Cubic Residence

Cubic Residence

de la 870 €/m2
Site-ul oficial – cubicresidence.com

Ansambluri rezidențiale curente de la Cubic Residence 1 obiect de vânzare

Întrebați dezvoltatorul Cubic Residence

Completați câmpurile pentru a trimite un mesaj
Întrebați dezvoltatorul Cubic Residence
Completați câmpurile pentru a trimite un mesaj
Întrebarea dvs.
Autentificați-vă pe site-ul Korter folosind opțiunile de mai jos.
Numele dvs.
E-mail
Numărul de telefon

Toate complexuri Cubic Residence de pe hartă

Construiește complexuri numai în București
sunt apartamente în vânzare
toate apartamentele de la dezvoltator sunt vândute

Despre Compania de construcții

Cubic Residence se remarcă pe piața imobiliară din România prin contruirea unor ansambluri imobiliare cu o arhitectura modernă în care spațiile de locuit sunt realizate cu finisaje de cea mai înaltă calitate. Spațiile interioare și exterioare sunt generoase, asigurând un confort ridicat.

Odată cu construcția unui ansamblu imobiliar se realizează și o comunitate ce favorizează conexiunile între oameni. Intimitatea rămâne însă un aspect foarte important, astfel că aceasta este asigurată de construcțiile solide.
În cele șapte ansambluri rezidențiale construite de Cubic Residence regăsim garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere, dar și case și vile moderne. Cel mai nou ansamblu rezidențial construit, situat pe strada Iernii 20-24 în localitatea Bragadiru, județul Ilfov și denumit Cubic 7 are locuințe cu suprafețe cuprinse între 47,52 mp și 98,23 mp. Prețurile pentru un apartament aici pornesc de la 712 euro/mp. Astfel, prețul unui apartament cu 2 camere pornește de la 39.900 euro.

Pentru persoanele care își doresc spații mai mari într-o casă, Cubic Residence a construit ansamblul imobiliar Cubic 5, situat pe drumul Ghinarilor, zona Ghencea, București. Compania a vândut toate proprietățile din primele șase ansamluri rezidențiale, singura în care încă mai sunt apartamente disponibile fiind Cubic 7. Acesta este alcătuit din garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere complet finisate. Totodată, dezvoltatorul imobiliar asigură și locuri de parcare individuale pentru fiecare locuință din complex.

Proiectele rezidențiale sunt realizate eco friendly. Fiecare locuință dispune de instalații care facilitează consumul redus de resurse. De precizat și faptul că fiecare complex imobiliar realizat de Cubic Residence dispune și de un spațiu verde generos. Totodată, pentru o siguranță sporită, centrele locative au puncte de acces securizate, astfel că accesul persoanelor străine în cadrul ansamblurilor Cubic Residence este restricționat. 

Dezvoltatorul imobiliar acceptă plata integrală cash, dar și prin intermediul unor credite de tip imobiliar și Prima Casă.

Înca dezvoltatori din România