Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Revolution Residence - Bragadiru
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
Bragadiru

Revolution Residence - Bragadiru pe hartă București

Etape dezvoltare

Revolution Residence - Bragadiru
construit
totul e vândut
finalizat 2017

Caracteristicile Complexului Locativ

Informații despre Ansamblul rezidențial

În partea de Sud – Vest a Bucureștiului, în orașul Bragadiru, județul Ilfov se află construit ansamblul rezidențial cu case de tip duplex.

Așezarea foarte confortabilă într-o regiune liniștită, oferă locatarilor o viță împlintă cu acces facil către stațiile de transport public. În apropiere de vile funcționează grădinițe, școli, magazine și multe puncte de interes pentru toți membrii familiei.

Proiectul Rezidențial include case – duplexuri (cu două intrări separate), care sunt construite modern, în conformitate cu toate standardele și dispun de un stil arhitectural contemporan. Imobilele sunt complet finisate și au aspecte atrăgătoare, în culori contraste alb cu negru și maro. Casele au un regim de înălțime cu parter și un etaj locativ. Pentru transportul rezidenților sunt prevăzute locuri de parcare deschise situate în fața casei.

Dezvoltatorul acestui ansamblul rezidențial cu căsuțe drăguțe este Compania „Revolution Residence”, care este prezentată cu oficii și cu imobiliare construite în orașele: București, Cluj – Napoca și Baia Mare.

Dacă sunteți interesat să cumpărați aici o locuință și doriți să aflați mai multe informații despre structura și caracteristica constructivă a acestora, despre finisajele locuințelor, disponibilitatea și contactele secției de vânzări a Dezvoltatorului, sunteți invitat cu plăcere pe site-ul web al Companiei „Revolution Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Revolution Residence - Bragadiru?

Bragadiru.

Termen de finalizare Revolution Residence - Bragadiru?

Revolution Residence - Bragadiru – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Revolution Residence - Bragadiru.

Cine este dezvoltatorul Revolution Residence - Bragadiru în București?

Dezvoltator Revolution Residence - Bragadiru – Revolution Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC