Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Sunshine Residence
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 234 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Corneliu Coposu, Saturn, Constanța

Schițe și prețuri în Sunshine Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 16 februarie
1 camere
de la 30.13 m2de la ‍1 277 € +TVA / m2de la ‍38 500 € +TVA
2 camere
de la 49.42 m2de la ‍1 234 € +TVA / m2de la ‍61 000 € +TVA

Sunshine Residence pe hartă Constanța

str. Corneliu Coposu, Saturn, Constanța

Etape dezvoltare

Sunshine Residence
C1, C2
în proiect
aşteptăm startul vânzărilor
finalizare4 trimestrul 2023

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Mijloace de transporttren
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare excelentă pentru locuințe perfecte

Ansamblul locativ „Sunshine Residence” se află localizat într-o zonă liniștită și ferită de gălăgie și aglomerație. Apartamentele noi sunt amplasate pe strada Corneliu Coposu, în localitatea Saturn, municipiul Mangalia, județul Constanța. De la clădirile de apartamente este acces rapid către cele mai importante puncte de interes din zonă și la o distanță de doar 550 de metri pietonal este supermarketul Kaufland Mangalia și este 1 km – 1,2 km până la supermarketurile LIDL și Profi, la 900 de metri este magazinul Brick și supermarketul cu materiale de construcții „Max Mangalia”. Până la Sectorul de Poliție sunt 800 de metri și în proximitatea locuințelor noi funcționează sucursale bancare, sunt baruri, cafenele, taverne și restaurante. La o distanță de 1,4 km de la complexul rezidențial se află Spitalul Municipal din Mangalia și la un kilometru față de imobile este Liceul Teoretic „Callatis”. Iar până la plajă se ajunge parcurgând nu mai mult de 300 de metri.

Nu departe de complexul locativ „Sunshine Residence” sunt stații de autobuze și este de parcurs o distanță de doar 1,3 km până la Gara din Mangalia și aproximativ 40 km până la Gara din orașul Constanța, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la o distanță de circa 66 km.

Caracteristici tehnice și detaliile constructive ale proiectului imobiliar

Ansamblul locativ „Sunshine Residence” este compus din două blocuri rezidențiale de un grad înalt de durabilitate și rezistență seismică. Imobilele au un regim de înălțime egal și sunt proiectate cu câte un Parter și plus 6 Etaje, fiecare. La construcția clădirilor rezidențiale sunt folosite materiale de calitate superioară și sunt aplicate cele mai performante tehnologii și idei de design. Blocurile locative sunt construite cu o mare atenție la detalii și dispun de o structură constructivă formată din cadre din beton armat cu toți pereții interiori și închiderile exterioare zidite și materiale eficiente din punct de vedere termic și fonic și pentru un ambient termic confortabil imobilele sunt hidroizolate și sunt izolate termic. Iar ferestrele instalate au profil calitativ și geam termopan.

Curtea complexului locativ „Sunshine Residence” este amenajată și dispune de diverse spații verzi plantate, unde pentru copii sunt modern amenajate locuri de joacă, iar pentru părinți sunt amenajate multe spații de relaxare. În incinta complexului funcționează un club sportiv cu sală de fitness, este un mini bar și o terasă publică pentru servire. De asemenea în curte este organizată și o parcare privată cu locuri de parcare supraterane amenajate, delimitate și asfaltate.

Apartamente în Galaxy Stile

În blocurile complexului locativ „Sunshine Residence” sunt proiectate 259 de unități locative moderne și confortabile. Disponibile în vânzare sunt prezentate 10 tipuri de locuințe în stil Loft și apartamente cu 1, 2 și 3 camere. Toate locuințele sunt excelent compartimentate și dispun de balcoane generoase, ce au instalate balustrade din sticlă securizată fumurie. Iar apartamentele, ce sunt poziționate la parterul blocurilor rezidențiale beneficiază de grădini personale, ce au mărimi generoase. Se livrează imobilele finisate cu materiale de înaltă calitate și apartamentele se predau în folosință cu toate camerele de baie și cu bucătării complet echipate, mobilate și utilate. Cu sistem de aer condiționat instalat și cu toate sistemele inginerești complet realizate. Este racordare la sistemul de alimentare cu gaze naturale și posibilitatea de a locui în apartamentul achiziționat pe parcursul anului întreg, deoarece fiecare unitate locativă se va încălzi prin centrala sa termică proprie.

Ansamblul rezidențial „Sunshine Residence” este dezvoltat de către compania „Deuchuang Romania”, pe site-ul căreia sunteți invitați să treceți pentru a achiziționa unul dintre minunatele apartamente cu vederi spectaculoase către Marea Neagră, nu ezitați să contactați direct Dezvoltatorul pentru alte detalii.

Alte surse despre acest Complex

Abonați-vă la primirea informației în legătură cu startul vânzărilor în acest complex locativ
Vă vom trimite un email de îndată ce vânzările încep sau apar noi informații despre acest complex locativ
Email
Îți place Complexul Rezidențial Sunshine Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Sunshine Residence?

str. Corneliu Coposu, Saturn, Constanța.

Cât costă metru pătrat în Sunshine Residence?

Aşteptăm startul vânzărilor.

Termen de finalizare Sunshine Residence?

Sunshine Residence – în proiect.

Cine este dezvoltatorul Sunshine Residence în Constanța?

Dezvoltator Sunshine Residence – Dechuang Romania.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC