de tranzacții imobiliare lunar. Orașul și-a schimbat în bine fața în ultimii ani, iar acest lucru a fost sesizat și de investitori, care nu au ezitat să construiască aici ansambluri rezidențiale noi. 

Anunțuri imobiliare - ce apartamente se vând în Baia Mare? 

După o trecere în revistă a mai multor anunțuri imobiliare din Baia Mare putem spune că noile ansambluri rezidențiale oferă o gamă variată de locuințe. Garsoniere, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere pot fi achiziționate în Baia Mare. Totuși, la fel ca și la nivel național, cele mai căutate locuințe sunt apartamentele cu 2 camere. 

Anunțuri imobiliare Baia Mare - ce preț are un apartament cu 2 camere?

Deși poate părea surprinzător, apartamentele noi din Baia Mare au o medie a prețurilor în jurul a 1.000 de euro/mp. Astfel, un apartament cu 2 camere și o suprafață cuprinsă între 50-60 mp ajunge să coste peste 50.000 euro. În cazul celor cu o suprafață mai generoasă, de peste 90mp, prețul va ajunge la circa 75.000 euro. 

Apartamentele de vânzare din Baia Mare au prețuri cuprinse între 50.000 și 100.000 euro.

Cum pot fi achiziționate locuințe în Baia Mare?

Pe lângă varianta achitării integrale, clienții pot apela la diferite metode finanțare. Printre cele mai uzuale sunt: credit ipotecar, credit imobiliar și Prima Casă. 

Mai mult, unii dezvoltatori imobiliari oferă și varianta achitării în rate fixe. Condițiile pentru această variantă diferă însă de la un dezvoltator la altul. După ce ai ales apartamentul dorit, cere o ofertă de la dezvoltatorul imobiliar, pentru a vedea ce modalități de plată acceptă. 

Apartamente de vânzare în Baia Mare - cum analizezi anunțurile imobiliare? 

Pe site nostru, Korter.ro, îți oferim un grafic de prețuri pentru fiecare ansamblu rezidențial. Astfel vei putea vedea cum a evoluat prețul în ultimele luni și dacă este momentul oportun să închei un contract de vânzare-cumpărare. Nu ezita să compari cât mai multe oferte regăsite în anunțuri imobiliare.

Chiar dacă vorbim de apartamente situate în ansambluri rezidențiale noi sau nu, sunt câteva criterii pe care trebuie să le analizezi. Localizarea apartamentului față de mijloace de transport în comun, unități școlare, parcuri sau magazine sunt doar câteva dintre detaliile care pot crește valoarea locuinței tale. Un alt aspect important este posibilitatea de a avea un loc de parcare în zonă. 

Nu în ultimul rând, noile ansambluri rezidențiale beneficiază de măsuri de securitate sporită. Pe lângă interfon, unele centre rezidențiale oferă și supraveghere video sau chiar și pază. 

Dacă detaliile despre construcție, instalații electrice, sanitare sau termice te depășesc, nu ezita să apelezi la opinia unui specialist. Astfel vei putea afla informații importante despre lucrările executate, dar și de calitatea materialelor folosite.