Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Oscar Rainbow
în Iași

Prețul / m2
de la ‍1 200 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
Aleea Cimitirului Evreiesc, cartier Păcurari, Iași

Schițe și prețuri în Oscar Rainbow

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 26 ianuarie
1 camere
de la 39.53 m2de la ‍1 200 € +TVA / m2de la ‍47 450 € +TVA
2 camere
de la 44.61 m2de la ‍1 200 € +TVA / m2de la ‍53 550 € +TVA
3 camere
de la 60.19 m2de la ‍1 200 € +TVA / m2de la ‍72 250 € +TVA
4 camere
de la 88.9 m2de la ‍1 200 € +TVA / m2de la ‍106 700 € +TVA

Oscar Rainbow pe hartă Iași

Aleea Cimitirului Evreiesc, cartier Păcurari, Iași

Etape dezvoltare

faza 1
bloc 4, bloc 5, bloc 8
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare2 trimestrul 2022
Faza 2
bloc 3, bloc 6, bloc 7
în proiect
aşteptăm startul vânzărilor
faza 1
bloc 1, bloc 2
în stadiu de construcţie
totul e vândut
finalizare2 trimestrul 2022

Modalități de achiziție a unui apartament în Oscar Rainbow

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţilocuri de joaca pentru copii
Încălzirecentrală termică proprie
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente264
Parcareexterioară
Regim inalțimeD+P+3+M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricompartimentări interioare din BCA
Сurte închisăvideointerfon, supraveghere video 24/24

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente45,4–102,2 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare confortabilă cu vecini buni

În cartierul Păcurari din orașul Iași se găsește amplasat noul complex locativ „Oscar Rainbow”, acesta are acces către Aleea Cimitirului Evreiesc și este localizat imediat în apropiere de intersecția cu Alpha Bank.

Locatarii au la dispoziție în apropiere de casă: stații cu mijloace de transport în comun, școli, grădinițe și nu departe sunt supermarket-uri. Sunt aproximativ 12 minute față de centrul orașului Iași și de parcurs aproape 4,5 km. Aeroportul din Iași se află la o distanță de 9,7 km, unde se ajunge de la complex în maxim 22 de minute. Piața Gării este la 3,1 km și ajungem acolo în nu mai mult de 10 minute.

În vecinătatea complexului rezidențial funcționează Piața Agroalimentară Păcurari, este supermarket-ul Profi și hipermarket-ul Kaufland, este un magazin de mobilă, sunt farmacii și este Centrul medical „ConsultMed Iași”. Copiii rezidenților din ansamblul locativ „Oscar Rainbow” pot frecventa în apropiere de casă următoarele instituții educaționale și organizații de învățământ ca: Grădinița cu program normal nr. 15, Grădinița cu program prelungit nr. 14, școala Paradis, Școala Gimnazială „Elena Cuza” și Școala Gimnazială „Ion Creangă”.

Concept, structură, caracteristică și amenajarea complexului

Ansamblul rezidențial „Oscar Rainbow” este compus din opt blocuri de locuit. Conform noilor normative în vigoare toate blocurile rezidențiale sunt construite cu o rezistență seismică la cutremure de până la 8,5 grade. Înălțimea caselor este de un regim cu Demisol, Parter, trei etaje locative și mansardă.

Structura constructivă a fiecărui bloc este realizată pe cadre și pe piloți forați. Zidăriile exterioare au grosimea de 25 cm, iar zidăriile interioare sunt clădite cu grosimea de 12 cm, acestea toate sunt realizate din blocuri de beton celular autoclavizat Ytong (BCA). Pereții interiori sunt tencuiți mecanizat. Toate fațadele imobilelor sunt foarte bine izolate cu un sistem termic din vată bazaltică de grosime de 10 cm. Pardoselile locuințelor la fel dispun de o izolare termică fiabilă cu grosimea de 5 cm efectuată din vată bazaltică și plus este turnată șapă de 4 cm. Plafoanele asemenea sunt izolate termic prin sistemul RIGIPS pentru tavane pe o structură de profile zincate. La construcția blocurilor este folosit sistemul fiabil de hidroizolație. La finisarea exterioară a fațadei caselor locative a fost folosită tencuiala decorativă structurată în culori moderne și luminoase BAUMIT. Acoperișul clădirilor este de tip placă înclinată din beton cu grosimea de 15 cm și acesta este termoizolat cu vată bazaltică de 20 cm, plus scânduri și tablă ondulată. Blocurile de apartamente sunt proiectate cu balcoane de tip – închise și toate acestea sunt calitativ izolate termic și fonic și dispun de tâmplărie Rehau Barrier de 70 +. Glafurile interioare și exterioare sunt instalate și sunt din Marmură din Rușchița. În incinta clădirilor sunt proiectate spații de depozitare. Spațiile comune dispun de pereți vopsiți cu var decorativ, casa scării are balustrade din fier forjat și toate coridoarele și spațiile comune dispun de un sistem automat (și manual) pentru evacuarea fumului în caz dacă va fi un incendiu.

Complexul are amenajate în incintă diverse spații verzi, foișor, teren de sport și două locuri interesante de joacă pentru copii, în această curte este o deosebită plăceri să te relaxezi după o zi de muncă sau să urmărești după joaca veselă și a copilașilor. Tot teritoriul este îngrijit și este iluminat și are alei pietonale pavate. De asemenea chiar în incinta complexului funcționează un minimarket. Și este prevăzută protecție ce acoperă tot teritoriul complexului, protecție împotriva fulgerului cu paratrăsnet. În complexul locativ „Oscar Rainbow” sunt prevăzute suficiente locuri de parcare (264 de locuri în total) și acestea sunt organizate supraterane, delimitate și dotate cu blocatoare individuale. Întreg teritoriul ansamblului rezidențial este montat cu camere de luat vedere și este sub supraveghere video 24 din 24 de ore. Și funcționează sistemul de video interfon.

Proprietăți locative, dotări, finisaje și suprafețe

Complexul rezidențial „Oscar Rainbow” cuprinde un număr total de 264 de apartamente. Locuințele au diferite scheme și în dependență de nevoile și posibilitățile cumpărătorilor locuințele pot fi alese cu o cameră, cu 2, 3 sau 4 camere.

Suprafața apartamentelor cu o cameră este cuprinsă între 39,53 mp și 49,29 mp. Apartamentele cu două camere sunt prezentate cu suprafața de la 39,53 mp până la 68,57 mp. Pentru locuințele cu 3 camere suprafața construită este de la 60,19 mp până la 88,90 mp. Și apartamentele cu 4 camere sunt construite cu mărimea de 88,90 mp.

Toate locuințele sunt propuse în vânzare cu toate obiectele sanitare dotate și instalate și cu toate încăperile interioare complet finisate, cu pereții vopsiți cu vopsea lavabilă albă, este placată gresia și faianța în camerele de baie și bucătării. Parchet-ul este placat pe pardoselile din camere și dormitoare. Și toate ușile atât cele din interior (celulare) cât și ușa de acces (ușa este cu antiefracție și 2 yale de Elegant Wenge și cu furnir din MDF din partea interioară), toate sunt instalate. Toate dotările sunt în limita listei și costului stabilit de Dezvoltator. Centrala termică instalată în fiecare apartament este în condensații cu gaz metan și nu numai asigură locuințele cu căldură în timpul iernii (prin calorifere din oțel), dar și aprovizionează apartamentele cu apă caldă.

Apartamentele beneficiază de toate utilitățile conectate și conduse până la poziții, acestea au contoare individuale instalate pentru gaze și curent electric, iar pentru controlul consumului apei sunt instalate apometrele. Instalațiile electrice din apartamente dispun de tablouri cu siguranțe diferențiate și sunt dotate cu disjunctor de protecție pentru electrocutare și scurtcircuit. Precum și toate prizele și întrerupătoarele sunt instalate și sunt montate prin circuite separate și prin conductori din cupru prin țevi de protecție COPEX.

Apartamentele sunt echipate și cu prize separate pentru internet și TV. Metode de plată: soluțiile de finanțare sunt foarte flexibile și accesibile, acestea sunt adaptate nevoilor cumpărătorilor, sunt acceptate creditele ipotecare și există posibilitatea de cumpărare a imobilelor în rate direct de la Dezvoltator, este creditare imobiliară și prin creditul Prima Casă. Pe site-ul web al ansamblului rezidențial „Oscar Rainbow” se găsesc afișate restul detaliilor și toate informațiile complete despre structură, amenajare, dotările, finisajele, poze cu schemele apartamentelor și contactele directe către agenții de vânzare a Dezvoltatorului, vă invităm să vizitați neapărat pagina web a complexului locativ „Oscar Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Oscar Rainbow?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Oscar Rainbow?

Aleea Cimitirului Evreiesc, cartier Păcurari, Iași.

Cât costă metru pătrat în Oscar Rainbow?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1200 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Oscar Rainbow în Iași?

Modalități de plata în Oscar Rainbow: Credit ipotecar, Plata integrală, Noua Casă (Prima casă).

Termen de finalizare Oscar Rainbow?

  • faza 1 – finalizare în trimestrul 2, 2022
  • Faza 2 – în proiect
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC