Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex White Pearl Residence 2
în Mamaia

Prețul / m2
se clarifică
Dezvoltator
Adresa
D 17, zona Mackerel, Mamaia Nord, Constanța

White Pearl Residence 2 pe hartă Mamaia

D 17, zona Mackerel, Mamaia Nord, Constanța

Etape dezvoltare

White Pearl Residence 2
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică
Număr apartamente11
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțime4
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Excelent localizat cu Marea Neagră învecinat

Ansamblul rezidențial „White Pearl Residence 2” se află dezvoltat în zona Mackerel, pe strada D17 în localitatea Mama Nord din județul Constanța. Locuințele noi se amplasează foarte confortabil la doar 250 de metri de la plajă și se învecinează cu Parcul distractiv „Paradis”. În proximitatea complexului rezidențial funcționează multe restaurante, taverne, cafenele, sunt cluburi de noapte, hotele, pensiuni și campinguri.

De la ansamblul locativ „White Pearl Residence 2” este de parcurs o distanță de aproximativ 14 km – 15 km până în centrul orașului Constanța, sunt 17 km până la Gara din Constanța și 23 km – 24 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Prezentarea generală a complexului rezidențial de succes

Ansamblul locativ „White Pearl Residence 2” este prezentat cu o clădire de apartamente confortabile, ce are un regim mic de înălțime și oferă un grad înalt de intimitate locatarilor. Blocul de apartamente este construit cu un Parter și 3 Etaje locative. Clădirea de apartamente este construită, doar din materiale calitative și durabile, special alese pentru această climă. Structura de rezistență este bazată pe cadre din beton armat și pereții sunt zidiți din materiale eficiente din punct de vedere fonic și termic. Imobilul este realizat în corespundere cu toate normele și cerințele în vigoare și asigură locatarilor un trai și o odihnă la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Imobilul este proiectat într-un stil arhitectural elegant și contemporan și are un aspect atractiv și ultramodern. Fațadele blocului sunt finisate cu tencuială decorativă și cu balustrade din sticlă securizată. Tâmplăria exterioară instalată la blocul locativ dispune de geamuri termopane instalate în trei rânduri de sticlă.

Complexului locativ „White Pearl Residence 2” dispune de propria sa parcare privată și toate locurile de parcare sunt organizate supraterane.

Despre apartamente și finisaje

În total în blocul rezidențial „White Pearl Residence 2” sunt prevăzute 15 unități locative, toate sunt foarte luminoase și spațioase, au ferestre mari – panoramice și facilită de balcoane sau terase spațioase delimitate. În vânzare sunt prezentate trei locuințe cu o cameră de tip Studio, sunt 11 apartamente cu 2 camere și doar o locuință cu 3 camere. Apartamentele se livrează complet finisate, în versiune - „La cheie”, cu folosirea finisajelor, echipajelor și utilajelor de calitate înaltă. La intrare în fiecare unitate locativă este instalată ușă din metal și sunt montate toate ușile interioare. Tavanele și toți pereții sunt tencuiți, vopsiți și placați cu plăci de faianță, iar pardoselile au placări cu parchet laminat și gresie. Toate camerele de baie sunt finisate, complet utilate, dispun de toate obiectele sanitare dotate și toate instalațiile sanitare sunt conduse. Se încălzesc locuințele individual prin centrale termice proprii cu funcționare pe gaze și încăperile sunt încălzite prin calorifere. În apartamente sunt montate toate instalațiile inginerești și este complet realizat: sistemul de gaze, sistemul de asigurare cu curent electric, sistemul de alimentare cu apă potabilă. Complexul locativ se predă în exploatare cu racordare totală la toate utilitățile generale și pentru fiecare apartament este prevăzută contorizare separată și sunt instalate apometre și contoare de gaz și electricitate.

Complexul rezidențial „White Pearl Residence 2” este dezvoltat de către compania „MCG Private Residence”, care oferă flexibile metode de plată așa ca: plata integrală, avans și diferență, creditare ipotecară. Persoanele interesate de un apartament calitativ realizat și minunat localizat sunt invitate să treacă de pe site-ul nostru imediat pe pagina web a complexului locativ „White Pearl Residence 2”, unde sunt oferite toate contactele directe către Dezvoltator și unde sunt prezentate mai multe amănunte și informații utile despre construcția imobilului și finisarea apartamentelor disponibile.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial White Pearl Residence 2?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla White Pearl Residence 2?

D 17, zona Mackerel, Mamaia Nord, Constanța.

Cât costă metru pătrat în White Pearl Residence 2?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum as putea achizitiona un apartament în White Pearl Residence 2 în Mamaia?

Modalități de plata în White Pearl Residence 2: Credit ipotecar, Credit bancar, Plata integrală, Noua Casă (Prima casă).

Termen de finalizare White Pearl Residence 2?

White Pearl Residence 2 – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC