Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Sunrise Residence
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Henny Ignatie, 2, Saturn, Constanța

Schițe și prețuri în Sunrise Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Garsoniere
de la 28.13 m2totul e vândut
2 camere
de la 51.27 m2totul e vândut

Sunrise Residence pe hartă Constanța

str. Henny Ignatie, 2, Saturn, Constanța

Etape dezvoltare

Sunrise Residence
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzireaer condiționa, centrală termică proprie
Mijloace de transporttren
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+4E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

Număr camere1‑cameră, 2‑camere
Suprafața apartamente28–51 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Poziționare perfectă cu vecini importanți

Ansamblul de imobile „Sunrise Residence” se află localizat pe strada Henny Ignatie, la numărul 2, în stațiunea Saturn din municipiul Mangalia al județului Constanța. De la complexul de locuințe se ajunge în cel mult 8 minute pe jos până la supermarketul Kaufland și magazinul Pepco și se parcurge o distanță de numai 600 de metri, iar până la supermarketurile Profi și LIDL se ajunge parcurgând 700 – 1000 de metri, respectiv. În apropierea ansamblului rezidențial se află sectorul de poliție din Mangalia, sunt farmacii, la 1,1 km se află Spitalul Municipal din Mangalia, și imediat lângă casa de apartamente funcționează multe cafenele, taverne, restaurante, sunt diverse hotele, vile și campinguri. Iar pentru copiii locatarilor la doar 650 de metri de la casă se află Liceul Teoretic „Callatis” și nu departe sunt Grădinițele Nr. 1 și Nr. 3 din Mangalia. Distanța de la locuințele noi din complexul rezidențial „Sunrise Residence” până la litoralul Mării Negre este de circa 600 – 700 metri, unde se ajunge pietonal în maxim 8-9 minute. Sunt de parcurs 110 de metri până la Gara Feroviară din Mangalia și până în orașul Constanța este de parcurs o distanță de aproximativ 40 km și sunt circa 66 - 67 mp până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Informații generale despre construcția complexului rezidențial

Proiectul locativ „Sunrise Residence” este prezentat cu un bloc de locuințe modern proiectat, ce este prevăzut cu un regim de înălțime cu Parter și plus 4 Etaje locative. Blocul de apartamente este construit din materiale de calitate înaltă cu utilizarea tehnologiilor inovative și cu aplicarea ideilor de design moderne. Imobilul are o structură constructivă formată din cadre din beton armat (cu plăci, diafragme și piloni) și dispune de toți pereții interiori și exteriori realizați din blocuri BCA. Fațadele corpului de imobil sunt finisate cu tencuială decorativă de culoare albă și au aplicate elemente moderne de culoarea gri, ce perfect evidențiază balcoanele construcției. Blocul de apartamente are instalată tâmplărie exterioară de un grad înalt de eficiență termică și fonică. Ascensorul electric, ce este instalat la blocul locativ este ales cu o mare atenție de la firma OTIS, acesta funcționează silențios, este sigur și este protejat de două straturi de sticlă rezistentă la explozie.

Pentru copii în curtea complexului rezidențial sunt amenajate locuri de joacă și sunt plantate insule verzi cu spații de relaxare. Toate locurile de parcare din incinta complexului de locuințe „Sunrise Residence” sunt organizate supraterane.

Descrierea apartamentelor, amenajări și dotări

Ansamblul de locuințe „Sunrise Residence” dispune de un total de 85 unități locative confortabile. În vânzare sunt prezentate garsoniere cochete și la alegerea cumpărătorilor sunt oferite apartamente funcționale cu două camere. Locuințele sunt foarte primitoare și luminoase și dispun de spații generos vitrate. Toate proprietățile locative au scheme ergonomic proiectate și dispun de suprafețele cuprinse între 28 mp și 51 mp plus suprafața balcoanelor. Balcoanele apartamentelor sunt proiectate de tip – deschis și au instalate balustrade din sticlă securizată. Locuințele se predau în exploatare cu racordare la toate utilitățile generale și fiecare unitate locativă dispune de sistem termic individual și are instalată câte o centrală termice proprie cu funcționare pe gaz. De asemenea în apartamente este prevăzut și sistem de aer condiționat.

Complexul locativ „Sunrise Residence” este dezvoltat de către compania „Dechuang Romania”, care este o parte a „Dejian Holding”.

Dragi cumpărători, vă invităm să veniți în ospeție la blocul locativ și să vă convingeți de toate facilitățile zonei de amplasare, calitatea construcției, aspectul clădirii și finisajele utilizate Pentru a vă programa la o vizionare, pentru contactele Dezvoltatorului și pentru informații despre disponibilitatea apartamentelor și discount-urile oferite, vă invităm să treceți pe pagina web a Dezvoltatorului complexului de locuințe „Sunrise Residence”.

Unde se afla Sunrise Residence?

str. Henny Ignatie, 2, Saturn, Constanța.

Termen de finalizare Sunrise Residence?

Sunrise Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Sunrise Residence.

Cine este dezvoltatorul Sunrise Residence în Constanța?

Dezvoltator Sunrise Residence – Dechuang Romania.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC