Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Newton Park
în Iași

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Ștefan cel Mare și Sfânt, zona Copou, Iași

Newton Park pe hartă Iași

str. Ștefan cel Mare și Sfânt, zona Copou, Iași

Etape dezvoltare

Newton Park
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţisistem SmartHome, adăpost ALA, loc de joacă
Încălzireîncalzire centralizată prin 4 centrale cascadate, încălzire în pardoseală
Lift lifturi marca Kleemann (capacitate 8 persoane)
Mijloace de transporttramvai, autobuz
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+4E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricompartimentări interioare din BCA
Сurte închisăsupraveghere video

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie cu baia echipată complet cu obiecte sanitare
Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente37–66 mp utitli

Informații despre Ansamblul rezidențial

Informații despre zona de amplasare

Ansamblul rezidențial „Newton Park/Park Lux Copou” se găsește poziționat pe Șoseaua Ștefan Mare și Sfânt, la numărul 42, în zona Copou din orașul Iași. În vecinătatea complexului de locuințe se află Consulatul Republicii Moldova, este Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, Terenul de RUGBY UAIAȘI și Biblioteca USAMV. Și nu departe de blocul locativ se află Liceul cu Program Sportiv, este Stadionul „Emil Alexandrescu”, Liceul de Informatică „Grigore C. Moisil”, Școala „Hansel und Gretel” și este o distanță de 1,6 km până la Grădinița „Tesori”. Precum și în această zonă funcționează un salon de înfrumusețare, sunt magazine alimentare și se află brutăria artizanală „Magazia Morăriței”.

Locuind în acest ansamblu rezidențial beneficiați de toate facilitățile unei zone foarte liniștite, nepoluate, înverzite (deoarece se află poziționară între Pădurea Sorogari și Parcul Expoziției) și este ușor accesibilă din toate punctele Iașului. În proximitatea imediată a complexului locativ „Newton Park” sunt stații ale mijloacelor de transport în comun și circulă tramvaie și autobuze. Este de parcurs o distanță de 4,1 km până în centrul orașului Iași, sunt 3,8 km până la Gara din Iași și o distanță de numai 8,8 km până la Aeroportul Internațional.

Complex realizat cu rafinament și confort la maxim

Ansamblul locativ „Newton Park” dispune de un bloc de apartamente construit cu o arhitectură contemporană, într-un stil arhitectural modern și dispune de 2 regimuri de înălțime, o parte a blocului are un Parter plus 3 Etaje și a doua parte a clădirii este construită cu Parter și 4 Etaje.

Imobilul este construit cu o structura de rezistență prevăzută fără de grinzi și constă din stâlpi și planșee de tip dală din beton armat. Pereții exteriori și cei interiori ai clădirii locative sunt realizați din blocuri din beton celular autoclavizat BCA YTONG. Fațada clădirii este complet placată cu vata bazaltică cu grosimea de 10 cm, ce este folosită în calitate de sistem eficient de izolare termică exterioară. La bloc este instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC cu 6 camere termice REHAU și geam tripan de tip termopan. Blocul locativ dispune de ascensor de ultimă generație instalat.

Curtea ansamblului rezidențial „Newton Park” este închisă și dispune de sistem de supraveghere video. Locurile de parcare sunt organizate supraterane și accesul în incinta complexului se face prin barieră de acces cu telecomandă. Toate căile de acces către complexul de locuințe „Newton Park” sunt asfaltate și iluminate.

Apartamente moderne cu compartimentări clasice

Ansamblul imobiliar „Newton Park” prezintă apartamente decomandate cu planimetrii logic gândite cu una, două și trei camere cu suprafețele utile cuprinse între 37 mp și 66 mp. Apartamentele sunt prezentate cu balcoane simpatice, care sunt în deplin finisate și la care sunt instalate balustrade din sticlă dublă securizată și care au placaje pe pardoseli de tip – deck woodplast.

Toate apartamentele sunt absolut finisate și beneficiază de sistem Smart Home, care semnificativ influențează la nivelul înalt și stilul modern de viață a persoanelor contemporane. Fiecare locuință este echipată cu senzorii de inundații și senzorii de fum și permite controlul deplin prin smartphon sau tabletă a tuturor sistemelor instalate în apartamente. Sistemul de încălzire al locuințelor este prevăzut centralizat prin patru centrale cascadate, instalațiile termice fiind montate prin pardoseală. Este instalat sistem de aer condiționat, precum și toate instalațiile electrice și sanitare sunt conduse până la poziții și sunt conectate. Toate obiectele sanitare necesare sunt instalate și conectate în camerele de baie. Pardoselile camerelor sunt placate cu parchet triplu stratificat, care are grosimea de 10 mm și pardoselile blocurilor sanitare și bucătăriilor sunt placate cu plăci ceramice și piatră naturală. Pereții sunt tencuiți și vopsiți cu lavabil. Toate ușile interioare ce sunt instalate în interiorul apartamentelor sunt din MDF masiv și sunt prelucrate cu lac poliuretan. Este instalată ușă din metal cu sistem antiefracție și yală inteligentă.

În apartamente este internet prin fibră optică, fir pentru telefon și cablu pentru televiziune, sunt instalate contoare și apometre. Este branșament de curent electric, gaz, apă și canalizare.

Contactele agenților imobiliari sunt afișate pe pagina web a complexului de locuințe „Newton Park”, unde sunteți așteptați pentru a vă oferi mai multe detalii și informații depline despre locuințele noi din zona Copou, nu ezitați doar cu un click să treceți direct pe site-ul oficial al ansamblului rezidențial „Newton Park/Park Lus Copou”.

De asemenea Complexul Locativ numesc Park Lux Copou.

Unde se afla Newton Park?

str. Ștefan cel Mare și Sfânt, zona Copou, Iași.

Termen de finalizare Newton Park?

Newton Park – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Newton Park.

Cine este dezvoltatorul Newton Park în Iași?

Dezvoltator Newton Park – Newton.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC