Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Spring Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
Joița, Dragomirești Deal - Bacu

Spring Residence pe hartă București

Joița, Dragomirești Deal - Bacu

Etape dezvoltare

dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Număr apartamente80 de vile
ZiduriCărămidă Porotherm

Despre apartamente

Număr camere4‑camere
Suprafața apartamente100 mp – 155 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Spring Residence” se află amplasat în comuna Joița, Dragomirești deal – Bacu.

Despre locul amplasării

Casele locative sunt construite într-o zonă foarte curată și liniștită, plină de relax, plăcere și aer proaspăt. Zona comercială Militari, Grădina Zoo și Water Park Militari se află la o distanță mică de la cartierul locativ. În fața Complexului locativ se află stația de maxi-taxi. Stația de Metrou Lujerului se află la 14 km, unde se poate de ajuns în maxim 20 de minute.

Distanța până la Piața Unirii este de 20,3 km, iar Piața Victoriei este la 19,7 km. Până la Gara de Nord sunt de parcurs 18,7 km de la ansamblul locativ. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află situat la 22,8 km, până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs 19,6 km.

Descrierea Complexului Rezidențial și caracteristica constructivă

Ansamblul Rezidențial „Spring Residence” dispune de un cartier întreg de vile confortabile. Fiecare casă este construită pe un lot personal de teren cu suprafața de 250 mp, 400 mp sau 450 mp. Casele sunt ridicate cu un parter și un etaj locativ. Sistemul constructiv constă din cadre din beton armat și toți pereții sunt zidiți din cărămidă Porotherm (25 cm), din exterior imobilele dispun de izolare termică de 10 cm de la Austrotherm și sunt finisate cu tencuială Baumit. Grosimea compartimentărilor este de 12 cm, care la fel sunt construite din cărămidă. Acoperișul caselor este din țiglă din metal și este foarte calitativ izolat termic și fonic. Caslele dispin de tâmplărie exterioară cu profil PVC de marcă Rehau cu 5 camere și geamuri termopane. În incinta Complexului locativ este o grădiniță de copii cu spațiul de 1500 mp și funcționează un supermarket pentru omoditatea rezidenților. Aleile din incintă sunt betonate și casele sunt îngrădite cu gard din lemn. Este iluminat stradal.

Descrierea locuințelor

80 de vile proiectate în tei tipuri și construite cu spațiul total de 100 mp, 130 mp și 155 de mp, care dispun de 2=3, 3 sau 4 camere și două băi. Casele sunt finisate la cheie. Finisajele (gresia, faianța) sunt propuse la alegerea cumpărătorilor și sunt importate din Italia. Ușile și parchetul la fel este oferit la alegerea viitorilor locatari. Fiecare casă este dotată cu câte o centrală termică proprie pe gaz și sistemul de încălzire este individual prin calorifere. Vilele sunt branșate la apă. Apa este din put. Sistemul de canalizare este prin fosă septică. Și este racordare la electricitate și gaze naturale. Casele sunt dotate cu contoare individuale pentru fiecare utilitate.

Metode de plată

Credit Prima Casă, orice tip de credit bancar.

Pentru mai multe informații utile, toate prețurile, mai multe poze și despre toate metodele de achiziționare a caselor direct de la Dezvoltator, vă așteptăm pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Spring Residence”.

Unde se afla Spring Residence?

Joița, Dragomirești Deal - Bacu.

Termen de finalizare Spring Residence?

Spring Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Spring Residence.

Cine este dezvoltatorul Spring Residence în București?

Dezvoltator Spring Residence – Spring Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC