Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Residence 5 Iancu Nicolae 133
în Voluntari

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Erou Iancu Nicolae, 133, Voluntari, Ilfov

Residence 5 Iancu Nicolae 133 pe hartă Voluntari

str. Erou Iancu Nicolae, 133, Voluntari, Ilfov

Etape dezvoltare

Residence 5 Iancu Nicolae 133
construit
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2018

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţiparc, supermarket, interfon, loc de joacă pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Număr apartamente88
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeP+5
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Momente utile despre locație formidabilă

Proiectul imobiliar „Complex Residence 5 Iancu Nicolae” are un amplasament foarte confortabil în una din cele mai întrebate zone din capitală, unde este o densitate mică de populație – în partea de Nord a municipiului București. Adresa complexului este: strada Erou Iancu Nicolae, numărul 133, imediat la hotar între sectorul 1 din București și orașul Voluntari, județul Ilfov.

Fiind amplasat atât de convenabil în apropiere de cele mai bune instituții educaționale și organizații prestigioase de învățământ din nordul Bucureștiului, complexul locativ oferă posibilitatea copiilor rezidenților de a frecventa școlile: Mark Twain, British School, Olga Gudynn, Liceul Francez și Școala Americană.

Pentru sănătatea copiilor și a părinților ce vor locui în acest complex rezidențial, la o distanță mică de la casă se află un depozit enorm de aer curat - Pădurea Băneasa, cu vederi frumoase și posibilitatea de a face plimbări sănătoase. În apropiere se găsește Grădina Zoologică, sunt cafenele, terase, săli de sport, saloane de înfrumusețare și centre comerciale cu supermarket-uri, magazine și diverse servicii necesare (Băneasa Shopping City, METRO, IKEA). Este acces facil la zona de oficii și birouri din Nord și la stațiile de transport în comun.

Caracteristici generale și informații utile despre complex

„Complex Residence 5 Iancu Nicolae” este un ansamblu locativ dezvoltat pe un teren cu suprafața de peste 2000 mp. Ansamblul imobiliar este prezentat cu un bloc locativ proiectat cu următorul regim de înălțime: Subsol + Parter + 5 Etaje Locative. Stilul blocului rezidențial este foarte elegant și solemn prezentat în două culori: alb și gri. Construcția blocului locativ este realizată pe bază de cadre din beton armat și cu umplutura pereților din cărămidă. Din exterior pereții dispun de un sistem calitativ de izolație termică. Până la nivelul pardoselilor sunt instalate ferestre generoase cu spații meri vitrate, acestea sunt cu profil din aluminiu de la firma Reynaers.

Balcoanele și terasele imobilului sunt finisate și beneficiază de pardoseli placate cu granit montat în sistem flotant. Spațiile de uz comun, casa scării și coridoarele din bloc sunt perfect finisate cu gust și întâmpină locatarii oferindu-le o bună dispoziție acasă. Mai mult de 1000 mp de pe teritoriul complexului sunt plantați cu spații verzi și formează un părculeț mic personal al complexului. Precum și în incinta ansamblului rezidențial este prevăzut de către proiectanți un teren bine amenajat pentru petrecerea plăcută a timpului liber pentru copilași. 122 de locuri de parcare proiectate la subsolul clădirii sunt oferite pentru parcarea transportului rezidenților. Curtea imobilului „Complex Residence 5 Iancu Nicolae” este gândită de tip – inchisă și are accesul securizat în incintă prin bară de acces. În bloc funcționează interfonul și complet complexul este monitorizat video.

Apartamente spațioase rafinat finisate

„Complex Residence 5 Iancu Nicolae” are 88 de apartamente bine finisate și complet finalizate și date în utilizare. Locuințele sunt proiectate cu înălțimea curată a tavanelor din camere de 275 cm și cu schițe cu 1, 2, 3 și 4 camere.

Compania Pinum este producătorul ușilor ce sunt instalate în interiorul apartamentelor, ușa de la intrare este din metal și la fel este de la firma Pinum. Pardoselile din holuri, bucătării și din blocurile sanitare facilită de placaje cu gresie de import de tip Marazzi, iar pardoselile din dormitoare și din camerele de zi sunt placate cu parchet din lemn stratificat de la firma Tarkett. În fiecare cameră este instalat și conectat în plafonul fals - sistemul de aer condiționat cu inverter Gree, iar unitățile exterioare ale climatizatoarelor sunt montate pe clădire dar nu pe fațada casei. Apartamentele dispun de centrale termice în condensații (personale) de la firma Buderus și de calorifere verticale „Decorado”.

Ideal Standard este furnizorul obiectelor sanitare pentru echiparea băilor și bateriile sunt de la Kludi. Locuințele dispun de branșament la toate utilitățile, de contorizare aparte pentru fiecare utilitate la fiecare apartament, este cablaj TV, telefonie și internet.

Dezvoltator: Compania „Multiplex Habitat” dezvoltă cu succes proiecte imobiliare în partea de Nord a municipiului București și timp de 15 ani a prezentat pe piața bunurilor imobiliare peste 800 de apartamente confortabile, care sunt cuprinse în 14 ansambluri rezidențiale finalizate cu succes în zonele: Aviației, Pipera și Băneasa.

Posibilități de achitare: Prima Casă, credite ipotecare, credite imobiliare, plata din surse proprii și este bine primită plata integrală.

Pe site-ul Dezvoltatorului se află afișate toate pozele complexului „Residence 5 Iancu Nicolae”, sunt mai multe informații și este un video film despre blocul locativ, amplasare și desigur că găsiți contactele directe pentru a cumpăra mai repede apartamentul dorit.

Unde se afla Residence 5 Iancu Nicolae 133?

str. Erou Iancu Nicolae, 133, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Residence 5 Iancu Nicolae 133?

Residence 5 Iancu Nicolae 133 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Residence 5 Iancu Nicolae 133.

Cine este dezvoltatorul Residence 5 Iancu Nicolae 133 în Voluntari?

Dezvoltator Residence 5 Iancu Nicolae 133 – Multiprest Habitat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC