Momentan acest complex nu este disponibil pentru vizualizare

1/8
Neofort Rezidential 8 în București
Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Neofort Rezidential 8
în București

Prețul / m2
se clarifică
Dezvoltator
Adresa
str. Țepeș Vodă, zona Iancului, sector 2, București

Neofort Rezidential 8 pe hartă București

str. Țepeș Vodă, zona Iancului, sector 2, București

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Etape dezvoltare

Neofort Rezidential 8
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat – 4 trimestrul 2019

Evoluția construcției Complexului Neofort Rezidential 8

Noi facem fotografii în timpul constucției Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală a lucrărilor și dinamica construcției.

Ultima actualizare — Ianuarie 2020

Punct 1 — 1 fotografie
Ianuarie 2020
Punct 2 — 1 fotografie
Ianuarie 2020
Punct 3 — 1 fotografie
Ianuarie 2020
Punct 4 — 1 fotografie
Ianuarie 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Neofort Rezidential 8

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrala termica marca Immergas
Mijloace de transportautobuz, metrou
Număr apartamente12
Număr clădiri1
Parcareparcare supraterana si subterana
Regim inalțimeS+ P+2+M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente53–83,91 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Adresa și zona de amplasare

În sectorul 2 al orașului București, pe strada Țepeș Vodă se află localizat ansamblul de locuințe „Neofort Rezidențial 8”. Blocul locativ este amplasat în zona Calea Calarașilor -Traian – Țepeș – Popa Nan, dar este ferit de agitația urbană și ferit de aglomerația străzilor. Toate casele și construcțiile din vecinătatea blocului „Neofort 8” au un regim mic de înălțime și nu închid vederile din apartamente. Locatarii acestui complex rezidențial ajung până la stația de Metrou Piața Iancului în cel mult 10 minute, iar până la stațiile cu alte mijloace de transport în comun se ajunge și mai repede. Pentru cumpărături în proximitatea apropiată se află supermarket-ul Mega Image Shop & Go, funcționează sucursale bancare, sunt diverse restaurante și multe cafenele. De asemenea în această sună se găsesc centre medicale, farmacii și stomatologii, nu departe de casă este un salon de înfrumusețare și o sală de fitness. Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”, Universitatea Hyperion, Școala Gimnazială Anastasia Popescu, Grădinița Waldorf, organizația preșcolară „Clubul Spiridușilor”, centrul de dezvoltară a copiilor „Head Start” – la toate aceste puncte de învățământ au acces facil toți locatarii complexului rezidențial „Neofort Rezidențial 8”. Distanța de la casa locativă până la Piața Unirii din București este de 2,8 km, până la gara de Nord sunt 5,8 km. Până la Aeroportul Henri Coandă sunt 17,5 km și până la Aeroportul din Băneasa sunt 13,5 km.

Structura și elementele tehnice ale obiectului mobiliar de clasă energetică - A

Complexul locativ „Neofort Rezidențial 8” se prezintă cu un bloc de apartamente construit cu un regim mic de înălțime și cu o amprentă la sol cu o suprafață mai mare: Parter + 2 Etaje Locative + Mansardă. Clădirea rezidențială „Neofort Rezidențial 8” are o structură constructivă cu capacități ridicate seismice, care este realizată din materiale performante, de calitate superioară și în baza unei carcase din cadre și diafragme, toate din beton armat, iar umplutura închiderilor exterioare este din zidărie cu cărămidă de tip Porotherm cu grosimea de 30 cm. Grosimea pereților interiori este de 11,5 cm și aceștia la fel sunt construiți din cărămidă Porotherm, acest fapt dovedește că nivelul de fonoizolație interioară este destul de înalt. Pentru a oferi construcției un nivel sporit de eficiență termică, toate închiderile exterioare sunt placate cu polistiren ignifugat (cu grosimea de 100 mm), acesta joacă un rol important nu numai în sistemul de termo izolație dar și dispune de capacități de anti incendiu. Fațada casei cu apartamente este finisată cu vopsea decorativă de culoarea ciocolatei.

Pentru finisarea exterioară și pentru izolarea termică și fonică sfârșită este instalată tâmplărie cu geam termopan și cu 5 camere și profil PVC de la firma Salamander. Accesul la casă se efectuează facil – direct din stradă. Iar locurile de parcare la alegere pot fi subterane și supraterane. Casa locativă „Neofort Rezidențial 8” dispune de iluminat exterior, precum și străzile de acces sunt cu iluminat public și sunt asfaltate.

Apartamente, suprafețe și finisaje

Clădirea complexului rezidențial „Neofort 8” se compune din 12 unități locative dintre care 3 apartamente dispun de planuri de două camere și restul 9 locuințe au scheme de trei camere. Apartamentele sunt amplasate pe etaj foarte comod și oferă un nivel înalt de intimitate, deoarece pe fiecare etaj sunt amplasate nu mai mult decât 4 proprietăți locative.

  • Suprafața locuințelor cu două camere este de: 53 mp și 59,10 mp;
  • Suprafața apartamentelor cu trei camere este de: 73,30 mp, 78,56 mp și 83,91 mp.

Tipul bucătăriei poate fi ales sau închis sau ”open space”.

Toate apartamentele se predau beneficiarilor finisate în versiune – „la cheie” și beneficiază de buget-uri generoase pentru finisajele, ce sunt personalizate. Cu toate ușile instalate, din metal ușa de la intrare iar ușile interioare – celulare. Toate centralele termice, care sunt instalate în apartamente, sunt de producere de la Immergas și sunt cu putere de 24 kw, de asemenea sunt montați senzorii de gaz.

Absolut toate camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare, bateriile din băi și bucătării sunt alese de la firma Romstal. Cumpărătorii unei locuințe din complexul rezidențial „Neofort Rezidențial 8” profită de asistență și consultanță gratuită pentru toată durata perioadei afacerii. Dar pentru doritorii de a achiziționa o locuință în credit, Dezvoltatorul la fel le vine în ajutor cu un consultant bancar. Dezvoltatorul complexului locativ „Neofort Rezidențial 8” este compania „Neofort Biz”.

Alte informații despre apartamentele complexului rezidențial „Neofort Rezidențial 8” se găsesc afișate pe pagina web a Dezvoltatorului, inclusiv și contactele acestuia.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Neofort Rezidential 8?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Neofort Rezidential 8?

str. Țepeș Vodă, zona Iancului, sector 2, București.

Cât costă metru pătrat în Neofort Rezidential 8?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum as putea achizitiona un apartament în Neofort Rezidential 8 în București?

Modalități de plata în Neofort Rezidential 8: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Neofort Rezidential 8?

Neofort Rezidential 8 – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC