Previzualizare foto – fotografie originală aici

Panorama Apartments
în Oradea

Prețul / m2
se clarifică
Adresa
str. Sf. Apostol Andrei, zona Decebal - Dacia, Oradea

Mai detaliat despre bloc

Panorama Apartments
11 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2021

Schițe și prețuri în Panorama Apartments

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 31 octombrie 2022
3 cameresuprafața se clarificăprețul se clarifică

Panorama Apartments pe hartă Oradea

str. Sf. Apostol Andrei, zona Decebal - Dacia, Oradea

Modalități de achiziție a unui apartament în Panorama Apartments

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţispații comerciale, sistem Smart Home
🟧 Încălziresistem de încălzire în pardoseală, aparate de climatizare cu INVERTER
🟧 Lift 2 ascensoare marca SCHINDLER
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente105
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcarelocuri de parcare subterane și supraterane, stații încărcare vehicole electrice
🟧 Regim inalțimeD+P+9E+ Er
🟧 Securitatesistem de camere video, pază
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere3‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare centrală

Ansamblul rezidențial „Panorama Apartments” este amplasat pe strada Sfântul Apostol Andrei din zona Decebal–Dacia a orașului Oradea. În vecinătatea blocului locativ se află Piața Decebal, sunt magazine alimentare, sucursale bancare, funcționează cabinete stomatologice, sunt farmacii, este centrul Medical „Bioinvest” și nu departe se află clubul de tenis SC „Sanatatea Oradea”. La 550 de metri față de complexul locativ este Liceul de Arte Oradea „Nagyváradi Művészeti” și sunt 900 de metri până la Școala Gimnazială Dacia. Și în proximitatea complexului rezidențial se află zonele verzi din Crișul Repede.

Nu departe sunt stații de transport public și circulă autobuze. Este de parcurs o distanță de 1,6 km până în centrul orașului Oradea și 1,5 km până la Gară, iar Aeroportul Internațional din Oradea se află la 5,9 km.

Detalii tehnice și date generale despre complexul locativ

Ansamblul rezidențial „Panorama Apartments” dispune de o clădire locativă modernă, realizată în conformitate cu toate normele și standardele europene și dispune de un regim de înălțime cu Demisol + Parter + 9 Etaje și un Etaj Retras. Calitatea construcției este la nivel superior și fundația blocului este de tip radier general, iar suprastructura este realizate din cadre, stâlpi, grinzi și planșee din beton armat cu umplutura închiderilor exterioare și a pereților perimetrali ai apartamentelor cu cărămidă Wienerberger cu goluri verticale de grosimea de 30 cm și toate compartimentările interioare sunt realizate din blocuri din BCA de 15 cm. Pereții exteriori ai blocului sunt izolați termic cu un sistem performant din polistiren și de la firma Salamander sunt alese ferestrele, acestea au profil PVC de culoarea gri, au 6 termo camere și pachet cu geam termopan tripan, iar feroneria este de la Roto. Acoperișul clădirii locative este de tip terasă hidroizolat fiabil și este izolat termic cu un sistem de 20 cm grosime. Fațadele imobilului sunt finisate cu tencuială decorativă texturată. Toate spațiile comune sunt finisate cu materiale de lux și la casa scării sunt instalate două ascensoare de ultimă generație, alese de la firma Schindler, acestea funcționează foarte silențios și dispun de un grad înalt de siguranță. În incinta blocului rezidențial sunt prevăzute spații comerciale și întreg complexul dispune de pază privată, sunt instalate camere video și accesul în bloc se face prin card de acces și interfon.

Locurile de parcare sunt atât supraterane cât și la demisolul clădirii sunt organizate locuri de parcare subterane plus sunt spații tehnice. Pentru încărcarea autovehiculelor electrice există stații speciale.

Apartamente modern finisate

În complexul rezidențial „Panorama Apartments” sunt 105 apartamente cu 3 camere generoase perfect compartimentate și Penthouse-uri luxoase cu 4 camere. Locuințele sunt confortabile și primitoare și dispun de spații generos vitrate și toate facilită de balcoane și terase cu balustrade din sticlă securizată laminată sau zidărie plus acestea sunt placate cu plăci porțelanate rezistente la îngheț. Apartamentele se livrează finisate cu materiale de ultimă generație și sunt echipate cu sistem inovativ Smart Home. Toate camerele de baie sunt echipate cu ventilatoare cu clapetă anti-retur și sunt instalați senzori de inundații. Sistemul de încălzire este complet realizat și este instalat prin pardoseală, iar pentru răcire este dotat câte un aparat cu inverter. Sistemul electric conține instalații conduse prin tuburi din cupru și unitățile locative au detectoare de fum și senzori de antiefracție.

Complexul de locuințe „Panorama Apartments” este dezvoltat de către cel mai mare Dezvoltator imobiliar din Oradea - compania „Prima Development Group”. Sunteți invitați la complexul rezidențial „Panorama Apartments” și puteți să vă programați la o vizionare de pe site-ul complexului rezidențial unde aveți acces direct de pe pagina noastră.

Veniți să vedeți ce priveliști spectaculoase se deschid din ferestrele blocului asupra orașului, spre parc, către malul Crișului, Podul Decebal și dealul Ciuperca.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Panorama Apartments?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Panorama Apartments în Oradea?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Panorama Apartments?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum as putea achizitiona un apartament în Panorama Apartments în Oradea?

Modalități de plata în Panorama Apartments: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Panorama Apartments?

Panorama Apartments – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC