Previzualizare foto – fotografie originală aici

Nordis Sinaia
în Ploiești

Apartamente
de la ‍209 412 €
Prețul / m2
de la ‍2 672 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
Calea Codrului, zona Centrala, Sinaia

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
Calea Codrului, zona Centrala, Sinaia (corp 1)
5 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Nordis Sinaia

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 22 februarie 2024
2 camere
49.43–82.76 m2
de la ‍2 672 € +TVA / m2de la ‍209 412 € +TVA
4 camere
123.03–127.75 m2
de la ‍3 753 € +TVA / m2de la ‍472 706 € +TVA
Penthouse-uri 3 camere
138.89 m2
de la ‍3 318 € +TVA / m2de la ‍460 824 € +TVA
Penthouse-uri 4 camere
148.97 m2
de la ‍3 296 € +TVA / m2de la ‍490 941 € +TVA

Nordis Sinaia pe hartă Ploiești

Calea Codrului, zona Centrala, Sinaia

Plata în rate la Nordis Sinaia

Rate la dezvoltator

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj.



 

Ipoteca în Nordis Sinaia

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisală sport, restaurant, sala de sport
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente157 unități de hotel și 78 de spații rezidențiale
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcarelocuri de parcare subterane și supraterane
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobiltip boutique
🟧 Total suprafata teren13 000 mp
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑camere
🟧 Suprafața locuințe32.50–58 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare excepțională în mijlocul naturii

Ansamblul rezidențial „Nordis Sinaia” - Sinai Hotel se află ideal amplasat, chiar în centrul stațiunii Sinaia și locuințele se află poziționate pe Calea Codrului, unde și este locul ideal pentru petrecerea vacanțelor de neuitat și pentru sporturi de iarnă. Locuințele noi sunt localizate la numai 500 de metri față de Gondolă și în apropiere de Cota 1400. De la complexul de locuințe este acces ușor și rapid către Palatul Peleș, până la care este o distanță de doar 1,4 km și sunt de parcurs 1,8 km până la Castelul Știrbey, iar Mănăstirea Sinaia se află la 1,9 km. Rezidenții acestui complex locativ facilită de apropierea restaurantelor și cafenelelor (Cabana Schiori, Taverna Sârbului, restaurantul Forest și Cabana Vânătorească). De la complexul locativ sunt 2,8 km până la stația Rompetrol și 2,6 km până la supermarketul Penny Market. Nu mai mult de 2 km pe jos sunt de parcurs de la complexul rezidențial „Nordis Sinaia” până în centrul orașului Sinaia și sunt 2,4 km până la Gara Feroviară din Sinaia.

Detalii de amenajare a complexului și conceptul proiectului

Complexul locativ „Nordis Sinaia” este prestigios prezentat în inima naturii cu o clădire rezidențială ultramodern proiectată și realizată cu o construcție sofisticată și foarte atractivă, ce are un regim mic de înălțime de Parter plus 4 Etaje și este responsabil construită în conformitate cu toate cerințele și normele în vigoare. Blocul de apartamente este echipat cu lifturi moderne și sigure, are un lobby rafinat finisat și toate spațiile comune din incinta clădirii sunt finisate cu bun gust, într-un stil de design modern și cu folosirea finisajelor de calitate Premium. În incinta complexului rezidențial „Nordis Sinaia” este amenajată o sală de fitness și se află unul dintre cele mai mari centre de relaxare și SPA din această zonă montană. Aici funcționează un restaurant cu vederi panoramice și pentru copilașii rezidenților și a oaspeților este organizat un loc de joacă și un parc de aventură. Pentru un confort înalt în complex sunt oferite servicii de curățenie și room service, 24 din 24 sunt oferite servicii de concierge. Accesul în incinta complexului este securizat, curtea ansamblului este închisă, teritoriul este păzit și video monitorizat. La dispoziția locatarilor și a oaspeților sunt oferite locuri de parcare subterane și supraterane, unde este oferit serviciu de „valet parking”.

Apartamente fascinante cu peisaje spectaculoase

Proiectul rezidențial „Nordis Sinaia” este conceput cu 164 de locuințe de hotel de tip Studio, ce sunt proiectate cu suprafețele cuprinse între 25 mp și 42 mp, precum și în complex există 63 de apartamente mai spațioase cu 2-3-4 și 5 camere, ce sunt excepțional compartimentate și suprafețele cărora încep de la 43 mp și ajung până la 208 mp. La alegerea investitorilor sunt oferite apartamente pentru a petrece vacanțe minunate, pentru a locui îndelungat sau pentru a trăi permanent sau este oferită posibilitatea de achiziționare a unei camere de hotel pentru a fi oferită în chirie și pentru a aduce un profit lunar garantat. Se vând unitățile locative complet finisate și acestea dispun de interioare finisate cu materiale de calitate Premium într-un stil de design modern. În apartamente sunt realizate toate instalațiile inginerești, sunt dotate obiecte sanitare de calitate înaltă cu modele moderne și sunt racordate toate utilitățile generale, care se contorizează individual.

Sunteți invitați să veniți în orice perioadă a anului și să vedeți ce vederi panoramice se deschid din ferestrele complexului către Valea Prahovei.

Pentru contactele managerilor Dezvoltatorului și adresa biroului de vânzări, pentru mai multe detalii de finisare a locuințelor, disponibilitatea apartamentelor și pentru informații despre cum aceste locuințe minunate pot fi achiziționate, vă rugăm să accesați pagina web a complexului rezidențial „Nordis Sinaia”, pe care puteți trece direct din site-ul nostru doar cu un singur click.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Nordis Sinaia?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Sinaia Hotel.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Nordis Sinaia din Ploiești?

Cât costă m² în Nordis Sinaia?

M² în acest complex costă de la ‍2 672 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Nordis Sinaia în Ploiești?

Modalități de plata în Nordis Sinaia: Rate la dezvoltator, Credit imobiliar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Nordis Sinaia?

corp 1, corp 2, corp 3 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC