Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Vile Înşiruite Braşov
în Brașov

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Alexandru Ciurcu, zona Tractorul, Brașov

Schițe și prețuri în Vile Înşiruite Braşov

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Vile
de la 86 m2totul e vândut

Vile Înşiruite Braşov pe hartă Brașov

str. Alexandru Ciurcu, zona Tractorul, Brașov

Etape dezvoltare

Proiect 3
dat în exploatare
finalizat0 2020
Proiect 1, 2
Proiect 2, Poiect 3, Proiect 1
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică proprie
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente11 vile
Parcareterestră
Regim inalțimeP+1E / P+2E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilvile înșiruite
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăda

Despre apartamente

Număr camere3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente85 mp – 140 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasarea cartierului de vile

În partea de Nord-Vest a orașului Brașov, în zona Tractorului 6, pe strada Alexandru Ciurcu, la numerele 63 – 65 - 69, se găsește amplasat un ansamblu rezidențial nou cu vile înșiruite, care este dezvoltat de compania „NEGROLEX”.

Zona de localizare a complexului este bine dezvoltată din punct de vedere comercial, aici locatarii au la îndemână diverse magazine și puncte comerciale așa ca: Penny Market, nu departe este Piața Tractorul și centrul comercial Coresi Shopping Resort, sunt magazinele Dedeman și Leroy Merlin. Pentru relaxare și petrecerea timpului liber aici se află: Paradisul Acvatic, sunt pizzerii și cafenele. În acest cartier se găsește un spital, este centrul medical „MEDO Internațional”, sunt farmacii și sucursale bancare. Pentru copii funcționează grădinițe, after school-uri, este Școala Generală nr. și 30, Școala nr. 13, Colegiul Național Tehnic Mircea Cristea, Colegiul Național Nicolae Titulescu și Universitatea Spiru Haret. Distanța de la vile până în centrul nou al Brașovului este de 3,7 km, iar Gara Bartolomeu se află la o distanță de 1,89 km.

Prezentarea cartierului, specificațiile vilelor și amenajare

Cartierul cu vile înșiruite este dezvoltat cu trei proiecte, pentru fiecare proiect sunt prevăzute câte patru – cinci vile cu Parter și Mansardă sau vile cu Parter, Etaj și Mansardă, casele sunt construite de tip duplex–uri înșiruite, și toate dispun de un nivel sporit de rezistență seismică. La fel o rezistența sporită a imobilelor este asigurată de către structura de construcție din beton armat. Compartimentarea caselor este realizată din cărămidă. Toate construcțiile sunt bine izolate termic din exterior cu un sistem cu grosimea de 10 cm din polistiren. Acoperișul imobilelor dispune de învelitoare din tablă. Ferestrele și ușile caselor sunt de tip- termopane. Din exterior vilele sunt finisate cu tencuială de culoare albă, care ideal se combină cu culoarea învelitoarei acoperișului de culoare maro închis (venghe).

În dependență de tipul vilei alese de Dvs, aveți la dispoziție câte un loc sau două locuri de parcare și fiecare vilă oferă stăpânilor săi câte o grădină personală.

Vile atrăgătoare cu finisaje moderne

Proiectul locativ de vie înșiruite din cartierul Tractorul este caracterizat cu un grad înalt de securitate a tuturor vilelor. Acestea sunt prezentate cu spații generoase proiectate și cu scheme mega funcționale. Suprafața fiecărei unități locative poate fi aleasă între 80 mp și 140 mp.

Dezvoltatorul oferă în vânzare vile absolut finisate din interior și pe exterior, cu toate instalațiile montate și complet echipate și racordate la utilități. Însă la dorința cumpărătorilor casele se pot vinde fără de finisaje interioare și la alt preț, de asemenea dacă beneficiarii doresc își pot alege personal materiale și finisajele conform preferințelor personale, aceste momente se discută la momentul încheierii contractului.

Despre vilele, care se vor preda finisate: beneficiarii primesc locuințe cu pardoseli din parchet, blocurile sanitare dispun de placaje cu gresie și faianță pe pereți și sunt complet echipate cu toate obiectele sanitare necesare, fiecare locuință are instalată câte o centrală termică proprie și dispune de toate contoarele individuale instalate pentru fiecare utilitate în parte (gaz, energie electrică), plus apometre. De asemenea casele dispun de sistem de canalizare. Accesul la internet este prin fibră optică, este cablaj pentru CATV și telefonie.Dezvoltatorul cartierului de vile este compania „NEGROLEX” S.R.L., care este este înregistrată în România și funcționează din data de 10 august 2016.

Pentru detalii, informații amănunțite, alte momente și specificații tehnice, proveniența finisajelor, proiectele schemelor caselor, metodele acceptate de finanțare și pentru contactele Dezvoltatorului, vă rugăm să accesați pagina web a complexului rezidențial de case înșiruite din zona Tractorului din Brașov.

Unde se afla Vile Înşiruite Braşov?

str. Alexandru Ciurcu, zona Tractorul, Brașov.

Termen de finalizare Vile Înşiruite Braşov?

Proiect 3, Proiect 1, 2 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Vile Înşiruite Braşov.

Cine este dezvoltatorul Vile Înşiruite Braşov în Brașov?

Dezvoltator Vile Înşiruite Braşov – NEGROLEX.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC