Prețul pentru m2

Finisarea construcției

Alegeți numărul camerelor în apartament

Complexuri rezidențiale în Sebes — 1 obiect

Blocuri noi, apartamente noi, case, vile de vanzare de la dezvoltator

Ansambluri rezidențiale în Sebeș

Sebeș este oraș mic din centrul țării, situat în județul Alba. La ultimul recensământ, orașul avea o populație cu puțin peste 27.000 de locuitori. În ultimul deceniu, în orașul Sebeș au avut loc mai multe investiții externe în industria prelucrării lemnului, confecții și marochinărie. De altfel, acestea sunt principalele domenii ale industriei din Sebeș.

Chiar dacă este un oraș mic, în Sebeș au avut loc investiții și în domeniul imobiliar. Aici au fost construite noi ansambluri rezidențiale, care să satisfacă și cele mai exigente cerințe ale clienților. Cu suprafețe ce încep de la 50 mp și ajung la peste 130 mp, locuințele noi construite oferă un spațiu generos pentru familii. Spațiile locative sunt compartimentate în variante cu 1, 2, 3 sau 4 camere, toate având și balcon privat sau acces la o terasă. Totodată, apartamentele sunt dotate cu instalații electrice, tâmpărie PVC, centrală proprie, gresie și faianță, aer condiționat, contorizare individuală la apă, curent și gaze, dar și alte beneficii. Pentru a atrage cât mai mulți noi locatari și a satisface nevoile acestora, dezvoltatorii imobiliari au construit ansambluri rezidențiale în zone apropiate de școli, grădinițe, mijloace de transport în comun, spitale, magazine. Pentru a încuraja familiile să opteze pentru locuințele noi, constructorii au realizat și parcuri pentru copii în imediata apropiere, dar și parcări private.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care doresc să își achiziționeze locuințe din cadrul noilor ansambluri rezidențiale, dezvoltatorii imobiliari din Sebeș oferă posibilitatea de a efectua plata în diverse moduri: plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă sau chiar și rate la dezvoltator (ofertă disponibilă doar la unii dezvoltatori imobiliari).

Pe Korter.ro vei găsi câte o pagină de prezentare chiar și pentru cele mai noi ansambluri rezidențiale din Sebeș și vei putea afla detalii tehnice și informații despre structura imobilelor, precum și locuințele disponibile și oferta de prețuri.

Alte orașe

LocalitateaPreț lunar mediu
București1 216 /m2
Timișoara1 131 /m2
Brașov921 /m2