Previzualizare foto – fotografie originală aici
Complex Venus Residence Metalurgiei - Faza 2
în București
Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
Drumul Jilavei, zona Apărătorii Patriei, sector 4, București

Venus Residence Metalurgiei - Faza 2 pe hartă București

Drumul Jilavei, zona Apărătorii Patriei, sector 4, București

Etape dezvoltare

Venus Residence Metalurgiei - Faza II
bloc 1, bloc 2
construit
totul e vândut
finalizat0 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţiboxe depozitare
🟧 Încălzirecentrală termică proprie marca Immergas
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Număr apartamente288
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+D+P+7E
🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Tip imobilblocuri locuințe, loc de joacă

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentefinisate complet cu finisaje la alegere
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente47–87 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul de locuințe „Venus Residence Metalurgiei II” se găsește construit pe strada Drumul Jilavei, în zona Apărătorii Patriei din sectorul 4 al orașului București.

În imediata apropiere de complexul de locuințe se află numeroase magazine și supermarket-uri, sunt școli și grădinițe, se află farmacii, săli sportive și sunt localuri de relaxare.

Lângă casele de apartamente se află stații de autobuz și nu departe este metrou. De la locuințele „Venus Residence Metalurgiei II” până în centrul capitalei se parcurge o distanță de 8,5 km, până la Gara de Nord se ajunge parcurgând 12 km, până la Aeroportul International „Henri Coandă” sunt 25,7 km și până la Aeroportul International „Aurel Vlaicu” sunt 20,4 km.

Descrierea generală a proiectului locativ

A doua fază de dezvoltare a proiectului imobiliar „Venus Residence Metalurgiei faza II” cuprinde două blocuri de apartamente, ce se alătură de cinci imobile deja construite, finalizate și oferite în exploatare. Noile blocuri rezidențiale sunt construite foarte calitativ, în conformitate cu standardele și normele în vigoare, dispun de un grad înalt de rezistență seismică și au un regim de înălțime cu Subsol plus Demisol plus Parter și plus 7 Etaje de apartamente și fiecare bloc rezidențial este structurat pe două scări locative.

Structură de rezistență este compusă din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare, pereții interiori despărțitori și compartimentările interioare realizate cu zidărie din cărămidă. Toate imobilele au instalată tâmplărie exterioară calitativă cu profil PVC de la firma Rehau, cu 5 camere termice și geam termopan de tip „patru anotimpuri” cu acoperire low-e, cu feronerie Rotto și cu glafurile exterioare instalate din PVC. Pentru finisarea spațiilor interioare de uz comun sunt folosite materiale durabile și calitative cu aspecte moderne. La casa scării sunt instalate ascensoare confortabile cu funcționare sigură și silențioasă. Iar la demisolul blocurilor locative sunt amenajate boxe de depozitare cu suprafețele cuprinse între 8 – 10 mp.

În curtea complexului imobiliar există amenajate spații verzi și sunt pavate trotuare. Pentru cei mai mici locatari sunt organizate locuri de joacă amenajate cu echipamente moderne pentru petrecerea copilăriei fericite în siguranță.

Locurile de parcare din incinta complexului rezidențial sunt construite atât subterane și se află amenajate la subsolul și parțial la demisolul clădirilor cât și există organizate locuri de parcare supraterane.

Prezentarea apartamentelor cu scurte detalii de finisare

Complexul de locuințe „Venus Residence Metalurgiei” prezintă un total de 288 unități locative perfect proiectate, cu scheme ergonomice și funcționale. În vânzare sunt oferite garsoniere și locuințe cu două și trei camere, suprafețele cărora sunt cuprinse între 47 mp și 87 mp.

Toate apartamentele sunt complet finisate cu oferirea cumpărătorilor posibilitatea de personalizare a locuinței și de a-și alege modelele finisajelor interioare. Gresia și faianța este de import din Spația și Italia. Din Austria și Germania este prezentat parchetul stratificat, ce are grosimea de 8 mm. Toate ușile instalate interioare dispun de pervaz dublu și sunt alese de la firma Bella Casa. Ușa de acces din apartamente are sistem de antiefracție este din metal cu grosimea de 7 mm de la firma Ideea. Din ceramică, de la Cersanit sunt oferite și instalate toate obiectele sanitare din camerele de baie. Este instalată câte o centrală termică proprie pentru fiecare apartament, ce este oferită de la firma Immergas, cu putere de 24KW și cu funcționare în condensații. Apartamentele beneficiază de toate instalațiile termice, electrice și sanitare și sunt contorizate separat pentru toate utilitățile racordate.

Pentru mai multe informații detaliate despre apartamentele noi, mai multe poze cu scheme, disponibilitate, informații despre metodele de plată acceptate și pentru contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, vă invităm să treceți direct din site-ul nostru pe web pagina oficială a complexului imobiliar „Venus Residence Metalurgiei”.

Unde se afla Venus Residence Metalurgiei - Faza 2?

Drumul Jilavei, zona Apărătorii Patriei, sector 4, București.

Termen de finalizare Venus Residence Metalurgiei - Faza 2?

Venus Residence Metalurgiei - Faza II – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Venus Residence Metalurgiei - Faza 2.

Cine este dezvoltatorul Venus Residence Metalurgiei - Faza 2 în București?

Dezvoltator Venus Residence Metalurgiei - Faza 2 – Metalurgiei Park Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC