Momentan acest complex nu este disponibil pentru vizualizare

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Summer Apartments
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Griviței, 32, Eforie Nord, Constanța

Summer Apartments pe hartă Constanța

str. Griviței, 32, Eforie Nord, Constanța

Etape dezvoltare

Summer Apartments
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat2 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală proprie
Lift2 lifturi
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcareterestră, acoperită
Regim inalțimeD+P+6E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr cameregarsoniere, 2‑camere
Suprafața apartamente29–57 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Poziționare excepțională la liniște și confort

Ansamblul rezidențial „Summer Apartments” este amplasat pe strada Griviței, la numărul 32, în stațiunea Eforie Nord, municipiul Constanța. În apropiere de complex se află cele mai întrebate terase și plaje ale litoralului Mării Negre din România și sunt poziționate centre renumite de tratament așa ca: Aqvatonic Med Spa și Miraje Spa. De asemenea nu departe de locuințele complexului rezidențial „Summer Apartments” este Lacul Belona și Lacul Techirghiol, complexul se învecinează cu diverse pensiuni, hotele și camping-uri.

Complexul locativ se află localizat într-o zonă centrală a stațiunii Eforie Nord și are acces rapid către toate punctele de interes din oraș: restaurante, cafenele, cazino, bănci, oficiul Poștal, Poliția, în apropiere sunt magazine, farmacii, la 750 de metri de la casă se află Teatrul „Summer Theatre”, sunt 900 de metri până la Profi Market și 2,1 km până la supermarket-ul LIDL.

De la apartamentele complexului se ajunge pe jos în doar 5 minute până la malul Mării Negre, unde sunt de parcurs doar 400 de metri și sunt 2,8 km până la Aqua Park-ul „Eforie”.

Sunt 14,2 km de la blocul rezidențial până la Piața Unirii (strada Răscoalei) din Constanța.

Gara stațiunii Eforie Nord este la doar 2,5 km, iar Gara din Constanța se află la 12,3 km.

Și sunt 37,1 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Accesul către ansamblul rezidențial „Summer Apartments” se face chiar din autostrada Soarelui.

Prezentarea clădirii rezidențiale

Ansamblul rezidențial „Summer Apartments” reprezintă un bloc locativ proiectat contemporan și cu un aspect foarte atractiv. Stilul arhitectural al construcției este modern și aceasta are un regim de înălțime cu Demisol plus un parter și 6 nivele rezidențiale. Structura de rezistență a construcției este realizată din beton armat cu un sistem calitativ de izolare termică exterioară. La realizarea construcției sunt folosite doar materiale de cea mai înaltă calitate cu utilizarea a celor mai contemporane și inovaționale tehnologii. Pentru echiparea blocului este instalată tâmplărie exterioară cu profil din PVC și geam termopan.

Pentru confortul rezidenților și circulația pe vertical în bloc sunt instalate 2 ascensoare de ultimă generație, acestea sunt silențioase și au aspecte contemporane. În complexul rezidențial este instalat interfon, cu ajutorul căruia rezidenții locuiesc în liniște, securitate și au posibilitatea de a controla accesul vizitatorilor. Pentru parcarea transportului rezidenților sunt prevăzute locuri de parcare supraterane și acoperite.

Detaliile apartamentelor și prezentarea dotărilor

În clădirea ansamblului imobiliar „Summer Apartments” sunt proiectate apartamente decomandate cu scheme echilibrate și primitoare, foarte luminoase și atractive.

În vânzare sunt oferite apartamente cu una și două camere cu spațiile de:

  • Suprafața garsonierelor este cuprinsă între 28 mp și 41 mp;
  • Suprafața apartamente cu 2 camere începe de la 54 mp și până la 68 mp.

Toate locuințele sunt foarte logic proiectate și beneficiază de terase generoase. Cumpărătorii au la dispoziție apartamente finisate la cheie cu finisaje de calitate superioară. În apartamente pereții sunt vopsiți cu vopsea lavabilă și la bucătării și în băi sunt placați cu faianță, iar pardoselile sunt placate cu parchet și gresie. Ușa de la intrare în locuințe este instalată și este efectuată din metal.

Pentru sistemul autonom de încălzire în fiecare apartament este instalată câte o centrală termică pe gaz. Toate apartamentele se predau beneficiarilor racordate la curent electric, la apă, la sistemul de canalizare și la țeava de gaze naturale, de asemenea în locuințe este CATV, telefon, telefon internațional și internet prin fibră optică. Este contorizare separată, sunt instalate apometrele și sunt montate contoarele pentru controlul consumului curentului electric și pentru controlul consumului de gaze naturale. Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Summer Apartments” este Agenția „Blue Sky Impex”.

Anume pe site-ul web al Dezvoltatorului găsiți restul detaliilor și materialele amănunțite despre apartamentele noi ale complexului rezidențial „Summer Apartments”, vă rugăm să nu ezitați să treceți direct pe pagina Agenției „Blue Sky Impex”.

Unde se afla Summer Apartments?

str. Griviței, 32, Eforie Nord, Constanța.

Termen de finalizare Summer Apartments?

Summer Apartments – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Summer Apartments.

Cine este dezvoltatorul Summer Apartments în Constanța?

Dezvoltator Summer Apartments – Blue Sky Impex.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC