Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Vadul Bistritei
în Iași

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Vadu Bistritei, 29

Vadul Bistritei pe hartă Iași

str. Vadu Bistritei, 29

Etape dezvoltare

dat în exploatare
finalizat4 trimestrul 2014

Caracteristicile Complexului Locativ

Informații despre Ansamblul rezidențial

Unde se găsește localizat

Ansamblul rezidențial „Vadul Bistriței” se află amplasat pe strada Vadu Bistriței, la numărul 29, în orașul Bacău. Locuințele sunt localizate într-o zonă centrală a orașului și dispun de acces imediat către o mulțime de puncte de interes, către organizații educaționale, instituții de învățământ, cabinete medicale, magazine, bănci, cafenele, restaurante, pizzerii, saloane de înfrumusețare, săli sportive și parcuri. La 600 de metri se află Teatrul de Păpuși și Parcul Catedralei, iar până la bazinul, patinoarul și terenul de fotbal „Gepex” este de parcurs o distanță de circa 450 de metri.

De la blocurile locative în 3 minute pe jos se ajunge până la supermarket-ul Kaufland Bacău și sunt de parcurs circa 250 de metri, la 300 de metri se află supermarket-ul LIDL și sunt de parcurs în jur la 450 de metri până la supermarket-ul Profi, iar până la Piața Centrală este de parcurs o distanță de până la un kilometru.

Pentru copii în apropiere de apartamente se află: Colegiul Economic „Ion Ghica”, Liceul Economic Administrativ și de Servicii, Colegiul Național „Gheorghe Vrânceanu”, Școala Gimnazială „Constantin Platon”, este Creșa Nr. 19 și Grădinița „Căsuța Veverițelor”.

Lângă ansamblul locativ „Vadul Bistriței” se află stații de mijloace de transport în comun și distanța până la Palatul Administrativ este de 1,5 km, Gara Feroviară se află la 2,1 km și până la Aeroportul Internațional din Bacău „George Enescu” sunt de parcurs 5,5 km.

Caracteristica complexului rezidențial

Complexul de locuințe „Vadul Bistriței” este complet finalizat, este dat în exploatare și este compus din 3 blocuri de apartamente cu un regim de înălțime cu Parter plus 4 Etaje locative și o Mansardă.

Imobilele sunt construite cu un gard înalt de răspundere, din materiale durabile și sunt rezistente la cutremure de până la 8,5 grade Richter. Calitatea superioară a construcțiilor este atinsă datorită aplicării celor mai performante tehnologii și datorită folosirii a celor mai calitative materiale de construcții. Structura de rezistență a blocurilor locative este realizată pe cadre din beton armat cu pereți interiori și exteriori din blocuri de zidărie Ytong de tip „A+” peste care pe partea exterioară este aplicat sistemul german de izolație termică Multipor format din material mineral natural, ce respiră și are grosimea de 20 cm. Imobilele beneficiază de un mediu termic constant datorită sistemelor de izolare termică eficientă a pereților și a tâmplăriei instalate din profil PVC de marca Rehau cu 5 camere termice și unde este instalat geam termopan în trei foi de sticlă. Spațiile comune din blocuri sunt complet finisate și în blocuri sunt holuri amenajate și casa scării este spațioasă și luminoasă, unde sunt instalate ascensoare de ultimă generație.

Curtea complexului locativ este amenajată, dispune de spații verzi plantate, unde se află scuaruri cu locuri de relaxare și are echipat un teren de joacă pentru copii. Și la dispoziția rezidenților sunt prevăzute suficiente locuri de parcare, oferite în vânzare (contra cost).

Pe tot perimetrul ansamblului locativ este instalat un gard fiabil din beton ornamental cu înălțimea de 2,5 m și complet locuințele sunt îngrădite. Accesul în incinta complexului de locuințe „Vadul Bistriței” este controlat și securizat și se face prin card de acces plus teritoriul este dotat cu camere de supraveghere video. Și la intrare în fiecare bloc locativ sunt instalate interfoane.

Prezentarea apartamentelor

Complexul imobiliar „Vadul Bistriței” dispune de 96 de apartamente confortabile cu suprafețele logic construite ce variază între 46 mp și 123 mp inclusiv și cu terase primitoare.

Cumpărătorii primesc apartamente finisate și finalizate, unde toate pardoselile sunt izolate termic cu un sistem de 3 cm format din polistiren și sunt turnate cu sapă autonivelantă și autoizolantă cu grosimea de 5 cm. Pardoselile și pereții locuințelor sunt finisați și sunt placați cu gresie, faianță și parchet laminat în dependență de încăpere. Ușă din metal este instalată la intrare în fiecare apartament și este foarte sigură, precum și toate ușile de interior la fel sunt instalate la încăperi. Camerele de baie sunt complet echipate și utilate și au instalate toate obiectele sanitare și conectate toate instalațiile sanitare.

Sistemul termic este instalat în apartamente complet și este compus din centrală termică proprie, plus instalații termice unite la calorifere. Instalațiile sistemului electric sunt complet dotate și puse până la poziții și sunt alese să fie de cele mai înalte standarde de calitate. Sunt cablaje și prize pentru telefonie, TV și internet. Imobilele sunt complet racordate la toate rețelele orășenești de utilități și dispun de apă, gaz, curent și canal.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe „Vadul Bistriței” este compania de construcții „Fiald Imobiliare”, care are o experiență vastă în domeniul construcțiilor rezidențiale de peste 15 ani și care a făcut fericite sute de familii cu o mulțime de locuințe perfect realizate și finalizate.

Sunteți invitați să treceți pe pagina web a complexului de locuințe „Vadul Bistriței”, pentru a afla alte informații de care sunteți interesați, despre apartamente, finisaje, metode de plată și unde găsiți afișate toate contactele directe către Dezvoltator.

Unde se afla Vadul Bistritei?

str. Vadu Bistritei, 29.

Termen de finalizare Vadul Bistritei?

Vadul Bistritei – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Vadul Bistritei.

Cine este dezvoltatorul Vadul Bistritei în Iași?

Dezvoltator Vadul Bistritei – Fiald Imobiliare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC