Momentan acest complex nu este disponibil pentru vizualizare

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Neofort Rezidential 69
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Călușei, 54 , zona Iancului, sector 2, București

Schițe și prețuri în Neofort Rezidential 69

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 72.15 m2totul e vândut
3 camere
de la 94.58 m2totul e vândut
4 camere
de la 239.5 m2totul e vândut

Neofort Rezidential 69 pe hartă București

str. Călușei, 54 , zona Iancului, sector 2, București

Etape dezvoltare

Neofort Rezidential 69
dat în exploatare
totul e vândut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrala de apartament Immergas
Mijloace de transportautobuz, metrou
Număr apartamente21
Număr clădiri2 tronsoane
Parcare subterană
Regim inalțimeS+P+4E / S+P+3E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisănu

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente74.42–239.5 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizarea și informații despre vecinii complexului

Noul ansamblu locativ „Neofort Rezidențial 69 Ferdinand” se găsește construit în zona Calea Moșilor – Piața Iancului, unde este destul de liniștit, aici este o zonă care cuprinde case private și vile construite cu un regim mic de înălțime, unde este testul de liniștit deoarece zona este ferită de gălăgia bulevardelor și străzilor aglomerate. Adresa complexului rezidențiale este: strada Călușei, numărul 54, sectorul 2, orașul București. La doar 600 de metri față de complexul rezidențial se află un monument istoric – muzeul pompierilor Foișorul de Foc.

În apropiere funcționează un număr mare de organizații prelcolare și instituții de ănvățământ, aici se află: Grădinița Nemo, Grădinița „Little Lerners”, Grădinița „Don Castor”, After school „Cei trei muschetari”, Școala Gimnazială „Maica Domnului”, Școala Gimnazială Nr. 56, Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar, Liceul Teoretic „Ady Endre”, Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu”, Colegiul Național „Iulia Hasdeu”, Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc”, Școala Muzicală „Voltaj Academy” și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” .

Nu departe de complex se află Parcul Obor, funcționează bănci, sunt farmacii, cabinete stomatologice, clinici medicale, se află Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie „Foișor”, Spitalul Militar al Ministerului de Interne și Spitalul De Ortopedie și Chirurgie Plastică MedLife. Iar la aproximativ 900 de metri este supermarket-ul Mega Image și până la centrul comercial Mega Mall și hipermarket-ul Carrefour sunt de parcurs pe jos numai 2,3 km și se ajunge în cel mult 30 de minute.

Complexul locativ „Neofort Rezidențial 69 Ferdinand” este construit în apropiere de stația de Metrou Piața Obor (sunt doar 580), iar până la cea mai apropiată stație cu alte mijloace de transport în comun sunt doar 200 de metri. Centrul Bucureștiului este la doar 2,9 - 3,1 km, Gara de Nord este la 4,2 km, iar Aeroportul Internațional din Otopeni se află la 16,5 km și până la Aeroportul Internațional din Băneasa sunt 12,1 km.

Momente tehnice și detalii de amenajare

Ansamblul imobiliar „Neofort Rezidențial 69 Ferdinand” cuprinde două tronsoane cu un regim de înălțime de Subsol plus Parter plus 4 Etaje locative și de Subsol plus Parter și pus 3 Nivele cu apartamente. Pentru ambele tronsoane este proiectat și construit un singur subsol, care este comun. Materialele de construcții folosite la realizarea corpurilor imobiliare sunt de cea mai bună calitate și sun folosite cele mai inovative sisteme de izolare termică și fonică, datorită cărora ansamblul imobiliar a obținut clasa de eficiență energetică „A”. Și un moment destul de important, acest nivel de eficiență termică este obținut datorită tâmplăriei exterioară ce este instalată la imobile, ferestrele montate sunt din profil PVC de firma Salamander, care au 7 camere termice și geam termopan. Toți pereții exteriori ale imobilelor sunt calitativ placați cu un sistem termo-izolant din polistiren ignifugat de o densitate sporită, cu grosimea de 100 mm.

Structura constructivă a proiectului imobiliar este realizată în conformitate cu toate legile și normativele în vigoare. Structura de rezistență a blocurilor constă din stâlpi, grinzi, planșee și diafragme din beton armat, iar pentru construcția zidurilor exterioare și a pereților perimetrali ai apartamentelor a fost utilizată cărămida eficientă termic și fonic Porotherm, pereții au grosimea de 25 cm.

În bloc accesul se realizează prin două scări locative, toate părțile comune, holurile și coridoarele sunt placate cu piatră naturală și sunt complet finisate, unde treptele la fel sunt placate cu plăci și mâna curentă este confecționată din fier forjat.

Proiectul imobiliar „Neofort Rezidențial 69 Ferdinand” este o comunitate de tip – închis și este prevăzut cu toate locurile de parcare subterane. Complexul este complet îngrădit, cu acces securizat prin poartă din fier.

Apartamente grațioase, spațioase și foarte confortabile

În total în ambele tronsoane ale complexului de locuințe „Neofort Rezidențial 69 Ferdinand” sunt construite 21 de unități locative cu două, trei sau patru camere cu suprafețe mari și balcoane simpatice finisate cu balustrade din sticlă securizată

  • Suprafața construită a apartamentelor de 2 camere este de: 72,15 mp, 74,42 mp și 86,13 mp;
  • Suprafața construită a apartamentelor de 3 camere este de: 94,58 mp, 100,65 mp și 119,3 mp;
  • Suprafața construită a apartamentelor de 4 camere este de 239,5 mp.

Unitățile locative sunt situate câte trei locuințe la fiecare nivel din tronsonul întâi și doar câte două apartamente pe nivel la tronsonul 2, acest fapt oferă nu numai intimitate dar și mai multă liniște și confort acasă. Aici este cazul de remarcat că toți pereții interiori și compartimentările sunt realizate doar din cărămidă de un grad înalt de eficiență termică și fonică și au grosimea de 13 cm.

La proiectarea schemelor interioare Dezvoltatorul a pus accentul principal pe compartimentarea rațională și funcțională (cu bucătării separate de camera de zi) și cu ventilare naturală (ferestre în toate camerele de baie) și finisaje de Premium clasă cu o manoperă de calitate înaltă.

Accesul în interiorul fiecărui apartament se face printr-o ușă din metal, instalată de către Dezvoltator, care a montat și toate ușile interioare, acestea sunt celulare.

Apartamentele beneficiază de instalațiile termice calitative și fiabil instalate, plus sunt echipate cu câte o centrală termică proprie Immergas și camerele au instalate toate caloriferele (din aluminiu).

Toate instalațiile sanitare la fel sunt montate în apartamente, sunt racordate la apă cu apometre individuale și sunt conectate la sistemul de canalizare.

Ansamblul de locuințe „Neofort Rezidențial 69 Ferdinand” este dezvoltat de către o companie conceptul căreia este crearea, realizarea și implementarea produselor imobiliare de calitate superioară în zone centrale și la prețuri corecte și accesibile, aceasta este compania „Neofort Biz”.

Pe site-ul web al Dezvoltatorului sunt afișate toate detaliile construcției, se găsesc alte informații legate de finisaje și apartamentele noi din complexul imobiliar „Neofort Rezidențial 69 Ferdinand” și sunt oferite toate contactele pentru a cumpără un apartament perfect în centrul capitalei. Vă invităm, să treceți direct pe site-ul companiei „Neofort Biz”.

Unde se afla Neofort Rezidential 69?

str. Călușei, 54 , zona Iancului, sector 2, București.

Termen de finalizare Neofort Rezidential 69?

Neofort Rezidential 69 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Neofort Rezidential 69.

Cine este dezvoltatorul Neofort Rezidential 69 în București?

Dezvoltator Neofort Rezidential 69 – Neofort Biz.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC