Momentan acest complex nu este disponibil pentru vizualizare

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Neofort Rezidential 64
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Calusei, 51, zona Obor, sector 2

Neofort Rezidential 64 pe hartă București

str. Calusei, 51, zona Obor, sector 2

Etape dezvoltare

Începutul construcției Neofort Rezidential 64 conform panoului de şantier — 4 tr. 2018
Neofort Rezidential 64
construit
totul e vândut
finalizat0 2020
Autorizatie de construire
Dovadă că proiectul a primit autorizația de construire

Evoluția construcției Complexului Neofort Rezidential 64

Noi facem fotografii în timpul constucției Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală a lucrărilor și dinamica construcției.

Ultima actualizare — ianuarie 2020

Evoluția construcției Complexului Neofort Rezidential 64 - Punct 1, ianuarie 2020
Punct 1
ianuarie 2020
Evoluția construcției Complexului Neofort Rezidential 64 - Punct 2, ianuarie 2020
Punct 2
ianuarie 2020
Evoluția construcției Complexului Neofort Rezidential 64 - Punct 3, ianuarie 2020
Punct 3
ianuarie 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
🟧 Încălzirecentrala termica proprie marca Immergas
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Număr apartamente34
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+2E+M
🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
🟧 Сurte închisănu

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente35,75–88,94 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasarea complexului și cunoștință cu vecinii

Locația complexului de apartamente „Neofort Rezidențial 64” este aleasă în apropiere de Foișorul de Foc, în zona Calea Moșilor, pe strada Călușei la numărul 51 B, în sectorul 2 al orașului București.

În apropiere de casa locativă se află un mare număr de organizații de studii superioare, sunt școli, licee și grădinițe: Institutul Teoligic Creștin, Universitatea Hyperion, Facultatea de Film și Televiziune - U.N.A.T.C. „I. L. Caragiale”, Colegiul Economic A. D. Xenopol, Colegiul Național Cantemir Vodă, Colegiul Național Iulia Hașdeu, Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc”, Colegiul Național Mihai Viteazul, Colegiul Național Cantemir Vodă, Liceul Teoretic Edy Endre, Școala de pe strada Vaselor, Școala Gimnazială Maica Domnului, Școala Gimnazială Nr. 56, Școala Gimnazială Ferdinand I, Școala Gimnazială Incului Nr. 52, Grădinița Nr. 528, Grădinița „Arc-en-Ciel” și centrul de dezvoltare preșcolară „Head Start”.

Pe o rază de la 2 km și până la 2,5 km se află Parcul Obor, Parcul Izvorul Rece și Parcul Grădina Ioanei.

Pentru comerț și cumpărături în această zonă funcționează market-ul Mega Image, este Piața Agricolă Obor, iar la doar 1,9 km se află hipermarket-ul Kaufland și nu departe se găsesc centrele comerciale: Veranda Mall, Mega Mall și este centrul de distracții „The Codex”. De asemenea aici sunt multe pizzerii, cafenele, restaurante, saloane de înfrumusețare și sunt sucursale bancare.

Zona Obor se caracterizează cu o densitate mare de organizații medicale și în preajma complexului se găsește: Spitalul de Urgență Profesor Doctor Dimitrie Gerota, Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”, Spitalul Militar Al Ministerului De Interne, Spitalul Clinic de Copii Doctor Victor Gomoiu, Spitalul Clinic „Colentina” și chiar lângă casă se găsește Donna Medical Center Traian.

În apropiere de locuințele complexului se află stația de metrou Obor la numai 580 de metri și se află stațiile mijloacelor de transport în comun RATB la o distanță minimă de doar 200 de metri de la ușa complexului, Piața Unirii este la numai 3,3 km, iar până la Aeroport-urile Internaționale Aurel Vlaicu și Henri Coandă sunt 15,5 km și respectiv 16,5 km.

Componență tehnică și caracteristica generală

Ansamblul locativ „Neofort Rezidențial 64” este realizat cu o singură clădire locativă, aceasta este caracterizată cu un nivel înalt de rezistență seismică, datorită unei amprente destul de mari și faptului că regimul de înălțime este mic cu Subsol plus Parter plus 2 etaje și o mansardă. Clădirea rezidențială dispune de o arhitectură deosebită, unde foarte neobișnuit sunt îmbinate ferestrele volumetrice asimetrice și balcoanele îmbrăcate în plăci cu structură din lemn și sticle securizate.

Clasa de eficiență energetică a clădirii complexului de locuințe „Neofort Rezidențial 64” este de nivelul – „A”, deoarece la realizarea construcției sunt folosite doar materiale energo - eficiente și durabile. Construcția casei se bazează pe o carcasă din beton armat cu cadre, stâlpi și diafragme din beton armat. Caracteristicele de termoeficiență a blocului de imobile sunt destul de înalte deoarece sunt asigurare de pereții exteriori ce au grosimea e 25 cm și sunt construiți din cărămidă de tip Porotherm și la fel din același tip de cărămidă sunt realizați toți pereții despărțitori dintre apartamente și compartimentarea interioară din locuințe, unde grosimea pereților despărțitori este de 25 cm, acest fapt semnificativ influențează la nivelul sporit de izolare fonică și la gradul înalt de intimitate, iar grosimea compartimentărilor interioare este de 10 cm.

Cu profil din PVC de la firma Salamander sunt instalate toate ferestrele apartamentelor, acestea dispun de 3 foi de sticlă termopană și sunt structurate în 7 camere termice. Culoarea profilului este gri antracit și deosebit de atractiv se evidențiază pe fațada blocului locativ, aceasta este căptușită cu un strat final de tencuială decorativă de culoare albă.

Placările cu piatră naturală sunt utilizate pentru finisarea coridoarelor, holurilor și a spațiilor comune din incinta blocului rezidențial. Intrarea principală în bloc la fel este frumos și calitativ finisată, este instalată ușa de acces și complexul dispune de o curte privată, aceasta este îngrădită cu gard și dispune de spații verzi plantate pentru a oferi locatarilor și oaspeților mult confort după o zi de muncă și unde copiii se pot relaxa împreună cu părinții.

Locurile pentru parcarea transportului personal a locatarilor este proiectat și organizat în subsolul clădirii rezidențiale „Neofort Rezidențial 64”.

Detalii despre locuințe

Complexul imobiliar „Neofort Rezidențial 64” este conceput dintr-un total de 34 de unități locative eficient compartimentate. Apartamentele sunt proiectate cu 16 tipuri de scheme pentru garsoniere și 17 tipuri de planimetrii pentru apartamentele cu 2 camere, iar unicul apartament cu 3 camere este cel mai spațios și are suprafața de 88,94 mp. Dar absolut toate proprietățile locative dispun de proiecte a schemelor interioare logic gândite, foarte confortabile și foarte funcționale.

  • Garsonierele sunt proiectate cu diferite mărimi pentru cumpărătorii cu diferite posibilități financiare și necesități locative, spre exemplu acestea sunt prezentate cu suprafețele de: 35,75 mp, 42,04 mp, 58,37 mp;
  • Suprafața construită a apartamentelor cu 2 camere este realizată de: 62,04 mp, 64,99 mp, 67,40 mp și 85,65 mp.

Locuințele se finisează și se completează cu echipaje, manopera și toate finisajele interioare sunt de o calitate foarte înaltă și fiecare apartament se predă cumpărătorului în versiune – la cheie. Unde blocurile sanitare sunt excelent finisate și placate cu gresie și faianță din Spația și Italia, modelele placajelor sunt oferite la alegerea beneficiarilor în 4 variante de nuanțe și de asemenea toate băile sunt complet utilate cu obiecte sanitare de proveniență din Italia. Pentru stratul de finisare a pardoselilor din holuri, camere și dormitoare sunt oferite 4 modele de nuanțe ale parchetului, ce are grosimea de 8 mm și este produs în Germania. Tavanele și pereții sunt nivelați și vopsiți cu lvabil alb. Ușile instalate în interiorul apartamentelor sunt prezentate de la firmele Porta Doors și Pinum, iar ușa, ce este instalată la intrare are 6 puncte de închidere.

Pentru sistemul autonom de încălzire al apartamentelor, acestea sunt echipate cu câte o centrală termică proprie de marca Immergaz, ce funcționează automat pe gaz, de asemenea sunt montate toate instalațiile termice. Și pentru siguranță, fiecare locuință beneficiază de echipaje cu senzori de gaz.

Fiecare apartament beneficiază de contoare individuale instalate pentru controlul consumului de gaz și energiei electrică, iar pentru controlul consumului de apă, acestea sunt echipate cu apometre individuale.

Compania „Neofort Biz” dezvoltă complexul locativ „Neofort Rezidențial 64” și oferă servicii de consultanță și sprijin la încheierea contractelor și vă stă la dispoziție cu cei mai buni agenți imobiliari și informații complete despre construcție.

Sunteți așteptați pe web site-ul companiei „Neofort Biz” de unde luați contact direct cu Dezvoltatorul și vă informați despre mai multe detalii și informații amănunțite despre apartamentele complexului locativ „Neofort Rezidențial 64”.

Unde se afla Neofort Rezidential 64?

str. Calusei, 51, zona Obor, sector 2.

Termen de finalizare Neofort Rezidential 64?

Neofort Rezidential 64 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Neofort Rezidential 64.

Cine este dezvoltatorul Neofort Rezidential 64 în București?

Dezvoltator Neofort Rezidential 64 – Neofort Biz.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC