Momentan acest complex nu este disponibil pentru vizualizare

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Neofort Rezidential 78
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Precupeții Vechi, 48, zona Mosilor, sector 2, București

Neofort Rezidential 78 pe hartă București

str. Precupeții Vechi, 48, zona Mosilor, sector 2, București

Etape dezvoltare

Neofort Rezidential 78
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2020

Evoluția construcției Complexului Neofort Rezidential 78

Noi facem fotografii în timpul constucției Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală a lucrărilor și dinamica construcției.

Ultima actualizare — Ianuarie 2020

Evoluția construcției Complexului Neofort Rezidential 78 - Punct 1, Ianuarie 2020
Punct 1
Ianuarie 2020
Evoluția construcției Complexului Neofort Rezidential 78 - Punct 2, Ianuarie 2020
Punct 2
Ianuarie 2020
Evoluția construcției Complexului Neofort Rezidential 78 - Punct 3, Ianuarie 2020
Punct 3
Ianuarie 2020
Evoluția construcției Complexului Neofort Rezidential 78 - Punct 4, Ianuarie 2020
Punct 4
Ianuarie 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
Încălzirecentrală termică marca Bosch
Liftda
Mijloace de transportmetrou, autobuz
Număr apartamente52
Număr clădiri1
Parcaresubterană
Regim inalțimeS + P + 3E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisănu

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente33,80–201,50 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locația complexului

Ansamblul rezidențial „Neofort Rezidențial 78” se află localizat în zona Moșilor - Mihail Eminescu, la sectorul 2 din București. La o distanță de doar 500 de metri de la poarta complexului locativ se află Metroul Piața Obor și circulă foarte multe mijloace de transport în comun. De asemenea această zonă este caracterizată ca o localitate dezvoltată la maxim cu multe grădinițe, școli, licee, magazine, supermarketuri, farmacii, localuri de odihnă cu restaurante și cafenele.

Structură și concept

Complexul locativ „Neofort Rezidențial 78” constituie o clădire de apartamente, care are un regim de înălțime redus cu Parter și 2 etaje locative, și plus etajul 3 este retras. Clădirea locativă este clasificată ca una cu clasă de eficiență energetică - A. Blocul de apartamente este construit conform celor mai înalte standarde de calitate și siguranță, cu un grad înalt de rezistență seismică. Sistemul construit are pus la bază o structură din cadre, stâlpi și grinzi din beton armat. Peste tot perimetrul subsolului sunt construiți pereți din beton armat cu grosimea de 30 cm. Absolut toți pereții (exteriori, interiori și cei despărțitori dintre apartamente) sunt efectuați din cărămidă Porotherm. Clădirea dispune de izolații rezistente la foc, cu un nivel înalt de fono și termo izolare, termo stemul este realizat din polistiren și are grosimea de 10 cm. Apartamentele dispun de terase cu mărimi generoase, care sunt fiabil hidroizolate. Tâmplăria exterioară montată este cu profil cu 7 camere de la Salamander, iar geamurile sunt termoizolante și au grosimea de 24 mm. Locuințele de la parter beneficiază de grădini personale iar pentru apartamentele amplasate la etaje sunt prevăzute terase spațioase. Locurile de parcare sunt oferite subterane și blocul este echipat cu lift chiar dacă are un regim redus de înălțime. Pentru securitatea locatarilor este instalat interfon, iar garajele și porțile se deschid prin telecomande.

Amenajare complex

Complexul locativ „Neofort Rezidențial 78” dispune de un număr total de 52 de unități locative printre care se oferă garsoniere și apartamente cu 2-3 camere, precum și sunt locuințe personalizate - cu 4 camere. Toate apartamentele sunt complet finisate cu materiale calitative, gresia, faianța și parchetul placate sunt de proveniență italiană și spaniolă, pereții sunt finisați cu vopsea lavabilă. Toate apartamentele se predau echipate cu uși blindate la intrare - de marcă Pinum și toate ușile interioare la fel sunt montate și la fel sunt oferite de la Pinum. Camerele de baie sunt complet echipate cu obiecte sanitare de la Romstal. Și individual pentru fiecare locuință este dotată câte o centrală termică în condensații de la Bosch cu capacitatea de 24 KW. Camerele de living sunt pre echipate cu echipamente pentru aer condiționat, cu AC cu tehnologie inverter cu consum redus. Toate utilitățile sunt racordate și furnizate direct de la furnizorii locali, este apă de la Apa Nova, gaze de la Distrigaz, curent electric de la Enel și canalizare. Sunt instalate contoare individuale la utilități și apometre montate. Este CATV, telefonie și internet wireless. Toate instalațiile sanitare și instalațiile electrice sunt instalate conform standardelor UE. Dezvoltatorul complexului „Neofort Rezidențial 78” este bine cunoscuta pe piața de Imobiliară din București – compania de proiectare, dezvoltare imobiliară, construcții, arhitectură și crowdfunding – Compania „Neofort Biz”.

Pentru informații suplimentare și pentru toate detaliile locuințelor noi construite, sunteți invitați să vizitați web site-ul complexului rezidențial „Neofort Rezidențial 78”.

Unde se afla Neofort Rezidential 78?

str. Precupeții Vechi, 48, zona Mosilor, sector 2, București.

Termen de finalizare Neofort Rezidential 78?

Neofort Rezidential 78 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Neofort Rezidential 78.

Cine este dezvoltatorul Neofort Rezidential 78 în București?

Dezvoltator Neofort Rezidential 78 – Neofort Biz.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC