Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Pirivoli Sea
în Mamaia

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. D8/bd. Mamaia Nord, Năvodari

Schițe și prețuri în Pirivoli Sea

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 63.56 m2totul e vândut

Pirivoli Sea pe hartă Mamaia

str. D8/bd. Mamaia Nord, Năvodari

Etape dezvoltare

Pirivoli Sea
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică
Liftlift cu capacitatea de 7 persoane
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcareterestră
Regim inalțimeP+5E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente55.26–84.42 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Avantajele zonei de amplasare

Ansamblul locativ „Pirivoli Sea” se află amplasat în zona „Camping Pirivoli”, pe strada D8 în Mamaia Nord, Năvodari. Aici este o zonă extrem de atrăgătoare și foarte liniștită, unde este un nivel redus de poluare, această zonă este plină de confort, relaxare și romantism. De la ușa complexului locativ până la malul Mării Negre sunt doar 65 de metri. Locuințele se află amplasate cu acces la zona de Promenadă, în apropiere de vile, hotele, camping-uri și restaurante, baruri, terase și dispun de acces facil la cluburile de noapte: „Frateli”, „Loft” și „Ego”.

De asemenea nu departe de complex este Centrul Olimpic Năvodari, sunt benzinării, funcționează un magazin cu materiale de construcții și un magazin cu mărfuri pentru casă/vilă și grădină. Centrul orașului Constanța se află la o distanță de 16,3 km de la poarta complexului rezidențial „Pirivoli Sea”.

Gara din Constanța este la 17,2 km. Și până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt de parcurs 22,2 km.

Complex, structură finisare și echipare

Proiectul imobiliar „Pirivoli Sea” reprezintă un bloc locativ cu un aspect modern și foarte captivant. Anume confortul și calitatea se îmbină în acest complex rezidențial, care este construit cu un regim de înălțime relativ mic și cu un nivel înalt seismic: cu Parter plus 5 Etaje locative. Structura de rezistență a clădirii rezidențiale este realizată cu un sistem de cadre din beton armat. Iar zidăria blocului locativ este efectuată din BCA (blocuri de beton celular autoclavizat).

Din exterior clădirea este placată cu un sistem fiabil de izolație exterioară termică, acesta are grosimea de 10 cm, este realizat din polistiren EPS 80, peste care este aplicat stratul final de finisare din tencuiala decorativă de culoare albă în combinație cu culoarea maro. În interior blocul locativ se predă complet finisat și casa scării din clădire este finisată cu gust bun și este placată cu granit, de asemenea aici este instalat sistem de iluminat cu senzori de mișcare, ce efectiv minimizează costurile la întreținerea blocului. Imobilul are instalat un lift modern și silențios, acesta are capacitatea de transportare a 7 persoane și dispune de un nivel înalt de siguranță. Pentru confortul rezidenților și pentru controlul vizitatorilor în complexul rezidențial, aici este instalat un sistem cu interfon. Pentru parcarea transportului în complexul rezidențial sunt organizate toate locurile de parcare supraterane.

Descrierea locuințelor

Blocul locativ al ansamblului imobiliar „Pirivoli Sea” se prezintă cu unități locative luminoase, primitoare și cu scheme mega confortabile, logic compartimentate cu 2 și 3 camere.

Apartamentele cu 2 camere sunt prezentate cu suprafețele construite:

  • de 48,29 mp (la parter);
  • de 55,26 mp cu balcon de 6,26 mp;
  • de 63,56 mp plus un balcon de 8,58 mp;
  • de 74,20 mp (la parter);
  • de 80,96 mp plus balcon de 10,04 mp.

Apartamentele cu 3 camere sunt prezentate cu suprafața construită de 84,42 mp cu balcon de 4,93 mp.

Unitățile locative „Pirivoli Sea” sunt oferite pe piața imobiliară de pe litoralul Mării Negre în versiune de finisare – „La alb”. Locuințele dispun de pereți interiori calitativ tencuiți (mecanizat) și apoi sunt finisați cu un strat de glet. Și toate pardoselile sunt turnate cu șapă mecanizată. La intrare în toate locuințe sunt instalate uși din metal.

În apartamente sunt realizate toate instalațiile electrice, sanitare și termice. Racordarea blocului rezidențial la sistemul de alimentare cu gaze este complet finalizat. Balcoanele apartamentelor sunt complet finisate, dispun de pardoseli placate cu gresie pentru suprafețe exterioare plus au instalate toate balustradele, ce sunt realizate din sticlă securizată gri atracit. Dezvoltatorul blocului rezidențial „Pirivoli Sea” este compania „IBO Rezidențiale Constanța”, care construite cu profesionalism obiecte rezidențiale perfecte și are ansambluri de case finalizate cu succes și în stadiu de construcție.

Pentru a obține mai multe detalii despre structură, construcție, finisare, finisaje, schemele compartimentărilor, disponibilitatea apartamentelor din ansamblul rezidențial „Pirivoli Sea” și pentru contactele directe ale Dezvoltatorului vă propunem să treceți direct pe pagina oficială a companiei de construcții „IBO Rezidențiale Constanța”.

Unde se afla Pirivoli Sea?

str. D8/bd. Mamaia Nord, Năvodari.

Termen de finalizare Pirivoli Sea?

Pirivoli Sea – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Pirivoli Sea.

Cine este dezvoltatorul Pirivoli Sea în Mamaia?

Dezvoltator Pirivoli Sea – IBO Rezidentiale Constanța.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC