Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Trapezului Residence 9
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
bd. Nicole Grigorescu, zona Titan, sector 3, București

Schițe și prețuri în Trapezului Residence 9

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Garsoniere
de la 39.6 m2totul e vândut
2 camere
de la 45.35 m2totul e vândut
3 camere
de la 83.85 m2totul e vândut

Trapezului Residence 9 pe hartă București

bd. Nicole Grigorescu, zona Titan, sector 3, București

Etape dezvoltare

Trapezului Residence 9
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat3 trimestrul 2017

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică individuală în condensare
Liftda
Mijloace de transportautobuz, tramvai
Număr apartamente21
Număr clădiri9
Parcaresubterană şi terestră
Regim inalțimeP+3E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisănu

Despre apartamente

Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente44,30–118,70 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Trapezului Residence 9” este construit în zona Titan, bulevardul Nicolae Grigorescu – Piața Trapezului, sectorul 3, mun. București.

Despre facilitățile amplasării

Complexul locativ se află amplasat în apropiere de supermarketurile Lidl și Mega Image, nu departe sunt farmacii, secții bancare, cafenele și magazine. Pentru copii funcționează școlile gimnaziale nr. 92, nr. 116, nr. 20, nr. 149, Liceul teologic Logos, Colegiul Tehnic Costin D. Nenițescu și grădinițele nr. 231 și nr. 211. Sunt linii RATB – tramvaie și autobuze și numărate minute de mers pe jos până la stația de Metrou 1 Decembrie 1918. Distanța până la Piața Unirii este de 7,6 km și până la Piața Victoriei sunt 11,3 km. De la Ansamblul locativ până la Gara de Nord sunt de parcurs 12,6 km prin Splaiul Unirii. Până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt de parcurs 25,7 km, distanța până la Aeroportul Internațional Băneasa este de 16,5 km.

Caracteristica generală a Proiectului Rezidențial

Complexul locativ „Trapezului Residence 9” reprezintă un imobil construit cu un regim mic de înălțime care are un etaj de demisol pentru locuri subterane de parcare, este un parter, plus 2 etaje locative și al treilea etaj este retras. Structura constructivă de bazează pe o fundație de tip grinzi continue din beton armat, rezistența clădirii este asigurată de cadre, stâlpi și grinzi din beton armat, planșeele de peste etaje la fel sunt din beton armat și au grosimea de 17 cm. Zidăria exterioară este efectuată din cărămidă 25x30 cm. Casa este rezistentă la cutremure de până la 8 grade pe scara Righter. Fațada clădirii este acoperită cu un strat de 10 cm de polistiren ce oferă un grad înalt de izolare termică și este finisată cu tencuială decorativă. Pereții interiori la fel sunt zidiți din cărămidă 25x30, iar compartimentările din apartamente sunt efectuate din cărămidă 11,5x40cm, toți pereții sunt prelucrați, tencuiți, acoperiți cu glet și finisați cu vopsea lavabilă de culoare albă. Clădirea este dotată cu lift de ultima generație. Este montată tâmplărie exterioară de culoare închisă cu profil PVC și geam termopan, care asigură un nivel înalt de eficiență energetică. În afară de locuri de parcare subterane sunt organizate și locuri de parcare supraterane. Funcționează sistemul de interfon. Apartamentele Ansamblului Rezidențial „Trapezului Residence 9” sunt modern finisate și dispun de 2 și 3 camere precum și sunt și garsoniere. Suprafața locuințelor începe de la 36,50 mp și ajunge până la 107 mp. Pardoselile apartamentelor sunt turnate și placate cu gresie și parchet, pereții sunt acoperiți cu vopsea și faianță, ușile interioare și ușa de la intrare (metalică)-sunt instalate. Locuințele sunt echipate cu centrale termice individuale în condensare plus caloriferele la fel sunt conectate și montate. Băile și grupurile sanitare sunt dotate cu toate obiectele sanitare necesare de marcă Cersanit. Contoare individuale sunt separat instalate pentru fiecare utilitate (apă, ENEL, gaze). Instalațiile electrice sunt din cupru și există locuri special prevăzute în camera de zi pentru montarea sistemului de aer condiționat.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Trapezului Residence 9” este echipa dezvoltării Construcții noi.

Metode de achitare: cash cu discount sau credite bancare.

Pentru mai multe detalii utile și informații actuale despre apartamente, finisaje, prețuri, disponibilitate și despre toate metodele de achiziționare directă de la Dezvoltator, sunteți așteptat în ospeție pe site-ul web al Ansamblului Rezidențial „Trapezului Residence 9”.

Unde se afla Trapezului Residence 9?

bd. Nicole Grigorescu, zona Titan, sector 3, București.

Termen de finalizare Trapezului Residence 9?

Trapezului Residence 9 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Trapezului Residence 9.

Cine este dezvoltatorul Trapezului Residence 9 în București?

Dezvoltator Trapezului Residence 9 – Trapezului Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC